-
no commment nebudu se k tobě vyjadřovat protože to nemá cenu...
-
je to jen o tobě Jackii, jen o tobě
-
já si mislím že dominika mislivsová fajn *3* *14* *4* *5* *2* *1*
-
přesně tak,jak si myslí o sobě kdoví co frajerka,ale nemá na to.dyť je to směšný jak se naparuje a dělá stupidní videa a namyšlený fotoromány *1* *1* *1* *1*
-
to je pravda, její zarytí zastánci nás budou pořád shazovat, že jí závidíme, ale ať si myslejí, co chtějí, já ji nezávidím vůbec nic, mě se zprotivila hlavně svým předváděním,vždyť ty její klipy na youtube jsou neskutečně směšný, proboha vždyť nic neumí, jen se hloupě předvádí...celá slečna Dominika mi je akorát k smíchu. *1* *2* *15* *15*
-
palec nahoru za tento komentář *3* také se řadím mezi lidi co jí nemají rádi díky chování a vystupování,akorát se tu ale najdou tací,co napíší že jen závidíme...i když není co.držím ti palce aby si do tebe tady inteligentní lidi nerýpli,že jsou to řeči ze závisti jako to píšou o mě a jiných.
-
Dominika je typ člověka, kterého buď lidi bezmezně obdivují nebo nemají rádi. Já se bohužel musím zařadit do té druhé skupiny. Ti,co jí nemají rádi,se taky dělí na 2 skupiny - ti,co jí závidí a ze závisti pomlouvají a ti,kterým se nelíbí její způsob chování a předvádění se. Opět se zařazuju do druhé skupiny. Opravdu moc moc se snažím ji neodsuzovat,neznám ji,tak ji nebudu soudit, nemohu si ale pomoct, na mě působí jako hloupá barbína,která je zahalená do svého růžového obláčku a nevidí a neslyší....nevím, třeba se pletu, ale na mě tak působí. Ze závisti to nepíšu,protože ji srdečně není co závidět. Viz její video, jak "zpívá" písničku od Martina Haricha před nějakým obchoďákem - no upřímně Domčo, dost jsi mě pobavila.:-) Kdybys uměla opravdu zpívat, neřeknu ani slovo, ale takhle....jsi fakt odvážná. *4* Mě to spíš přišlo uhozený a spíš jsi se ztrapnila. Ovšem chlapci v pubertě,co milujou předvádějící se blondýny, ti budou nadšeně tleskat.A ne jenom chlapci. *15* My dospělejší to vidíme přece trochu jinak. Domčo, fakt nic proti tobě, ale mě jsi o svojí inteligenci zatím nepřesvědčila,přesto ti přeju,abys byla spokojená. Na svých webovkách píšeš,že to všechno děláš pro nás,abysme mohli aspoň na chvíli utéct z tohoto špatného světa...jsi vážně hodná,ale tohle mě taky nepřesvědčilo. Já si myslím,že před problémy se nemá utíkat kamsi do růžového smyšleného světa,který stejně jednou zmizí,ale inteligentní člověk se jim postaví a řeší je. Nezlob se na mě, ale mě jsi vážně zatím nepřesvědčila,takže vůbec nechápu,proč je okolo tebe takový humbuk. Vlastně chápu,to po tobě vřískají malí puberťáci,kteří nevědí,o čem je život. Jednou to všichni pochopíte. Tak čus bus. *5*
-
proč bych se s takovýma lidma měla bavit a odepisovat?jste trapní a ubozí,ale jako detail(myslim tim tebe a Asg).až dostanete rozum tak se teprv můžem bavit.ale zatim ho nemáte a nestojíte mi za hádky,je to tu s váma nudný *1* *1* čao *1*
-
Pročítala jsem se předchozí komenty a musím dát za pravdu Jackie, já nevěřím, že to píše ze závisti. Obávám se, že slečna Dominika opravdu není vzor pro mladé holky, když vidím třináctileté holky zmalované jako ona, v krátkých minisukních, tak si říkám, kam ten svět spěje.... Dominice její úspěchy srdečně přeju, ale nevěřím tomu,že všichni lidi ji pomlouvají ze závisti, někteří možná, ale jiným prostě nepadla do oka a nemají ji rádi. Já nejsem její fanoušek ani antifanoušek, nijak ji neřeším, ale taky ji rozhodně nic nezávidím, protože si myslím, že není co....Ona to třeba za pár let pozná. Můj názor. Tak pááááá.
-
Supr máme tu dalšího člověka co má rozum a ví jak to na světě chodí :) palec nahoru za tvé kometáře-výstižné *3*
-
díky za souhlas;) *3* já už na ně peču taky páč mi vypatlanci jako jsou oni za to nestojejí;) a Raego je hustej;) *1*
-
to je pravda, to líčení jí dělá o dost starší než je, já nechápu, že ona to nedokáže pochopit, ty fotoromány jsou na úrovni pubertálního, rozmazleného dítěte a jestli tím ukázala, jaká opravdu je a pokud jí mají ostatní holky za vzor,tak se ani nedivím, že na základkách je takovej bordel, jaký tam je. Od téměř 18tileté holky bych čekala něco smysluplnejšího a inteligentnějšího, mě když bylo 18,tak jsem teda přemýšlela jinak, teď je mi 27 a nad těma jejíma webovkama se směju...
-
Pájo
mas naprostou pravdu ve vsem co jsi napsala vtom vzkazu pro dominiku protoze ten jeji fotoroman s tim second handem patri tak na 1. stupen zakladni skoly tohle stejne jsem zazila taky holky od nas ze tridy na zakladce otravovaly holky z nizsich trid a to jsem ze zakladky uz dost dlouho a prijde mi ze Domca jeste zije v jinem svete a jak si psala ze jak pokracuje s tim liceni ze bude ve 30 vypadat na 45 tak se mi uz ted zda ze v tech jejich sladkych 17 nebo 18 letech (nwm presne kolik ji je) vypada tak na 24 ale nechci ji krivdit... -
tím make-upem sis nejspíš zaplácla i mozek....můj názor. Prostě se prezentuješ jako nafoukaná peroxidová bloncka a za tuhle nálepku si bohužel můžeš sama,takže se please nediv, že si tohle o tobě většina lidí myslí. Člověk nejprve soudí dle vizáže a vystupování a až když dotyčného pozná,tak podle vlastností, tak nechápu,když tě hrozně udiví názory,že jsi namachrovaná, když se tak prezentuješ.
-
vzkaz pro Dominiku:
Milá Dominiko, pokud fotíš fotoromány na úrovni dvanáctiletý holky, která shazuje svoji spolužačku kvůli tomu,že se neoblíká jak kozatá barbína, pak se nediv, že si o tobě všichni myslí,že jsi nafoukaná a arogantní. Pokud i v reálném životě lidi soudíš podle jejich oblečení,tak nafoukaná a arogantní jsi a ne, že ne. Buď taky trochu soudná,co si o tobě ostatní mají myslet,když na sebe matláš make-up jak nenasytná,tváříš se jak největší hvězda,neznačkového oblečení byses nedotkla ani klackem a ještě fotíš tak naprosto stupidní fotoromány?? Kdybys byla trochu inteligentní,tak bys věděla, že příliš mnoho make-upu ničí pleť a ve 30ti budeš vypadat na 45,ale to je tvoje věc. Úplně mi připomínáš ty holky z videoklipu Stupid girls od zpěvačky Pink. Pokud si nevystačíš s jemným líčením a svoji pleť takhle zatěžuješ,pak tě můžu ujistit, že za pár let ji budeš mít tak zničenou,že ti žádný krycí make-up už nepomůže. Bylo by fajn,kdyby sis to uvědomila. A taky by mě velice zajímalo,co na to říkají tví rodiče.... -
Jo a taky není pravda, že když se o někom vyjádřím negativně, že tomu dotyčnýmu závidím, já taky nemám ráda pár lidí z našeho šoubyznysu a nezávidím jim vůbec nic, spíš je lituju.
-
Já taky nechápu,co na téhle slečně každý vidí....akorát kvanta make-upu, bez kterého se ve věku 17ti let už nedokáže obejít, je jí 17 a vypadá na 25, jak bude vypadat, až jí bude 25? To,že na sebe patlá tolik sajrajtu už taky trochu vypovídá o tom, jaká asi je a o co jí běží. Navíc ty její přiblbý fotoromány, co má na svém blogu...akorát tam ponižuje nějakou holku kvůli tomu,že se neoblíká podle nejnovější módy..fanouškové nezlobte se.....ale to taky o něčem svědčí,kdyby měla myšlení v pořádku, tak nebude fotit takovej trapnej fotoromán, ale nafotí něco inteligentního, kde nebude ponižovat jiné holky kvůli tomu,že nevypadají jako barbíny a nenosí minisukně a výstřihy a nepatlají na sebe hory make-upu. Mimochodem, ta holčina, kterou tam ztrapňuje, mi je daleko milejší, aspoň vypadá přirozeně a ne jako reklama na spatlanej make-up od Rimmelu, Max Factoru, Manhattanu atd. Já vím, že je to jenom fotoromán, ale je dost trapnej a ubohej, pointa trapná a bezduchá,nechápu, jak se to může někomu líbit, možná tak 14letým puboškám, co si myslí,že život je jen o značkových hadrech, líčení a botách na jehlách. Kdyby slečna Dominika měla trochu inteligence, tak nebude nikoho ztrapňovat, i když to je jen "jako". Takhle to vidím já. Rozhodně to není vzor pro mladé holky a divím se jejím rodičům, že jí to tolerují, vždyť ji není ani 18. No jo, úroveň je úroveň a každý jsme na té své....
-
jackie28 : Naprosto s tebu souhlasim.Ty vypatlanci se ji zastavaj jen pro to ze ma prsa a tunu make-upu ... Ja bych se na ne i na ni vysrala ... Naprosto souhlasim s Raegem ...
Slečna Myslivcová je reklamou na piliny,
pro ní jsou Teletubies jako televizní noviny.
Vždycky když se svlíkne se její sláva zvedne,
ona je vlastně oteklá Natalia Sadness.
Tohle si pamatuju,je nejlepsi *1* -
hej,Jackie,čum na tohle: http://www.osobnosti.cz/michaela-vancurova.php v porovnání s touhle pipkou mi přijde dominika skoro jako fajn holka :D
-
asg, to jo, ona nás vždycky zaručeně pobaví. A jak je ohleduplná - chci vám otevřít oči... Je to od ní moc milé, jen by měla pochopit, že to nikdo nepotřebuje, že se jí nikdo neprosí. Když seš fanoušek, tak seš fanoušek a je jedno, jestli Ti třeba půlka světa natlouká názor á la Vždyť nic neumí!!!. A co teprve, když to nejsou tři miliardy lidí, ale jen jedna holka, která je pravděpodobně bez zájmů a zabíjí tu čast. *1*