-
Dominik P.
Dominik se mi strašně líbí v Prison Break.Je tam jako nejlepší postava,podle mně.Je to prostě super BOREC!! *3* -
-
Re: Dominik P.
v PB je úplně k nakousnutí, halvně ve 2. řadě *14*
-
-
Filmografia
Cauko, musim podotknut, ze ste z filmografie vynechali serial, vdaka ktoremu som do Dominica total zblaznena *14* A to John Doe, kde hral dokonca hlavnu postavu...ale asi ho nepoznate. No bol v nom uzasny:-) a tu je link ze nekecaaaaaaaaaam *1* http://www.imdb.com/title/tt0320038/ -
SEXY!!!
Já tohohle chlapa úplně miluju!!! Je to pro mě jeden z nejhezčích chlapů vůbec. Went se mi sice taky líbí, ale Dom víc. A taky má mnohem lepší postavu :) -
Ten rok narození je asi blbě, ne?
Né, že by nevypadal na 36, ale fakt myslim, že se tady někdo seknul, možná i tak o 5 Let...A to je dooost! -
v Prison breaku to hraje sqěle *3*
-
Kde je více fotek?
Je to tu chudé na obrázky. Nemáte někdo nějaké? -
Něco o tom jezení: ale notak vždyť mu hrozí trest smrti a ty bys ještě michaelovi bráchu snědla? *13* (Prison Break)
-
dominic
jj je to pravda... letos mu bude 37 let... ma ctyri deti..a v prison break je uuuzasnej..a v blade III. dost dabelsky sexy *4* -
LINC
Dominic je fakt úžasnej. V Prison Breaku je super........ale je pravda že na Májkla nemá *14* *15* -
-
Re: LINC
to mas recht...dominic je slizoun nejvetsi *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: LINC
tak proc sem teda lezes? *7*
-
-
-
fujj
je slizkej kam se podivas...a je tu mrtvo *13* *13* *13* *13* -
-
Re: fujj
nemáš vůbec vkus...on je chlapák*14* ..a ty jsi asi dlouho neviděla pořádnýho chlapa že to nemůžeš správně posoudit!!!! *13* -
Re: fujj
ty si piča *7*
-