-
Re: Re: ?
Jediná asi není,no.Já jí taky vůbec neznám a nikde jsem jí neviděla. *1* -
škola
Ahoj Dominiko na jakou ses hlásila školu ? *3* -
Je ok
za můj 1 příspěvěk se omlouvám!!je ok holka a vy jenom žírlí te mocinky je hezkáýáááá *15* *15* -
Moe teta se j smála
Ty voleeee.....já sem se dívala na videoklip merry christmas..a jak tam tančila moje teta to vidělala a řekla co to je za trpnou kozu lololololo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Nemá co tady dělat já taky jsem fotomodelka a tanečnice!!!
No...je topravda že by tady neměla co dělat!!!já taky fotím do časopisů a tancuju v taneční skupině LIMIT.D.C Havířov!!!!A taky sem fotomodelka a nejsem na osobnostech prostě ona ničeho nadosáhla *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: .,.....
tay to nechapu -
Re: Re: Re: Re: TAKOVÝ MLADÝ TELE
Mě je jedno jak slovo vIzáž píšu,sme na netu a tady v diskuzich se na pravopis nehledi *5* ostatni to zjevně pochopili mladá,tak si asi jediná -
Re: =D
jo jo uděláme tady s toho druhé libko *1* -
Re: mám dost!
asi tak *3* -
Re: ??????
No ale tady de právě o to že jí tu nikdo nezná *1* možná proto tu nemá co dělat...Já osobně jí určitě nezávidím ptž stále nechápu co! *7* -
Pravda=o)
Ahojík! No sice je pravda, že na osobnostech nemá co dělat, zas taková osobnost to vážně není! *3* Ale zase je to moooc milá slečinka a nadávat by jste jí nemuseli *13* -
.,.....
jo jasne, mozna je simpaticka a foti a je modelka a tancuje... ale to neni zadna vyjimka... ted foti kazdy druhy a tancuje kazdy treti... nwm co dela na OSOBNOSTECH!!!??? *16* *10* *1* -
??????
Vůbec vás nechápu..Znáte Domču osobně???99%lidí co sem píše zřejmě ne takže nechápu jak jí můžete nadávat do krav atd,, když ani nevíte jaká je..Domča je skvěla holčina a moc ji za to miluju..Je hodná a na osobnosti.cz jí udělal profil někdo jinej ne ona sama..Takže ji laskavě přestaňte nadávat pokud jí neznáte!!!!Chtěla bych vidět vás...Nechápu jak někdo může beht tak závistivej...Z vaší strany je to jenom ZÁVIST ZÁVIST A ZASE JENOM ZÁVIST!Běžte se zahrabat......Dominička je mooc super holka....MT *14* -
mám dost!
:D mám dost teda!!!Tanečnice??,cha!!!jenom tanči v taneční skupině a to je vše!Fotomodelka???její matka je fotografka,takže jí dělá fotky bežte na FP a uvidíte že je tam 1000000000000 slečen a kluku,kteří se taky fotí..Takže není sama..Tak se uklidněte žadná celebrita to není se tam mužete zaregistrovat.BTW ona se tam zaregistrovala taky *1* *1* *1* *1* -
HAHA
proč je na osobnostech když to neni žádná osobnost?! -
Re: Re: Re: TAKOVÝ MLADÝ TELE
za to ty asi ne, když napíšeš vizáž s tvrdým :D -
Re: krávy
netuším vubec co to je za holku a jak tak koukám fakt netuším co tu dělá někdo kdo není zádná osobnost pro náš kraj,česko,svět:) souhlasím s tvým příspěvkem:) *3* -
=D
hej no tak ja si tu udelam taky profil kdyz tu ma aji ona *3*
to si tu muzeme udelat profil vseci..ja sem myslela ze to je jenom pro opravdovy osobnosti co neco umeji a co neco dokazaly..a ne pro takovy ktery si sednou u vizazistky do kresla a pak nafoti par fotek..takze <'>(°-°)<'> *5* *5* *9* *13* -
1994 ne 1993
Ona se narodila roku 1994 ne 1993, to by totiž nebyla v juniorech a ona je -
Re: Kdo to je??
Souhlasim...podle mě je to ze srandy.