Přejít na výpis diskuzí

Diego Luna

OSOBNOST 31.12.2006 
329 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je suprovej. Nejhezčí chlap na zemi.... Teda na tehle fotkách zrovna moc ne, ale zkoukněte Hříšnej tanec a uvidíte.... Zdravím!
  • tak je nechte at si neknou svuj nazor nee?!..diego je peknej jen v tom filmu, jak se krasne diva, ae jinak se me nelibi..nekde sem cetla ze prj o sobe tvrdi ze je prisernej tanecnik a ze umi zatancovat jen to, co bylo ve filmu..
  • diego

nevim proc tu vsichni pisete nazory:vy ste se do neho zamilovali i kdyz ho neznate osobne.To je blbost,clovek se zamiluje i kdyz toho cloveka nezna.Ja diega taky zboznuju a neznam ho.Ale mam kamarada kterej tak krasnej jako on:o)
  • Má pravdu všichni píšete jak je úžasnej a neznáte ho osobně já teda zbožnuji jeho ale v roli Javiera je tam nádhernej!!!!
  • Všichni tady píšete, jak ho milujete a já nevim co, ale znáte ho vlastně někdo osobně? Víte vůbec jakej je? Nejspíš ne. Já ho taky zbožňuju, ale spíš než jeho sem se zbláznila do jeho role-Javiera. Zkuste se nad tim zamyslet. Díky a zdarec =)
  • ...

myslím si že je to výbornej herec , a vefilmu hříšný tanec 2 uměl krásně tancovet , je opravdu hrozně nadanej ...
  • Vite co?Kazdej synek by mohl byt takhle dokonali jenom to chtit a neco s tim udelat proste s tim bojovat a ne ze tady budete psat kazdy den takovy hovaniny s prominutim, on ani nevi ze taky ma svoje foto.K cemu by mu to bylo proste ho tu hodil nejaky mamlas aby tu mel lidi a vy takhle na to pekne skacete. No nic delejte si co chcete. Aloha
  • Cuiusvis hominis est errare,nullius nisi insipientis in errore perseverare. Naturam expellas furca, tamen usque recurret.Rixantur viles de lana saepe caprina fac tua quae sunt, cetera linque Deo.
  • miluju tě

diego luna je prostě buh.byl nádhernej v Hříšným tanci2,ale byl strašně sexy v Mexický jízdě.je to ten nejhezčí kluk v celým vesmíru.S kámoškaka ho prostě milujeme.Bája 17
  • Ahoj

Ahoj, mrknete na www.krasnyusmev.cz
  • milacek

Diego Luna je nadhernej.. zamilovala jsem se do nej jak jsem videla Hrisny tanec 2. tam byl uplne suprovej.. skoda ze ho nejspis nikdy ve svym zivote neuvidim...
  • Nevím co jinýho mám o tobě napsat,je tu o tobě všechno a já protebe nemám slova.Dívám se na hříšnej tanec skoro každej den,prostě se tě nemůžu nabažit!!Všichni tě souděj úodle vzhledu což je podle mě strašně povrchní!já bych chtěla moc moc vědět jakej seš doopravdy ty a né chaviér Suaréz.Byla bych moc ráda kdybis byl jako on.závidím všam kdo tě znají a kdo jsou s tebou v kontaktu.Miluju tě!!!!!!:-)
  • Hříčny tanec2

lidicky moc prosim nenasel by se nekdo kdo ma soundtrack z Hříšného tance??jestli jo nemohli by ste mi ho poslat ne e-mail????moc vas prosim
  • soundtrack

jeeee lidičky ani nevíte jak sem ráda že se mi konečně podařilo sehnat soundtrack.Ty písničky sou fakticky bezvadný......no prostě supeeeer :o)
  • Máte někdo doma nějaké fotky Diega?
  • jestli bude nejake pokracovani k Hraisnimu tanci 2
  • Luna

Luna: nauč se nejprve pravopis a pak teprve piš své vzkazy
  • zlatíčko

teda, úplně mi vyrazil dech, je to fakt kus, už dlouho jsem neviděla krásnějšího a zajímavějšího kluka
  • Luna

No jo Diego je hezkej a bůh ví co ještě, ale není dosažitelnej.Takže si myslím že je to pěkná blbost psát nějaký odkazy,které si stejně nepřečte.A být zabouchla do někoho kdo stejně neví že egzistujete a on v podstatě neegzistuje pro vás.Trochu o tom popřemýšlejte.Tak čau a mějte se hezky!!!!!!!!!!!!!
  • diego

Miluju tě Diego

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit