Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to mikina, jackie: Tady je opravdu vidět, že o Dominice nic nevíte. Jasně, sledujete jak se projevuje mediálně, ale přece nikoho k šikaně nenabádá. Neříká lidem buďte zlí a ubližujte. Má určitý směr (vyjádřený růžovou-každý máme nějakou oblíbenou barvu) a chce se mít dobře (kdo ne). Ale kdybyste si přečetly její rady třeba v Bravogirl, tak jsou hodně rozumné a nikomu nic nenutí. Řekne svůj názor. Nevychovává, od toho má každý rodiče (a bohužel učitele ve škole, kteří můžou zneužívat své pozice)jen ukazuje určitý směr.
    Snad nechcete říct, že když vidíte herce (třeba Pattinsona), který zahraje negativní roli, např. mlátí svou ženu, má rád černou, někoho zabije, tak o něm budete říkat, a psát, že je to špatný člověk, protože jste to viděli a četli. Dokud ho nepoznáte osobně a nějakou dobu, tak vůbec nevíte, jaký ten člověk je. Naopak může se prezentovat jako největší lidumil a co se pak z něj vyklube. Takže míň suďte a víc přemýšlejte. *3*
  • Jde vidět, že toho moc o Dominice nevíš (nevíte-Jackie aj.). Už před nějakou dobou se zmínila, že další díl bude přesně o tom, jak děj obrátí a ukáže se povrchnost a pokřivené hodnoty. Celý fotoromán měla Dominika vymyšlený od samého začátku jako ukázku kontrastů chování a myšlení náctiletých slečen, aby si každý udělal svůj úsudek a zamyslel se nad tím, co je mu blízké. Ale určitě nechce nikomu říkat (vychovávat), co je správné a co ne. To je přece vždy každého volba a za tu si pak nese odpovědnost a patřičné důsledky.
  • to jackie:...takže chceš říct, že Bobby je takový nelida, že by nepomohl africkým dětem? To jsem si myslel, že je větší frajer. I když vlastně, že to říkáš ty, neznamená, že o tom (o něm) něco víš. Určitě se ti nesvěřuje. A to, že si o něm něco přečteš, ještě neznamená, že to je z jeho hlavy. Ve všem, celé image apod., mají prsty manažeři těchto "hvězd" a jejich mediální obraz tvoří oni. Bez nich si nemůžou ani uprdnout. Málokdo je opravdu sám sebou. Manažeři a média nám podsouvají, co chtějí, abysme viděli a většina lidí (fanoušků)to jako ovce baští. A tak to je *8*
  • to mikina: ...rád se s tebou seznámím, aspoň to uvidím. Jen mám trochu strach, že bych se zamiloval a pak bys mi vymývala mozek a já začal špatně mluvit o Dominice *1*
  • to mikina: ...slyšeli jsme slovo boží...:-) co toje ta "čistá" pravda? ten výraz si někde musela číst *3*
  • jackie28
    přesně tak vsadila bych se,že je to práce její matky.A o tom Pattinsonovi,heled asi takhle,myslim že Robert neni tak blbej,aby spolupracoval s takovouhle husou...Bieber možná i jo,sedělo by mi to k němu,ale tomu taky nevěřim... *1*
  • jackie28
    Přesně tak souhlasím s tebou,sama jsem šikanou procházela od základní školy-tam byla psychická šikana a ničili mi oblečení,jednou v zimě mi takhle schovali zimní boty a já pak musela jet domů v pantoflích-to bylo venku 1,5 metru sněhu a nehorázně mi mrzli nohy,pak od zastávku jsem šla ještě 1,5 km pěšky,takže jako od nich to bylo hnusný,nebo mi taky roztříhali novou koženou bundu,když se to nahlásilo ředitelce a třídnímu tak to nechtěli ani řešit,takže zastání vůbec žádný.a to se táhlo až do třetáku na střední-sice mi ubližovali jen psychickyale i tak,nic příjemnýho...Holt si frajerka neuvědomuje co tímhle dělá,že akorát vypěstuje takový diliny,jako je ona,který se každýmu budou jen vysmívat.je totálně hloupá,ale s hlupáky nic nesvedem na to musí přijít sama,jak se chová.
  • Jenom k těm fotorománům - malým puberťačkám, který to žerou, je někdy ohromně těžký vysvětlit, že je to jen smyšlený příběh. Spousta mladých povýšených kraviček si to může vzít k srdci a můžou tak ponižovat jiné a budou si myslet, že je to OK, že je to jen sranda a přitom ani netuší, jak tím ubližujou. Sama jsem to zažila, když mi bylo 11, chodilo se mnou do třídy pár dilin, který si myslely, že ostatní jsou kus hadru a ponižovaly je, vysmívaly se za blbosti atd. Prostě psychická šikana, tak jak to prezentuje Myslivcová. Myslivcová je podle mě totálně blbá,že jí to nedochází, možná asi proto, že nikdy šikanu nezažila, tak si z toho dělá srandu. Mě to ale vtipný nepřijde. Možná to ani neví, ale těma stupiditama akorát přilévá olej do ohně. Však ono se jí to jednou vrátí a když o ní lidi píšou, že je blbá, tak mi to přijde hodně opodstatněný, protože chytrej člověk by tohle nikdy neudělal.
  • Jestli bych ti, drahá Dominiko, mohla poradit, tak ty fotoromány už nefoť. Tohle dokážou ocenit možná tak desetiletý nafoukaný husičky, které si z toho berou příklad a pak ponižujou ve škole jiné spolužáky. Dospělým lidem to přijde uhozený a ty jsi přece dospělá, tak by ti to taky mělo přijít uhozený. Potom se ti akorát každej vysmívá a všichni tě berou jak hloupou fiflenu a můžeš si za to sama !!!!
  • Můj názor: Myslivcová je sice hezká, ale jen obyčejně, je taková obyčejná, tuctová, nevýrazná, je hezká jen průměrně. Já mám na mysli holky, které mají charisma a osobní kouzlo, což Myslivcová podle mě postrádá. A navíc s metrákem makeupu je každá holka hezká.
  • Tohle není závist, ale konstatování čisté pravdy.
  • Chudáčku Asg, ty jsi ještě asi neviděl skutečně krásnou ženskou... *1*
  • Oslovila je ona sama nebo to udělal někdo jiný za ní? Tipuju to druhé. To s tím Pattinsonem a Biebrem bych teda tak vážně nebrala...:-DDD
  • Fotoromán už připravuje, sice jí to nějak dlouho trvá, ale má toho teď moc. Zrovna připravuje sbírku na pomoc africkým dětem. Oslovila některé světově známé lidi (Patizona nebo Patašona nebo jak se ten Pattinson jmenuje, Biebra aj.).
  • A to si ji ještě neviděl naživo. To bys koukal, někteří i slintaj *1*
  • Promluvila závistivá Jana *1*
  • Tak jsem tam nedostal a chyběl mi jeden hlas *7*
  • Nějak ti to nedá, co? *1* Pořád ji sleduješ
    *3* Dominika prostě umí okouzlit, dostat se do hlavy a vrtat tam těm zakomplexovaným.
  • Sice jsem si slibovala, že na její webovky už chodit nebudu, ale přesto mi to nedá a čas od času tam juknu.:-DDD Koukám, kdy vyjde další část toho jejího stupidního, puberťáckýho fotorománu,abych se zas mohla pobavit a ono nic. No Domčo, nějak to zanedbáváš....nebo jsi možná už pochopila, že ty fotoromány jsou velice trapné a další fotit nebudeš? No, necháme se překvapit.
  • Monatka17
    Nechcete ji tady dát ještě horší profilovku ? :D:D no fuj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit