Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta je sexy *14*
  • Jenže tohle nejsou pomluvy. Akorát vydává malé holky vstříc nebezpečí. Pro některé lidi jsou bohužel peníze důležitější než lidské životy.
  • Dominička je moc půvabná překrásná kouzelná sexy princezna a ne zasloužisi takove pomlouvani a sproste nadavky u přimně hnusi se mě lidi jak pomlovaji a nadavaji na nevinou divku at se každy nejdřiv podiva na sebe a nepomlova a ještě nedavá sprostě Dominička se snaži u dělat trochu ružovější svět jestli to vadi ta tu nepište a ne pomlovejte ne mluvte sprostě proto si to ne zaslouží Dominíčka s pozdravem je ji zastance kouzelný přitel Přemek. *5* *5* *5* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1* *1*
  • Tak jsem se po dlouhé době přišla kouknout co je tu nového. A hle řeší se tu úplně to samé co předtím. :D malý děcka se tu hádaj s lidma, co píšou pravdu. Zajímavé, že by ASG změnil identitu? a vydával se za Přemka a další zoufalce,co tu růžovou fiflenu milujou a zastávaj se jí? kdoví *1* Ale říkám rovnou,jestli to nepíše asg ale další obdivovatelé,tak je to dost smutný. Mikina, jess a ash a jiní co tu píšou,tak mají pravdu.Za mě palec hore. A pro vás co se jí zastáváte-proberte se než bude pozdě lidi!
  • Jééé, Miki, Tebe to tu ještě baví? :D :)
  • love007
    Like!!!
  • Twl a co ty nám tu furt diktuješ ,že ji nemáme mít rádi?! Je to naše věc ,co se do toho furt pleteš?! Přestaň ostatním a mě diktovat život!!
  • mas pirsing nebo tetovani ? ? ? Mam te rada
  • Myslím, že její chování je spíš dobrá recese, nebo ne? :0)
  • Docela se divím, že pravdivé komentáře dostávají mínusy. To snad není pravda, že lidi v našem státě jsou tak labilní a tuhle bezmozkovou slepici podporujou. Nic nedokázala,jen blbne děcka a dělá z nich kořist pro pedof*ly. Lidi proberte se dřív,než bude pozdě.
  • Hahaha velice vtipné, jediný kdo je tu bezmozková slepice jsi ty Jenny, další nádhery co tuhle pi*du obdivujou a DM sama. Nafackuj si!
  • Dobře ,chápu ,že se ti nelíbí ,ale nechápu proč se díváš na její videa ,když se ti stejně nelíbí?? *10* Když se ti ONA nelíbí,tak proč se dívaš na její videa?? *10* Taky to nemáš v hlavě v pořádku.
  • Tady rodiče zanedbali výchovu.Potřebovala by na zadek a hnát do školy...Tady je vidět,že se slečně uplně nechce pracovat.Další profi společnice...Jess má pravdu ...
  • To se taky nesmíš dívat jenom na to, co má na sobě a jak je učesaná. Na tom vůbec nezáleží. Tato osoba jen škodí malým holkám. Pochopit to může ale jen ten, kdo nad tím chce přemýšlet.
  • Vážně nechápu, jak tomuhle komentáři může dát někdo "nelíbí". Je to o to smutnější, že tu jde o lidské životy.
  • Dominička je velmy pěkná divka a ne zasloužísi takové pomlouváni a sprosté nadavky na sebe tak prosim nepyšte když chcete ji pomlouvat. *5* *5* *5* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1* *1*
  • Tak se dívám sama na sebe...jasné, že nikdo z nás není bez chyby. Tobě ale nepřijde fakt trapný a ubohý, jak ona se chová? Chová se opravdu s prominutím jako laciná šlápota, se vším se jen vytahuje a ještě dělá z malých holek snadné kořisti pro úchylly. To vám to vážně nedochází, jak ty holky riskují? A ještě si ty fotky vystavují na fcb, kam se může přihlásit každý zvrhlík. Ona se vůbec nestydí takhle zmalovat šestiletý holky. Je jasné, že je to duševně nevyrovnaná osoba, která citově strádá, protože jinak by se takhle nechovala. A všechno si to kompenzuje tímhle. Přečti si laskavě statistiky, kolik dětí je ročně uneseno, znásilněno a zavražděno pedofily. A ona tomu ještě nahrává. Vyhledej si příběh malé Američanky Jon Benet Ramsey, ze které rodiče udělali dětskou barbínu a holčičku posléze znásilnil a uškrtil pedofil. A přesně tohle dělá Myslivcová a vůbec jí to nedochází.
    PS: Někde jsem četla, že Dominice negativní komentáře nevadí, že z toho má radost, že se o ní diskutuje a že i na negativních ohlasech se dá vybudovat velká sláva. Takže by snad mělo být všechno ok, ne?
  • Ahoj všichni,Dominika na všech svých klipech byla výborná.
    A jestliže toto čte i Dominika tak jí to také může být líto že jí někteří z vás urážíte.Podívejte se na sebe a pak suďte druhé. *3*
  • love007
    wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dlouho ti to trvalo než si to všechno napsl/a.... *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Sorry,ale já rozum mám narozdíl od tebe a DM. Je mi líto, že nevidíš, co DM provádí že děcka kazí a povyšuje se nad ostatní, jak řekla mikina, hvězda se nikdys ničím nevytahuje! A neblbne malý děti, pak jsou ty děti zblblý a zoufalý, protože si třeba nemohou dovolit co ona a ještě jí napodobují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit