Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pisen love story

Ahoj te prosim vas vi nekdo jak se jmenuje pisnicka u videoklipi dominiky a libora ?... love story?..pls napis te mi na maeil lenbridonik.@seznam.cz..a kdyby jste ji mel nekd stahlou tak pls poslete ...dekuju lenca
    • Re: pisen love story

Peter kotula -tAk ako
  • TAk hele!!!

můžete si o domče myslet co chcete, mne je jedno jestli si tyhle stranky založila sama nebo někdo jinaj tak to proboha neřešte!!!!!! Jako celebrita sice začínající ale dobrá.....noa co? to ja si taky muzu zalozit stranky na osobnosti.cz je to supr holka a hotovo......... ja jsem stejně praštěná jako voni v tom videu atak to ploste neřešte jo?!? *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • m-i-l-e-y56

Domisssek je fajn

ja kecala s domčou po icq. Je to supa holka
    • van-luci

Re: Domisssek je fajn

to jo je super *4* *4* *4*
  • m-i-l-e-y56

???

vždyť ji ani neznam *7* *7* *7*
  • m-i-l-e-y56

Nenormální

Ale ona neni celebrita. Jestli si profil založila sama tak je pěkně DUTÁ. To bych si mohla založit taky. *7* *13* *13*
    • Re: Nenormální

HELE TAKY SI MYSLÍM TOHLE ME RPIJDE TROSKU PREHNANY NE??...JAKO FOTOMODELKA A TANECNICA TO STE ZAS VZALI KDE,????...TO JE PEKNE UJETY....JAKO ONA NENI ZADNA CELEBRITA MAXIMALNE U NI NA BLOGU NIKDE JINDE NE!!!! *13* tOHEL JE VAZNE SILA
      • Re: Re: Nenormální

to bylo hezky receno :-D *15* *5*
  • ........

To ste se holky už trošku víc pomátly ne? Tak to je fakt vrchol co je Dominika? Obyčejná holka!!! Ja takovíchhle holek znám plno ale žádná nemá profil na osobnostech. jste normální??? zdřejmě ne!!!!! Děláte osobnost z úplně obyčejného člověka trapné a děla se mi z toho špatně fuj! *16*
  • master.cat.bombastic.girl

Něco vám povim!!

Hele lidi pěkně si něco uvědomuji. Vy jí píšete takovédle hnusné vzkazy a jste na ní zlí. No jo ale jaký by to bylo VÁM kdyby jste si udělaly blog apod.. A všude by vám psaly že jste čůzy apod.. Ježiši marja v hlavách by jste si to nejdřív měly vyčistiiiiiiiiiiiit *13* *13* *13* *13*
    • Re: Něco vám povim!!

mno tag at si ty profily a blogy nedela kdyz ji vadi uprimnost!!!! *13*

Proboha!!

Vy jste všichni tááák děsní .. Jako řeknu vám. Pěkně jí závidíte. Je krásná hnusná neni!! Musím přiznat že já jí závidim všechno. Ale že bych kvůly tomu byla takle porvrchní. Mno vidim že nemám aspoň velký ego jako vy. Nesu´dte lidi podle vzhledu vy trdla!! Víte jak je hodná?? To by jste se divily co?? Ani ji neznáte. Já sice taky ne ale stačilo tak málo a už vim jaká je!! *4* .. Je very very hodná, takže jí nechte už napokoji vy závistíví egoisti *13*
  • Domisssek

Toto má byt celebrita...je to obycajna baba ktorú preslávila jej mama

Re: Domisssek

Bohužel nějaká celebrita to neni. Víš nemusí být celebritou aby byla takle vysoko *15* *15* *15*
  • demence

jste úplně dutý:D ona si todle nezaložila sama to by vám mohlo docvaknout:D závist je hnusná věc.Patrick
    • Re: demence

sice ji to založila máma ale kdyby měla dominička trochu rozumu, cožu ní nehrozí tak by mámě řekla že nechce.ale to by na u ní bylo už asi moc.tak se uklidni. *1* *13* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit