-
jackie, zapomnělas mi odepsat. *3*
-
závistivý?to sotva *1* *1* *1* co bych takový můře měla závidět? *1* a chtěla bych vidět jak jí znaj v zahraničí a jak moc jí milujou...to soootva.. *1* *1* *1* to se jim spíš otvírá kudla v kapse když jí někde viděj nebo tak...jen náš naivní asg si dost myslí mno...
-
a ty psycholiga nepotřebuješ?myslim že ho potřebuješ víc než já...a mimochodem nevěřim,že ty v Bohnicích pracuješ spíše tam budeš jako beznadějnej případ *1* *1*
-
Něco pro ty kdo Domču nesnáší...určitě se v tom songu najdete, jak pravdivý:
http://www.youtube.com/watch?v=MCvHx1_91PQ -
Vysvětlím...její popularita strmě stoupá a to nejen u nás, ale hodně v zahraničí. A zatímco tady klasicky závistiví čecháčci si do ní rádi rejpnou, tak tam ji mají rádi.
-
*1* *1* *1* *1*
-
Ahoj Isabell *4*
ad1) naštěstí to nikoho nezajímá
ad2) rád bych si tě poslechl, může to být fajn
ad3) nepodceňuj se, není modelka jako modelka, některé jsou dost hrozné a ty anorektičky jsou zbědované
ad4) dneska se dá s dobrou technikou udělat zpěváka z každého *3*
měj se super *4* -
CiCi napsala si to velice rozumně a logicky a máš naprostou pravdu, tak jak popisuješ se chovají vyzrálí lidi. Ale to co tu předvádí už dlouhou dobu Jackii a taky jak chodí na Dominičin web a píše tam, to opravdu ukazuje, že má v hlavě "syndrom Dominika". Je tím úplně postižená. Už několikrát tu napsala, že už se neukáže, ale nedokáže to, je to v ní jako droga.
A víš, co ti odpoví? Takovou tu její obehranou nesmyslnou písničku...já jen vám všem chci otevřít oči a bla bla, prostě nesmyslné a nelogické výplody. Když si to kdokoliv rozumný přečte, tak si klepe na čelo. Tolik lidí už se nasmálo, když jsem jim to dal přečíst i jeden lékař-psycholog ten se nesmál (prý by potřebovala psychologa). Ale co, každý jsme nějaký a aspoň to tu není nuda *3* -
Jackie, snad by ses nezlobila, ne? *4* Vždyť já to s Tebou myslím v dobrým... Když ji tak nenávidíš, tak proč sem tak často chodíš? Hele, teď fakt... Já proti Dominice nic nemám, ale nejsem ani její "big fan". To fakt ne, jen se mi líbí ta náhoda, díky které se stala fotomodelkou, víš? Rozhodně tady už nikomu nebudu vnucovat svůj názor na ni - stejně si akorát každý poklepe na čelo a dá "nelíbí". Mně je to jedno, ale prostě na Tebe mám takovou otázku... Já osobně nenávidím Agátu Hanychovou. Nevím, proč, ale asi je to kvůli tomu, že se stala nějakou tou miis, či co (já teď nevím, kecala bych) a nelíbí se mi, jak se prezentuje. Fet, alkohol, večírky s miminkem... To je hnus (dle mě). Nerada se o ní bavím (teď se kvůli tobě opravdu přemáhám :D) a tak mě ani nenapadne jít jí na Osob.cz. A jak jsi už jednou psala - každý zde může říct svůj názor, ale Ty tu jsi snad pořád a to je už opravdu divný. Když Tě tak štve, proč tu jsi?
Ps: Já nemám tucha, jak Ti vysvětlit, že se už NECHCI hádat, že mi je docela jedno, kam si chodíš s přítelem, takže budu ráda, když si necháš některé svoje poznatky, které se teď týkají mě pro sebe a jen mi odpovíš, protože mě to zajímá.
Děkuju
Pps: Kdo se po kom vozí?! Ty jsi sakrastická, tak já taky! -
No tvl ty máš dost jasně já si budu dělat více profilů...tvl co bych z toho měla?jsi ubožák asg měl by sis najít vhodného psychiatra páč ten tvůj nějak nefunguje *1* běžně budu každej,ty jsi trotl...buď se jdi léčit a nebo se jdi z tý opice vyspat...ale jestli to bude opicí tak tu máš často *1* *1* *1* *1*
-
Já a psychicky nemocná?jaj jdi se léčit asg jedinej psychicky nemocnej jsi ti ty!!!!A ne nejsem nejistá a ani z vás nemám srach jste politováníhodný a ubohý když si mě berete do huby!teda jen ty Asg *1* *1* Páč píšeš z fake profilů a myslíš si,že já budu nahraná když lidí na mě bude víc *1* ale ne nejsem,jen se směju jak jsi stupidní
-
Jaké zastání máš na mysli? Žádné v tom není, ale to je roztomilé, jak ho chudinko hledáš *1* *1* *9* Jde vidět tvá nejistota a strach, že v těch svých pindách zůstaneš sama a nebylo by se co divit. Dominiku nemusí mít rádo plno lidí, to je normální, ale nejsou z toho PSYCHICKY NEMOCNÍ jako ty Jackii. Jsi jen politováníhodná.
-
Do každýho? Takže ty jsi každý *1* *1* *1*
-
Ahoj Isabell díky za zastání... *3* ale necháme je bejt je vidět jaký jsou tu tupci...samý nenormálové...a nebo náš jediný Asg co si hraje na někoho jinýho?hmmm? *1* jak si myslí že to nezjistim,jaj ten má dost
-
Lukass to bylo na mě! mimochodem když už se holčička po mě tak vozí ráda bych řekla podstatnou věc-ven chodim jak s kámošema a když nemaj čas tak s přítelem!a že bych chtěla skončit jako Dominika co je hloupá až to bolí?to fakt ne,díky *1* jako ona bych bejt fakt nechtěla *1*A Asg Lukass fakt nejsem,nejsem schizofrenik jako ty co se schovává za jiný profily!viz mellounek a april *1* ty jsi jasnější než bouřka v létě tak se tu neschovávej *1* mimochodem jentak mezi náma,každýho tu štve jak se po všech vozíte,každej si to vezme i jako narážku na sebe,ne jen já s tim chozenim ven atd...takže se prober! *12*
-
nezastal se mě pouze on a nejsem to já!nemysli si že tu každýho neštve,jak do každýho rejete!
-
ahoj, ahoj, vim, ze zase otravuju ale...:
1. vy snad vite, jak jackie zpiva???
2. ja sama chodim zpivat do sboru a tak mozna i trochu zpivat umim:)
3. ja sama sice vypadam hrozne, ale je tam spousta holek, ktery by klidne mohly bejt modelkami-dlouhy hubeny nohy, krasny dlouhy vlasy a krasne cista plet.
4. kdo v dnesni dobe neumi zpivat???
tak zatim *3* -
Jaký lidi, zastal se tě akorát Lukass, což jsi stejně ty, jak se ukázalo nahoře v komentu od Lukass, trapné, schizofrenie se tomu říká *1* *1* *1*
-
Takže ty jsi Jackii - šup a je to venku, celou dobu jsem si to myslel *1*
-
nebo jse já ven chodim narozdíl od Dominiky *1* *8*