-
Když ji nemáte rádi , tak proč jste jí hledali?
-
Já vás nechápu tak my kteří ju nemáme rádi sem nemáme lozit a napsat sem svuj názor a vi si sem može te psat co chcete.Zapňete si už mozek.
-
Jo šak jo ale neber si to osobně každý má svuj názor.
-
No právě,jenže ony mě za tu puberťačku považují. Tyhle narážky jsou směřovány na mě a mikinu.
-
A ty se zlato nauč pravopis,navíc to nejsou pomluvy,ale fakta!
-
PROBOHA *16* *16* *16* *16* *16* Co sem teda lezete když ju nemáte rádi?A byste pomlouvali?Nebo co?Dite už někam já se přiznám že ju taky nemosím ale zastanuse jí protože jenom de*il atd pomlouvají. Podivte se nasebe a pak krtizujte... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Já jsem nepsala že mi je 28,je mi 20,je vidět že neumíš číst. Asi jsi si to odvodila podle přezdívky že?28 je moje oblíbený číslo,né můj věk. *1* A ne nezávidim nemám co panebože.Taky jsem o sobě nepsala,že jsem dokonalá nebo tak něco.Takže se uklidni.Pořád lepší bejt normálně průměrně hezká holka co má rozum,než sice hezká,ale úplně tupá a namyšlená. Sorry,ale ne nezávidim.Spíš se tý nandě a tobě směju jak jste ubohý.Jsi stejně hloupá jako ona,jen hlupák se jí zastává. *1*
-
Abych pravdu rekla,Dominika dela vse pro peníze,at uz vlezu kamkoli tak pulka naroda ji zboznuje a druha pulka nenavidi..nedivim se prtz Dominika si o to říká,jak se chova,kouknete na fb a clovek si fakt pocte, bud je tak blba nebo to jen hraje byt naivni blondýnou,ona nezna praci,makat neumi a porad se finti před zrcadlem ve fitku a všude mozne.. vytahuje se nad vsemi,jeji nakupy,vylety atd ona na to ma,posadila bych ji za kasu na 12h denne a dala bych ji 12tis.,to bych ji pak chtěla videt,aby si ještě u te kasy nezlomila ty jeji ruzove nehty!!!Je to fiflenka a nevi o zivote vůbec nic..co taky muze v 19ti vedet,je to ještě decko,ktery uz nevi jak se v CR a na FB zviditelnit!!! Je to dilinka!!!
-
jj je celebrita,ktera ma peníze a zviditelnuje se všude a povysuje se nad ostatními,to se mi nelibi,ma peníze tak at je ma,koho to zajima je to jen 19ti leta namyslena fiflenka která chce za kazdou cenu upozornit..
-
JACKIE U TOHO CO JE NAPSANe že je ti 28 a nejsi pěkná jsem psala já zapoměla jsem dát své jméno jen abys veděla a neobvinovala ostatní anonymky!!!!!
-
jackie na to že je ti 28 tak rozhodně pěkná nejsi.A určitě bych se takhle s tou tvojí fotkou neukazovala.A upřímně ty jestli jsi pěkná tak to ostatní hezké holky ale opravdu hezké jsou šeredy a pak že ty nezávidíš!Ale ty té dominice máš co závidět!!Té holce nesaháš ani po kotníky!!!!Tak myslím že už vetšina po zhlednutí tvé fotky chápe proč tady tak dominiku urážíš.Být tebou ani bych se tu na vzhled dominiky nevyjadřovala do ní máš totiž daleko. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
ahoj anonymko úplně s tebou souhlasím ale tady ty mladý pubertačky ji prostě závidí a jestli nějaká tvrdí že ne tak lže.jde vidět že ty ten rozum máš na spravném místě.
-
Já osobně dominiku taky rádá nemám ale je to její život tak ju nechte byt. Jak by se vám líbilo kdyb někdo ovás takhle psal?Příklad nic nedokázala tak nic nedokázala ale to neznamená že se bude te do ní starat někdoju má rád někdo ne.
-
Anonyme,jestli ty jsi právník,tak já jsem čínský bůh srandy. Já myslela,že právníci mají umět správně artikulovat a psát,ne psát jako malý děti. A čím to asi bude? Že ty žádný právník nejsi,jen si na něj hraješ. Vsadím se že za tvým nickem se skrývá malé a hloupé dítě. To si i já můžu vymyslet bůhví co nejsem. Takže ti tohle fakt nežeru. A nikdo tý nicce nezávidí,není jí co závidět. Že je hezká? No a, znám spoustu krásných holek a ještě hezčích než ona a nemají takhle nas*áno v palici jako ona. I tady se jedna najde-tu co ponižuješ- jackie. Nejenže hezká,ale má rozum,kdežto DM ani ty a ani další co se DM zastáváte rozum zkrátka nemáte. A to můžete závidět prozměnu vy jackii,mikině a dalším. Ale nehodlám se s tebou dohadovat,s takovou nulou jako jsi ty fakt ne.
-
Anonyme,ty máš fakt dost,ne každej musí bejt jako anorektička aby byl oblíbenej. Navíc jackie má dobrou postavu tak nevim co jí napadáš,bych chtěla vidět tebe ty mindráčku. Tak nějak bych řekla,že závidíš ty,protože ty nikdy nebudeš jako jackie,hezká a chytrá. Bohužel tebe Bůh obdařil jen o chorý mozek a dětinské uvažování.
-
OMG já a zamindrákovaná.Ježiš se ti fakt musím smát jak jsi trapná. Já nemám Myslivcové co závidět jsem sama se sebou spokojená. A to že je hubená?Ať si je,akorát z ní za chvilku bude anorektička. Navíc já sportuju a nemám potřebu hltat prášky. Vážím 54kg což je pěkný když měřím 170 cm,takže nevim kdo je u tebe tlustej! Akorát mě štve,že Dominika blbne hlavy malejm dětem,aby jste byli jako já musíte dělat tohleto a támhleto.Na vyjádření názoru není nic špatnýho,od toho ta diskuze je. Jestli se jí zastáváš,tak jsi s prominutím hloupá ty. Zastávat se jí dokážou stejní hlupáci jako ona. Nehodlám se s tebou hádat,nestojíš mi za to,takže čau. *1*
-
no milá drahá puberta u některých trvá déle i ve 20,ty se totiž podle toho chováš a podle tvé fotky chápu proč dominiku tak napadáš do její postavy máš hooodně daleko a jsi jen zamindrákovaná.štíhla zrovna nejsi.začni sportovat a neurážet druhé kvůli její dokonalé postavy.
-
vy jste ještě opravdu v pubertě anonymka má pravdu za zdraví si může každý sám,a pokud má někdo rozum tak nebude poslouchat někoho jiného,a má pravdu v tom že ty prášky nejdou koupit nikde pokud vám neni 18!tak tady ty debaty jsou opravdu jen závist a anonym máš pravdu tady si je řeší jen zamindrákováne nácky.
-
Tak zlato asi takhle já už v pubertě dávno nejsem,jsem dospělá zrovna tak jako ty,je mi 20 takže asi tak. A ne nezávidim,nemám to zapotřebí. *1*
-
Drahoušku mě už dvacet je a potřeby jako DM fakt nemám. A nemám jí co závidět,je trapná a neuvěřitelně hloupá.