Přejít na výpis diskuzí

Diego Luna

OSOBNOST 31.12.2006 
329 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je super ze ale v Hrisnym tanci je hezciii !!:o))
  • neco tak sexy jsou jiz dlouho nevidela
  • Nemate někdo soundtrack k filmu Hříšný tanec 2?Jestli ano, tak mi ho prosim poslete na meil simlla.Ellen@centrum.cz.Diky moc.A mimochodem, je to fakt kus!
  • boží Diego

jseš boží a chtěla bych být s tebou na pláži v Havaně a užívat si to tam jsi k sežrání prostě super miluju tě a ráda se na tebe dívám tvá Moňa Miluju Tě
  • www.zavodistě-simina2.websnadno.cz Nelekejte se názvu vysvětlení na stránce!!!
  • sexi Diego

DIEGO JSI ÚŽASNÝ MÁŠ MOC HEZKOU POSTAVU A STRAŠNĚ KRÁSNÝ SVALI.V HŘÍŠNÝM TANCI JSI FAKT KUS.VŠECHNY MOJE KAMARÁDKY TĚ ŽEROU.
  • MILÁČKU,KRASAVČE

Tvůj nejlepší film je Hříčný tanec 2.Chtěla bych být ona.Být u tvého těla a hladit tvoje vlasy.Jsi prostě užasný.MILUJU TĚ SI NEJÚŽASNĚJŠÍ KLUK NA SVĚTĚ
  • %)

Diego je ten nejúžasnější a nejlepší herec!!! Chtěla bych být ta holka, co s ním tančí v hříšným tanci!!! Hříšný tanec 2 je milionkrát lepší než 1!!! Diego, jsi k sežrání!!!!
  • Ahoj

Diego jsi boží mám tě mooooooc ráda!Káa
  • rfmltjtwů

ses nejlepsi
  • Ahoj, Diego je prostě k sežrání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miluju ho!!!!!!!!!!
  • držte huby diego is me!!!
  • Diego Luna je božíí

Diego ty ses proste bombovej..jenom nekolika slovama...já te proste žeru..:) musim se na tebe koukat kazdej den, já už bez tebe nevydrzim..V Hrisnym tanci ses takovej koren si te poustim kazdej den..achjo mit tak tvuj podpis..:(
  • I Love Diego

I love you and will wath for you!!!!!!!I LOVE YOU ZUZANA
  • Diego miluju tě

Diego jak se s tebou spoji????????????????????????Prosím napiš mi MILUJU TĚ I LOVE YOU
  • Pro Diega

diego prosím pošli mi fotku a e-mail Miluju tě Zuzík I LOVE YOU
  • Miluju tě

Diego Miluju tě přála bych si být ta dívka v Hříšnim tanci 2 Diego Miluju tě I love you
  • Diego Luna

Je opravdu nádhernej, hlavně když kroutí svým zadečkem :)
  • JE NÁDHERNEJ!MILUJI HO

Diego Luna je prostě nádherný.Jsem z něho unešena.Terka
  • jsi kouzelný , ale mohl by sis oholit hrudník

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit