Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je ta vaše úžasná Dominika? Krom trapných dívčích časáků se nikde neobjevuje. V televizi, nikde. Jenom na youtube má pár videí, za která by se stydělo i tříleté dítě. Tohle se někomu líbí? Tři čtvrtě republiky ji ani nezná. Ať už radši zaleze a přestane vymejvat mladým holkám mozky a radit jim, jak se stát naprosto nepoužitelnou a vybrakovanou osobou nebo ať vyrukuje konečně s něčím inteligentním a smysluplným.
  • si proste P I Č A tak to pochop!!!! *16* *16*
  • ahoj volam sa robo mam 19 rokov a ta chcem si sexy ked spievas kud budes natacat tak urob aspo jedno p o r n o ale uplne hola ok? *14* *14*
  • dominika? mam ta rad a aj ta milujem si super vo vidieach videl som vsetky a mouzem povedat ze si super a mas super JAAAAA vazne super. *14* *3*
  • asg ak si to precitas tak ju nechaj je iba moja!!!!! *16*
  • si tak sexy chcemta mas chlapca? mam 19 rokov a sa volam robo. *14* *14* *14* *14*
  • vua si super kocka fakt ta mam rad chcem ta mam 19 volam sa samo. *14*
  • Hehe, já závistí nemůžu ani usnout. *1* *1* *1* *1*
  • Já nekopíruju nikoho, když už se na to ptáš. Čestný slovo, přijde mi praštěný někoho kopírovat.
  • jackie28
    něco pro anti-je zábava číst od fanoušků jak moc jí závidíme *1* *1* *1* https://www.facebook.com/pages/ANTI-Dominika-Myslivcov%C3%A1/159171878370?ref=ts
  • Jo prosím tě na co žárlit a co jí závidět??? Já bych si s ní nevyměnila ani vteřinu svého života. Co by jí měl kdo závidět? Jak je hloupá, povrchní a vymývá mozky malým holkám? Slavná mi taky nepřijde, zná ji akorát pár puberťáků a jak tak koukám, tak většina lidí zde diskutujících má své myšlení naštěstí v pořádku a dokážou posoudit celebritu. Z mých známých ji nikdo nezná. A divím se, že má odvahu ta svá trapná videa zveřejňovat. Ta má fakt víc sebevědomí než rozumu a inteligence.
  • no asi rozhodne nekoho kdo neco dokazal a nebo je sama sebou jako nekteri dalsi tady nema potrbu nekoho kopirovat
  • na co by mela zarlit prosimtebe?myslivec je hnusnej,uprimne hloupej-tupejsiho cloveka jsem nevidel ani nepamatuju.ani neni slavna tak na co zarlit a co zavidet?jsi smesna az oduvodnis na co zarlit a co zavidet tak se ozejvej tu luzo!ani nevis co dotycna slecna co ma negativni nazor dokazala a soudis?ubohe
  • A má ti vůbec z toho sexy oblečku lézt? Jo zadek aha a to pořádný,co? :-)
  • A koho kopíruješ ty? Přiznej se nám tady:-)
  • Dominičko přeji ti všechno nejlepší k tvým 18. narozeninám
  • Souhlás *3*
  • ty že nežárlíš prosim tě nedělej blbou
  • Tuhle holku já absolutně nechápu a asi nikdy nepochopím,nechápu jak se vůbec lidi můžou takovou hloupou fiflenou zabývat a ještě k tomu tady dávat ty její fotky...A vůbec to není žadná závist,u ní není co závidět:))
  • Pravda, taky jsem si toho všimla. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit