-
Re: Achjo
no vydíš jaká jsi pylná včelička,tak je tam dopiš a je to *1* žadný stres -
Achjo
Dolpha Lundgrena mám moc ráda a proto je mi líto, že tu má uvedený jen 27 filmů *8* Jak jen je to možný když já jich napočítala 36 do konce roku 2007 a 2 za rok 2008 a 1 na rok 2009 a jeden dokonce n rok 2010 tzn. 40 filmů a tu jich je polovička *9* -
Dolph
Je to krásný chlap *14* .Má skvělé filmy,prostě je jednička *3* .Nikdo na něho nemá *13* -
Re: Dolph
je to totalny king -
svalnaty borec
vzdy sa tesim na jeho dalsie odvazne dobrodruzstvo,pri ktorom mi tuhne krv v zilach.mam doma jeho absolutnu cool zbierku videokaziet a dvd-ciek.on je totalny borec-HERKULES,alias Kevin Sorbo. -
Re: film
Já taky žiju Rockym IV.Na zdi mám jeho vytisklý fotky. *14* *14* *14* -
Re: Biggest the best
Máš fakt pravdu. Mně se líbí nejvíc v Rockym IV. *14* *14* *14* -
Dolph
Je prostě nejlepšíííííííííííí. Nechápu, jak může někdo být tak chytrý. Takže: I LOVE YOU, Dolph. -
dolph
je to poradnej kus chlapa. -
film
Dolph je pro me nej borec, od mala ziju rockym 4. a jeho roli ivana draga...ale taky se mi hodne libil film Punisher, na ten rok ktery to natocil tak to byl hodne dobrej film, ale the punisher a rok 2003 to je jina no :), ale je fakt dobrej.. -
Re: Lundgren
kyokushin -
NAROZENINY
Za chvíli má náš Dolfik narozeniny, přejeme mu vše nejlepší, a mnoho dalších dobrých filmečků *3* -
Dolfik
co říkáte na Dolfikův nový film PŘÍMÝ ZÁSAH??? -
Lundgren
Ahoj chci se Vás zeptat nevíte jaký styl karate Lundgren ovládá?? ( shotokan nebo kyokushin ) -
DOLPH
Ano 100 percentne suhlasim s tym,ze je vdelany,vysoky krasny a ja neviem,co este,lebo on je prosce cely 100 percentny.KRASA,KRASA,KRASA no proste najvyssia klasa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
Biggest The Best
Vzdělaný, vysoký, silný, energický, sympatický - prostě Dolph *14* -
Biggest the best
Nejlepší filmy: Rudý škorpion, Čas pomsty, Zúčtování v Malém Tokiu a Rocky IV. Je někdo proti??? -
Re: Re: dolph
to jsem zase já./Promiňte,pořádně jsem si to po sobě nepřečetla a vypadlo mě jedno písmenko ve jméně.OMLUVA a napravuji "Lundgren" -
Re: dolph
ahoj lidičky,tak si jen tak čtu vaše příspěvky.Já mám s Lungrenem celkem 25 filmů.Něco na VHS a něco málo na DVD.Ráda se s Vámi podělím,protože mě těší jeho stálá popularita.Děkuji za příjemné příspěvky.Každý zestárneme a vůbec mužský by mohli závidět jeho figuru v tomto věku.Tak se mějte a užívejte života -
Re: Dolph jako Ivna Drago
No hlavne to maj uvedeny i ve 4ce coz je dobre ale i v 5ce tam uz nehral