Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro uživatelku "nevím":Promiň, ale Ash má pravdu. Myslivcová zatím nic inteligentního nepředvedla. Holka, která se dobrovolně rozhodne před celým národem chovat jak laciná děva MUSÍ dopředu počítat s tím, že si lidi budou prostě myslet, že taková je. Nikdo nebude zkoumat, jestli to je pravda nebo lež. To mě přijde docela logické a oprávněné, takže nechápu, čemu se pořád divíte. A taky nechápu tu její obchodní strategii, ona si dost zoufale myslí, že na provokacích a negativních ohlasech vybuduje oslnivou kariéru.:-))) Jestli jí to baví ze sebe dělat méněcenného kašpara, tak ať to dělá, je to její život, ale ať netahá s sebou ke dnu i ostatní holky!!
  • Zrovna včera jsem totiž viděla zas další video, kde vytahuje z kabelky hromadu peněz (nevím, jestli byly pravé nebo falešné) a hned jsem si vzpomněla na všechny holky, které ji obdivují a které mají sotva na ty nejzákladnější životní potřeby, jak je to musí hrozně mrzet, když ona je takhle hnusně arogantní. Nechápu, jak jí může někdo hájit. Tohle byla fakt hnusná a nevkusná sranda. A jestli sem chodíš Dominiko, tak by bylo fajn, kdyby sis tohle uvědomila a tyhle trapný videa si příště fakt odpusť.
  • Miluju tyhle spravedlivě rozhořčený fanynky jako Vivi10 a Jenny. Proč do ní rejpeme? Protože ona si o to vyloženě říká. Furt jenom provokuje, dělá duševní mrzáky z malých dětí, pořád se s něčím vytahuje a jen chce, aby jí ty děcka záviděly. A myslí si, že když si může dovolit kupovat drahý hadry, že je něco víc než ostatní. Je mi fakt líto těch malých holek, které ji obdivují a pocházejí z chudších poměrů a nic z toho si nemůžou dovolit. Potom se cítí méněcenné. Holky pamatujte si, že pravá hvězda se nikdy s ničím nevytahuje. Vykašlete se na ní, jí jde jen o to, aby jí všichni záviděli. Radši se soustřeďte samy na sebe, uvědomte si, v čem jste dobré a rozvíjejte to a máte šanci v životě uspět a jednou to dotáhnete o dost dál než DM. Myslivcové je úplně jedno, že vás třeba trápí to, že si ty drahé věci nemůžete dovolit. Mě přijde, že ona z toho má radost. Vykašlete se na ní a najděte si celebritu, která za ten obdiv skutečně stojí.
  • Rozum tě zajímá ,protže sama žádný nemáš. :-D Ona je namyšlená?! Ty jsi tady s tou tvou "jess" jediné ,které tady ze sebe dělají ty nechytřejší. Děláš tady ze sebe deb*la.
  • Kdo by chtěl být bezmozková slepice? Že to říkáš zrovna ty! Ta ,která tou slepicí je. *1* *1*
  • A ty asi mozek máš že jo? A nebo DM? Trapná jsi ty, každý sem může napsat svůj názor jasný? je to diskuze. Ty to taky nebudeš mít v životě lehký, se splolehni frajerko. Jess tu píše pouze pravdu, tvoje mínus, že jí nechápeš. Poslouchej si dál to svojí dilinku Dominiku,ale až tě někdo znásilní tak se nediv. Brát si jako vzor takovouhle couru jako je DM je fakt moc.
  • *žádný
  • Jako sorry jess ,ale tvoje kecy tady nikoho nezajímájí. Už jsi trapná s těma tvojema kecma. Jako vím ,že Přemek není v pořádku ,ale nemusíš všechno komentovat. Běž si otravovat někoho jiného. Vidím ,že ty to nemáš v životě lehký. A podle mě žadná mozek nemáš.
  • No comment s idiotama, co obdivujou hloupou nulu, se nebavím :D Jste pod moji úrověň, dětičky. Snad jednou dospějete a dostanete rozum. Krása není vše, hlavní je, že člověk myslí mozkem a ne zadnicí nebo přirozením.konec tečka, čao.
  • Prej že něco dokázala...Omg jestli tomu co ona předvádí říkáš zpěv a talent tak to potěš koště. Já umím spoustu věcí, mám vystudovanou Fakultu umění- máš tam jak divadlo, tak hudbu apod...Také profesionálně maluji. A věř mi, že o tom něco vím a to co DM předvádí bohužel není umění. Je hloupá,nic o životě neví a ještě dělá tupce a št*tky z malejch dětí. To ti přijde normální?Jestli ano tak je smutný jakým směrem se tento svět táhne.
  • Co proti ní všichni máte?! *10* *16*
    Ona aspoň něco dokázala! *10*
    Ona umí zpívat! Co umíte vy?!
    Vy sedíme u počítače celé hodiny a umíte jen ostatní kritizovat! *16*
    Vy jste taká *12* *12* *12*
  • Dominička je nejhezči divkou ktera u mi se oblekat a spivat a vyjito zavidite jak mužete ja sice nemam dobrou gramatyku protože mam dyzlexie a mě se Dominička.Myslivcová liby je ji věrný skalnatý fanoušek Přemek. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jess tady je škoda slov. Ten trotl to nikdy nepochopí. Je vidět, že je to malý zblbý děcko, co chápe leda pěkné kulové.
  • Dominička je nejroztomilejší nejkrasnější divka není slepice a už vubec neni blba a znovu prosim nepomlouvejte a nehazejte na ni takovou špinu a tež ty hnusne lžy co tu o nas pišete raději tu nepište ti co pomlovate tu roztomilou s andělským hlaskem Dominička.Myslyvcová.skalnaty fanoušek Přemek. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Je vidět že jsi labilní, nauč se češtinu a rozlišování měkkého i a tvrdého y. zjevně ti to dělá problém. Co by člověk čekal od naivního děcka že? *1* Docela smutný že přes svojí zaslepenost nevidíš, co Dominika dělá.
  • Dominička je skvěkla užasně nejroztomylejši nejhezčí divka ktera neni hloupa nekazi male děti a ja ne jsem zaslepenej a znovu o pakuji nehazejte prosim na Dominičku takove svynctva a ty nejhnusnějši pomluvy co tu o nas pišete a raději tu nepište ty pomluvy a hnusne lžy skalnaty fanošek.Přemek. *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1*
  • když to blbcům zkrátka nedochází, tak jim to nedochází. to nejsou pomluvy,ale holá fakta, je mi líto, že jseš tak zaslepenej že nic nevidíš! to nevidíš jak se chová? povrchní, namyšlená a ještě hloupá? kazí malý děti, to nic neznamená? v kliepch zpívá že ona je ta nej a že jí všichni chtěj mít za vzor a já nevim co.. to je povrchní jako prase, kdo by chtěl být bezmozková slepice?
  • Dominička je nejmilejší nejkrasnější a nejroztomylejší spivajicí divkou z andělskym hlasem a překrasnou postavou pěkně oblečenou a vubec neni pravdou že pořad nakupuje a dyž se ji něco v obchodě liby tak si to kopi protože to dělam take když se nam něco liby tak si to take koupime a nepomlouvame se tak nepomlovejte laskavě tu to divku a ni mě raději se sami na sebe podivejte aby vas take někdy někdo nezačal takhle hnusně pomlovat skalnaty fanoušek Přemek. *5* *5* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1*
  • Dominičko jsi nejroztomilejší nejkrasnější spivajíci divkou na světě maš prostě andělsky hlas a skvěly styl v oblekani tvuj nejvěrnější skalnaty fanošek.Přemysl.Kamrád. *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Dominička je nejkrasnější nejrostomilejší a nejhezčí divka a u mi skvěle spivat a take se skvěle oblekat tvuj skalnaty fanoušek.Přemek . *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit