-
Je překrásný a mocinko slaďoučký,jak ten jeho úsměv... *14* *4* *14*
-
LAMY
Šmankote je to jenom kluk no hezkej kluk a to je clelý!!!!! Vy se z něj můžete poto!!!No stejně s nim nikdy nebudete mluvit!!!!A zamilovat se do nej je blbost ani nevíte jakej je!!!Můžete mít rádi tu postavu kterou hraje ale jeho ...... no nic -
very nice
Diego is very nice boy(man)!!!!!! -
speak
I speak english když tak náhodou -
hola
Tak diego řeknu ti něco co už si třeba slyšel ale to je jedno no prostě jseš tak nádhernej když jseš spocenej a když se směješ.Aještě něco řeknu tě že jsem byla v Kubě a je to tam boží prosím něco mi napiš předem crasiaz a write me pleaz DIEGO PLEAZ PLEAZ PLEAZ -
Email Diega
ma nekdo email na Diega?prosim poslete mi ho na ten email Mooooc diky!:) -
usměv
jsi hezkej máš ůžasnej ůsměv to jo ale přece jen někdy čumíš jak kdyby ti hračky spadli do kanálu ale jsi moc hezkej škoda že ses s ní rozešel v hříšnym tanci ten konec už nebyl takovej jako kdyby ste spolu chodili -
fotky
Fanynky, vložila jsem Vám sem pár foteček. Nenechte si ujít s Diegem jeho novej film Criminal. :-) -
Strasne roztomilej, k zulibani.... :o)
-
jsi fakt krásnej!můj kámoš vypadá skoro úplně stejně, jako ty.Takové tvé dvojče...............ale seš fakt moooc hezký a nádherně se směješ!
-
Super
Diego je prostě malý mazlíček. Hříšný tanec 2 mě nadchnul, hlavně kvůli němu. Chtěla bych s ním taky takhle tancovat :-) -
Diego je strááááááášněěěěěěě moooc roztomiloučkej, když se usměje, tak musej roztávat všechny ledovce...Má štěstí ta, která ho bude mít doma...u sebe...a jen pro sebe...
-
Diego
je strašně roztomilej!!!!!!a ten usměv :)) -
DIEGO LUNA
ÚŽASNE,NÁDHERNEJ KLUČÍK -
diskuse
Čauky, musim uznat, že v některých scénách v Hříšném tanci 2 byl fakt dobrej...... :o), taky se mi líbilo, že většinou vypadal jako Ťunťa.... :o)!Ale přesto je to pěknej kluk... -
V Hříšném tanci 2 vypadá nejlíp spocený, trochu rozcuchanější a když tancuje.
-
...
od prvniho zaberu na nej v hrisnym tanci jsem se donej zamilovala a ted neuzu prestat stahovat jeho fotky a koukat na filmecky s nim...je to fakt sladousek... -
Miláček-muj život
strašně tě zbožňuju jsi super a máš taky úchvatnej úsměv kterej ohromí snad každou holku a taky strašně pěkně a užasně tancuješ musím se přiznat že se někdy dívam na hříšnej tanec aji 3*deně prostě tě strašně zbožněju a nevím co bych delala kdybych neměla aspon 1 dvd s tebou:-):-) -
kačík:-)
miluju tě zbožněju tě no prostě neumim si představit bez tebe život:-) -
jsi fakt uzasnej.vsechny tvoje filmy jsou super a mas ten nej...... usmej paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa