Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tynush737

Re: dominička a liborek

tedka už spolem Dominika a Libor nec hodí
  • Re: Re: TAKOVÝ MLADÝ TELE

Hltá bravíčka? xD Ona v nich je! A nevím proč ji závidíte ,kdyby jste chtěli tak takoví můžete být taky. Mě připadá jako hodně super ,protože jde vidět že když se chce,tak jde všechno. Ta holka na sobě maká. Skvělá postava,skvělá vyzáž. *4*
  • ichbinteufelin

Re: Kdo to je??

to by mě taky zajímalo, co někdo takovej jako ona, dělá na osobnostech...to už tady pak může být fakt každej... *8*
  • Re: Kdo to je??

Nejsem fanynka,ale dominika se ničím neproslavila,ale její mamka je profesionální fotografka,takže jí fotí a byla asi 3x v ,,BRAVÍČKU''..A někteří sní dělají velkou ,,celebritu'' jen proto,že fotí..Což si myslím že v dnešní době už fotí každá třetí slečna
  • Kdo to je??

Muže mi nějaká fanynka této neznáme Dominiky vysvětlit co dělá na osobnosti.cz??*7* Čím se tak "proslavila"??Docela by mě to zajímalo,ptž kdyby si tady každý tanečník nebo holka,která si přivydělá tím,že někdy něco vyfotí do časopisu tak by tady ta stránka byla zahlcená a načítala by se tak pomalu,že by tu už nikdo nebyl!Panebože vždyt ona není miss ani nic podobného fakt mě dostáváte!! *1*
  • van-luci

Re: Domisssek je fajn

to jo je super *4* *4* *4*
  • dominička a liborek

oni spolu zase chodí? *7* napište sem nějaké informace cokoi o těch dvou moc jim fandím jsou můj vzor *14*
  • Re: s liborem

koho to zajímá???jsem viděla taky furu lidi,kteří nakupovali v obchodě *1*
  • fatinka

s liborem

dominika zase chodííí s liborem !!!!!!taky jsme je viděly s kámoškama v práglu vypadali sympaticky *5*
  • fatinka

dominika s liborem v praze!!!!

Ve středu jsem viděla Dominiku v Praze a byla s Liborem!!!nakupovali v oc anděl a dost se k sobě měli!!!!
  • krávy

Holky, já bych vám všem tady nejraději vyliskala fakt. Jste úplně ubohé, dělat osobnost z někoho kdo nic neznamená. Ona je úúúúúúúúúplně normal. holka jako vy všechny. Dokázala ve svém životě něco? Jestli ano tak prosím. Jako vážně vy si vůůůůůůůůůbec neuvědomujete, co děláte. Hahahahaha se vám musím vysmát, vypadáte jako největší ubožačky na světě! Vyvyšovat někoho kdo za to vůůůůůůůůůůbec nestojí. Žijte si svůj život a ne život Dominiky. Každý den na jejím blogu, oh jak ubohé. Všechny bych vás chtěla osobně poznat, abych se vám vysmála! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *7*
  • chčiju smíchy

kdo je DOMINIKA MYSLIVCOVÁ????*9* kdo to je???vzdyt ona je NULA to vam tady řekne skoro kazdej =))) nevim co dela na osobnosti.cz *13* *15* a navic neni ani zadna krasavice jen naka normal tuctová bloncka..fakt jako nic moc xDD *15* nechapu co tu řešíte ..dyt to je naprosty nic!! *15* *16* *15*
  • Re: Dominika je ůžasnáááá!

neřikám že je špatná...ehm...jako...můj ex...se s nív lastně i abvil..když ybdlela v chomutově...já sem jí nikdy blíže nepoznala...nemám jí co nadávat ani jí obdivovat..pravda je..že možná příde docela nepříjemná...s tou růžovou..ale co že? no také je pravda...že se dostala docela vysoko díky mámě...ale kdo by toho nevyužil že? a ti co píšou že je naprostá kráva...buď závidí páč je hezká*teda nwm jak bez make-upu xĐ* nebo že má prachy....víc k tomu nemůžu říct...
  • df

dominika?ehm ehm mužu řict že ji neznám jen z fotek a muzu uznat ze je fakt hezká.jj je hezka,kolik je na světě hezkých holek,ale nejsou slavne,protože nemaji mamku fotografku.Ja sama dělam modeling.těžce jsem se k tomu propracovala řeknu vam ze to vubec nebyla lehká cesta.a ted jsem na sebe pysna za to co jsem dokazala.což tahle holka nikdy byt nemuze.no ,ale když už ma takove výhody tak ji držím palečky *1* *1* *1* *1*
  • to je moc

hehehehe...tak to je moc...:D trapas ne??vždyt jenom fotí....a to díky své mámy..V této době dělá modeling snad každá druhá slečna...A myslím si že žádná osobnost není,neznámená to že je hezká tak už je to nějaká osobnost.. *15* *15*
  • inulinecka

;-)

ae jinak s váma docela souhlasím nemusela by tu být
  • inulinecka

:-d

No Domču znám osobně a krýáva není:-) ae je pravda že začala jenom díky mamce a taky nwm proč tu má založenou svoji osobnost ae kráva není;-) *5*
  • lilien_

to je moooc...:D

heh nechápu.:D jak může být čtrnáctiletá holka, která v podstatě nic nedokázala, být na osobnostech ve stejné kategorii jako Kate Mossová? Přijde mi to dost zvláštní, protože začínajících mladých modelek jsou milióny a většina nemá potřebu se vytahovat svýma vyretušovanýma fotkama. Nejsi celebrita, podle mě je to urážka opravdových modelek...já ji nenadavm nebo něco, prostě mi to přijde naprosto uhozený *1*
  • martin33

GH

á tato holka je velmi pěkná ale popravdě řečeno sem ji ještě nikdy nevyděl ani neslyšel a to znám strašne moc osobností a že prej zpívá to taky vůbec fakt tuhle holku neznám mohli byste mi o níc něco říct jestli je to fakt osobnost nebo ne jinak já nevim *14* *14*
  • therushka-berushka

PROSIM?????????

cože???? no já myslela že tuten web je určen celebritám panovníkům,skupinám atd.....a ne lidem z ulice!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit