-
Dolph
*14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Dolph je moj idol po vsetkych strankach!!!!! -
Velmi rada poradim aj nabuduce:)
No ako hovorim ja som vsetky jeho filmy videla iba na DVD a na kazetach.Je to mozne,ze to islo v telke,lebo aj ked niektori ludia hovoria,ze jeho vsetky filmy su prepadaky,tak ja som videla oooovela horsie prepadaky v telke a ked dokazu v TV pustat take hovadiny ako nemenovane filmy,tak mozu pustit aj Dolphove filmy.Ja si myslim,ze jeho filmy su na velmi dobrej urovni a su vynikajucim povzbudenim-pre mna.Takze DOLPH 4 EVER a piste este nieco. *4* -
No davali tych filmov trochu viac ten men of war, dalej davali strelec /The shooter/ ,Johnny Mnemonic ale tam neni hlavny , prepadnutie v malom tokiu,skryta agenda , mozno aj viac ale ja viem iba o tychto a o rocky som tiez vedel ale nemam novu takze mi je to nanic a na kazete som si zohal universal soldier a red scorpion no ale aj tak diki ze aspon niekto mi poradil alebo odpovedal :)
-
Filmy
Ja som vsetky jeho filmy videla na kazetach a na DVD-ckach.V televizii za posledny rok davali iba Sved(Men of war)a Rocky IV.Dufam,ze sa spamätaju a daju tych filmov viac.A ako som uz raz napisala:DOLPH 4 EVER(for me) Ja ho proste zboznujem... *14* *14* -
Ja som snim videl iba niekolko filmov ale je fakt super a chcel by som sa vas opytat ze kde ste videli jeho vsetky filmi z pozicovne alebo vsetky dali v telke???
-
Tak ja Dolpha zbožňujem snáď od mojich desiatich rokov :) Tiež som s ním videla všetko možné a niektoré filmy ako napríklad Temný anjel aj 100krát.Ľudia napíšte sem o ňom niečo nové ak budete vedieť. pa pa
-
na mě nemá zdar
-
Dolph
Toto je pravy muz.Vazne si myslim,ze dokonalejsi muz neexistuje.Milujem ho.DOLPH 4 EVER -
Dolph
Aj ja si myslim,ze je to najvacsi borec na svete.Ja ho proste milujem.Videla som vsetky jeho filmy.A je naozaj uzasny,krasny a sexi. -
Film
Kdo má film temný angel s Dolphem podařilo se mo vymazat z Vhs.Kdyby bylo DVD-to by byla bomba,Děkuju -
Chvála........
To je ten největší borec na světě.......