-
No Duko, myslel jsem si, že jsi chytřejší!
-
Právě jsem vstal, přečetl si po ránu noviny a hned se mi chce zvracet. Důvodem je pan Duka. On už totiž začíná být opravdu nechutný.
-
Zadejte do vyhkedávačů:Kdo měl zájem na likvidaci Československa v roce 1989?
Proč nám nechala církev upálit Jana Husa? Římskokatolická církev nemá v Českých zemích domovské právo. Poznámka: Lidé na internetu už žádají zrušení Římskokatolické církve. Navrhují upálit Duku na památku těch, co nechala církev upálit na Jesenicku. -
-
Kéž by!
-
-
Zadejte do vyhledávačů:1-Kdo byl Allan Dulles? 2-Jaký vliv měl Allan Dulles na KSČ?
-
Zadejte do vyhledávačů: Proč nám církev nechala upálit Jana Husa? Římskokatolická církev nemá v Českých zemích domovské právo. Poznámka: Lidé na internetu už žádají zrušení katolické církve, která má za s sebou víc mrtvých udájně komunisté. Objevil se tam také návrh upálit Duku na památku těch, co nechala církev upálit na Jesenicku. Duka řekl před Velikonocemi Mladé frontě: Žádnou katastrofu tu nemáme. ( Co znamená, ale to vydrancované Československo?)
-
Církev, jako taková je přežitek. Duka je mamonář. Církev je, byla a bude největší zlo v dějinách lidstva. Kam se na ně hrabou komunisté. Toto zlo by se mělo vykořenit z paměti lidí, majetek rozdat potřebným a byl by klid. Ježíš Kristus, pokud mě paměť neklame, byl chudý, jako kostelní myš.
-
-
Badateli, cirkev není přežitek, v Latinské Americe jde o velmi živou organizaci, v Africe dynamicky roste ap.
Vy tvrdíte, že komunisté nezpůsobili tolik zla jako církev. To není pravda. Navíc církev má i dobré stránky, za svou 2000letou historii dobré věci, které se však tak nepřipomínají, jelikož jsou mediálně nezajímavé (dobrá zpráva%žádná zpráva).
-
-
Nechápu, co se Vám na Dukovi nelíbí. To že je tlustý neznamená, že je špatný - velká část české populace má nadváhu - třeba i Váš známý. Obvinili byste ho z toho, že je pokrytec ap. jen proto, že je tlustý?
U Duky může mít nadváha prozaičtější vysvětlení - jednoduše snadněji přibírá - takových lidí je víc.
Mě osobně je pan kardinál sympatický, do toho byl i v komunistickém kriminále ... -
-
Vem si krucifix a skoč ze skály hňupe!
-
-
Víte, s inkvizicí to bylo složitější - třeba ve Španělsku to byla čistě státní instituce (pod králem), papežové kritizovali špan. inkvizici ... to se třeba dnes neví.
A když se porovnává to, kdo zabil víc lidí, měli bychom mít na zřetel, že kromě samotného počtu obětí a tehdejšího počtu obyvatel i dobu, kdy byly páchány tyto nepravosti - inkvizice existovala stovky let, zatímco komunisté škodili u nás 40 let a nacisté v Německu jen 12 let ... -
Pravda je,že většina Těch co zde píší, neví o Dominiku a církvy ale vůbec nic.Jenom papouškují co do nich nacpali ve škole nebo doma.
Je smutné,jak se soudruhům za těch 40 roků podařilo náš národ odvést od víry.Vidím to pro náš národ jako velkou chybu.Dnes je velmi konzumní
společnost. Toto je můj názor s kterým nebude mnoho občanů souhlasit.
Jsem věřící a taky se nevysmívám lidem kteří jsou ateisté.Je mi s toho
dost smutno. Čau pravda -
-
Souhlasím s Vaším příspěvkem, kdyby totiž ateisté viděli Boha, tak by se pos...
-
-
Doufám, že jdyž už máš slíbený mamon, přestaneš se vypičovat ve všech médiích a zalezeš někam do kouta!!!!