Přejít na výpis diskuzí

Dominik Duka

OSOBNOST 10.9.2008 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak co ty nenažranče , máš radost, jak jsi nás všechny okradl!!! Já v boha nevěřím, ale Tobě přeju, aby ti to pěkně spočítal *16*
  • Církev napáchala více škody než komunisté!!!!!Upalovali lidi ale i malé děti!!!!!!!Banda úchylů,pedofilů a nemakačenků!!!!!!!!!Žádný bůh není,to dneska ví každý,tak proč tito hajzlové pořád oblbují!!!!!??????
    Já když vidím to jejich shromáždění,každej tlustej jako prase,producírují se jako prasata!!!!!!!!!Ty svoje roucha za statisíce korun,vyšívaná zlatou nití,člověku je z nich na blití!!!!!!!
    Církev světu nic nedala,jenom loupila,kradla,znásilňovala duši a dětské prdele!!!!!!!!Lidé by již měli pochopit že banda těchto pedofilů není nic jiného než banda sviní kteří si nezásůouží nic jiného než nakopat do těch jejich tlustých prdelí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *2* *2* *15* *3* *16* *7* *8* *13* *11* *12* *16*
    • Proč oblbují lidi? Protože nepracují a přesto se mají o mnoho lépe než ti, co pracují. Moc nad jinými, spousty peněz. Kuchařky, služky... Co udělá farář když v neděli v poledene otevře kasičku? Rozdělí penízky od hloupých věřících. To je pro mne, to pro biskupa, to bude na mešní víno.... A věčící do nich ty prachy cpou. Tak proto to dělají.
  • Nemám ráda vulgarismy a děsí mě gramatické chyby. Úroveň (elita) českého národa odešla už po Bílé hoře (V.V.Štěch v TV cca v r. 1967). D. Duka je sice katolík, ale myslím si, že je to slušný člověk. Byl za svoji víru vězněn cca 18 měsíců. Myslím si, že je sprosté, aby ho hodnotil nějaký negramota, který nemá ponětí o čem je řeč. D
    • Negramota možná ano,ale napsal svůj názor,většina pobouřených nekatolíků i katolíků by nejradši napsala,že je to vypasené a nenažrané prase,ale mají zábrany.ON je neměl, když se spolčil s mafiánskými politiky.ON nás všechny oloupi s úsměvem na tváři.
    • Ba ne, elita českého národa odejde až s Vámi osobo evangelická. A madam, ten arciďábel neseděl za víru v Boha, ale za postoje vúči tehdejšímu režimu. A každý věděl, co ho za to čeká. A dělal to dobrovolně. Ale vyplatilo se mu to. Teď bude nejbohatším člověkem v ČR a brzy také nejvyžranějším. Chápete Vy jelito, pardon, elito, že tady se jedná o prachy a ne o víru v Boha? V Boha mohu věřit i když jsem chudý, na to nepotřebuji miliardy. A pravdou je, že čím je člověk chudší, tím je jeho víra v Boha pevnější a upřimnější. Jdu se za Vás pomodlit evangeličko, aby Vám Bůh protřel zrak.
    • Paní evangeličko, ani mně se nelíbí že mezi námi jsou pologramotní lidé, kteří nevidí historickou úlohu katolické církve. A také se mně nelíbí, že se mají "vracet" nějaké mjatky které církvi nikdy nepatřily. A že tomu nerozumíte, no to je právě ten problém věřících. Fakta jsou taková, že již 2000 let církev krade a když jim to někdo zatrhnul, tak se řekne že to byla krádež. Čs národ je národ ze všech nejateističtější. Proč my nevěřící máme církvi platit miliardy? Doufám, že se kolo dějin opět otočí a ten arciďábel bude tam, kde má být. V kriminále. Stejně k tomu dřív nebo později dojde. Když vidím ten vyžranej zločineckej ksicht, tak se mně otočí žludek. Paní evangeliško, běžte studovat dějiny církve a až budete něco nového vědět, tak zase napište. Do té doby můžete dělat církevním potentátům služku nebo třeba kuchařku. Pokud jste mladá.
  • zmljněte hňupové a nadácejte si na někoho jinýho jelikož jediny kdo je tady nemocný není ani katolická cirkev ani biskupove a ani kardinal Duka ale vy ateisti kteří si vbijí vzteka dělají srandu ze všeho jen ne ze sebe,svých pratel a kolikrati z nich jo,proste cilem nevzdelaných ateistu jako jste vy je druhý zchodit a sebe povyšovat!!!!!!!!!!
    • I ty? Hňupe!
    • Tak to je příspěvek na úrovni. Věřit v Boha je správné, ale ne v církev. Dějiny církve jsou dějinami vraždění, nikoliv lásky k lidem. Abych věřil nějakému pedofilnímu faráři že je zástupcem Boha na zemi, tak to bych musel být slepý věřící. A díky Bohu vidím a slyším co se děje okolo mne a díky Bohu to umím vyhodnotit. Jenom slepý, hluchý a hloupý si může myslet, že církvi jde o spasení lidské duše.
    • Já mám moc rád, kyž někdo blbne na kvadrát. Mentálně hendikepovaný člověk říká o jiných že jsou to hňupové. A jistě víš pravdivče, že kněží jsou prznitelé dětí a že tento problém v církvi je tak velký, že ho neumí vyřešit ani papež? Jsi pravdomluvný věřící? Tak neříkej, že to není pravda. Běž se modlit k těm pedofilům. Já si věřících vážím, ale ne hlupáků, co tvrdí, že takový pedofil je boží muž a že každý má právo hřešit. Na to abych věřil v Boha a dodržoval desatero nepotřebuji pedofilní církev.
  • Včera byl u Jílkové církev obžalovaná ze zločinů proti národu. A ten hňup Benda pořád jenom mílal to, co ho naučili: Co bylo ukradeno, má být vráceno". A pořád dokola. Na nic jiného se nezmohl. Díky těmto lidem a díky tomu jak pan kardinál Duka spěchají na ty majetky, tak díky tomu i věřící lidé jsou proti církvi. Ne proti Bohu. Husité na něěěěěěě. *16*
  • Arcibiskup Duka je znamym obdivovatelem Vaclava Klause. Bratrickuji se spolu. Zajimalo by me, zda tohoto zakladatele hospodarske kriminality v Cesku, zlodeje protokolarnich per poji s Dukou i neco vice... Jak to jde dohromady s ucenim Jezise Krista? Copak Kristus ucil, ze spinave penize neexistuji, vse je dovoleno, moralka a pravo musi pockat? Copak Kristus byl pravicovy ideolog, ktery egoisticky prosazoval jen sam sebe a vysmival se slabym, chudym, nemocnym? Copak Kristus tvrdil, ze o penize jde az v prvni rade? Copak Kristus prosazoval drze celo a ostre lokty? Teda ja v Bibli cetl pravy opak. Narodil se v jeslickach chude Marii a Josefovi, pak byl tesarem a v dospelosti kazal o pokani a proti bezohlednosti, mamonu a urvi, co muzes... Uzdravoval nemocne, sytil hladove atd., atd. Jezis mel velky soucit s temi slabsimi, kteri nejsou tak dravi... Mel pochopeni pro utiskovane, pro vdovy, pro osamocene. Hlasal lasku a spravedlnost. Taky v nem samotnem maji krestane spasu. Uceni a zivoty Krista a Vaclava Klause jsou v tom nejvetsim myslitelnem rozporu a protikladu. Napada me otazka: Veri vubec Dominik Duka v Krista? *8*
    • Duka měl dobré vztahy i s Havlem, což je něco zvláštního (když si vzpomeneme na to neustálé dělení národa na "havlovce" a "klausovce"). Vypadá to, že Duka chce vyjít s každým a nevytvářet spory, když to není nutné.
    • Odpovím. Pan kardinál věří v peníze. Podívejte se, jak za těch pár let ztloustnul. Jak mu narostly ty prasečí laloky. Spolu s podnikateli, vexláky a politickými gaunery chce žít z peněz druhých. Kristus učil ROZDÁVAT. A Duka naopak BRÁT, brát, brát. A tak se nedivím, že v naší zemi ubývá věřících. Pro mne církev není zástupcem Boha na zemi, ale zástupcem Satana.
      • Nevíme, co stojí za nadváhou Duky. Klidně může mít horší spalování, tj. tloustne rychleji než jiní.
  • Dotaz

Rád bych se zeptal ,kdo vám dal právo nazývat se honosným tytulem monsiňor a arcibiskup.Kčemu to všechno je ta šaškárna.
    Vůbec nechápu také tu hierarchii vaší organizace,tu také vymyslel Ježíš Kristus?
  • zvonik

Dotaz

Jak funguje přidávání příspěvků? Nějak jsem se o to pokoušel, a stále nic? Je toto funkce úmyslně blokována? Děkuji za odpověď. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit