-
Dolph jako Ivna Drago
Tohle ten nejlepsi herec co znam, ma spickovou postavu a zapomeli jste zminit film Rocky IV(1985) -
Re:
Dolph měří 198 cm -
DOLPH
JA HO ZBOZNUJEM,este nikdy som nevidela dokonalejsieho chlapa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Chybí Vám jeden titul
Ve Vámi uváděné filmografii chybí jeden titul, a sice film "Temný Anděl" (orig.název Dark Angel) z roku 1989-Vision International (1992 vydal Intersonic na VHS),režie : Craig R.Baxley, hl.role : Dolph Lundgren, Brian Benben, Betsy Brantley... -
dolph
takovych chlapu je po certech malo co bych dala ja za to kdybych ho mohla vymenit za toho svyho....chlapa doma *5* -
hihi univerzalneho vojaka mam aj ja :)) ale je to velmi dobry film ! paci sa mi v tom velmi aj dolph aj van damme . :) "zraadce" :)
-
dolph
To já se musím pochluboit, že mám film Univerzální voják, kde hraje spolu s Van Dammem. *14* -
peknej chlap
Je rozhodne v tom karate dobrej. Nebo byl. Mam taky par jeho filmu doma na kazete, neco original neco nahrany z bedny. Nejlepsi je ale Zuctovani v malem Tokiu po boku Brandona Lee. Super hlasky. A pozor: s van Dammem se pry nema rad. Dali si do pusinky po nataceni Univezalniho vojaka. -
dark andel
milujam ta *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* +10*pusa *3* *3* *14* *14* *14* *14* *1* *3* *4* *14* *14* *14* lasko *3* *3* *14* *4* *14* *14* *4* *3* *14* -
pro Lundgrena
-dejte to lundgrenovi-ahoj.chci se s tebou seznámit.vím že nejsi ČECH ale jo. jsem ta zpěvačka Tereza Kerndlová.znáš mě?:já jsem tvá orchidej propadám se do neznáma tvé rty neustále voní nemíme se bát hra se splétá z mojí touhy orchidej už zas volá:v jádru mám temno moje vlasy jen tak nespočítáš mou vůli máš tak probudˇ ji se mnou jé tu orchidej kterou ty tak znáš už cítím mráz.Jen tvůj pohled ví co s tím... tak zatím ahoj a napiš.můžeš v jakémkoli jazyce,přeložím si to pápá.TERKA K. *14* *14* *3* -
Dolph
Tak viete co?Ja viem presne kolko meria:202cm a nemylim sa,lebo...proste to viem.A nielen to je na nom uzasne,vsetko je na nom uuuzasneee a nech si kazdy hovori co chce.A ako hovorim,DvD,kazety a podobne prevedenia som si vlastnymi silami zohnala a som na to pysna. *14* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *4* -
pre lorda
tak diki pekne nasiel som vela filmov od dolpha na nete aj ked po anglicky ale to nevadi sak si stiahnem titulky :)) (rocky 4, vladci vesmiru dark angel ) a vela dalsich aj ked to veelmi pomali taha ale sak sa snad dockam :) inak stahujem to cez EMULE ak to niekoho nahoodou zaujima a je tam plno plno filmov aj od inych skvelich hercov (dolph,van damme , stallone schwarzenegger ) aj urcite viac aj ich prve filmi co som rad lebo sa nedaju nikde zohnat :)) -
pro cros
Temný Anděl je z nahraný z TV Nova asi tak před 5 lety a Vládcové Vesmíru jsou VHS originál koupený ještě dříve myslím že v Bontonlandu v Praze. Rád bych měl celýho Dolpha na DVD jako kolekci, ale zatím jsou asi dva filmy. -
pre lorda
ja mam iba zopar filmov (red scorpion , detonation, top secred, universal soldier, ) ale vo vsetkych je super a chcel by som sa ta spytat skade si zohnal TEMNY ANIEL a VLADCI VESMIRU ??? lebo ja by som to strasne chcel -
Zdravím já jsem také obdivovatel Dolpha nejvíc se mi líbí Red Scorpion, Mstitel(Punisher), Temný Anděl ale i Vládcové vesmíru...a vlastně úplně všechny...ikdyž všechny nemám... Dolph myslím měří 188cm
-
je kvaaaaaaaaaaasnej miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
dolph
dolph je dobra stars a nema na nikoho.som rada ze si to nemyslim len ja.len tych filmov snim je v telke malo.... -
caute neviete prosim vas aky vysoki je Dolph ? *7* *7*
-
Dark Angel
Ludia prosim vas kto by mal film Dark Angel tak pls nech sa mi ozve jedno ci na dvd alebo na vhs peniaze zaplatim PLS naozaj bi to bolo super *7* *7* *7* -
pre barboru
Tak v tomto mas absolutnu pravdu neviem ako vie niekto povedat ze su to prepadaky a podobne a pritom to vobec neni tak a presne ako hovoris tak v telke davaju fakt ovela vecsie sprostosti ako tieto filmy a bol by som rad keby ich davali viac aj z Lundgrenom, Seagalom, Van dammom. A este sa ta chcem spytat tie kazety si mala od kamosov alebo skade?