Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jackie, holka, tebe by měl dostat do ruky psychiatr *9*
  • Já se za to co jsem napsala nestydim,páč je to pravda... *1* Ses neměl vůbec narodit a když už ses teda narodil tak jsi měl dostávat od rodičů po tlamě,aby ses vzpamatoval!!!No jo ale tvý rodiče očividně nezvládali výchovu a takhle to dopadlo co?
  • Jako sorry Jackie,ale o co ti furt jde??? Už je to fakt ubohý jak Dom. furt shazuješ. Mimochodem,z tvych komentu je desne videt,co tě žere.Prej:blog má každej,tak proč by zrovna ONA měla být na osobnostech?
    Tak já ti řekn proč.Protože zatímco TY máš nějakej trapnej nepopulární blog,o kterym nikdy nikdo neslyšel,tak Dominičin blog je slavnej a chodi na něj spousta lidí.Panečku,to je ale depka,co??? :D Joo a že se tu oháníš zrovna Miley Cyrus,jakože ona aspon neco dokázala?? Jasně,proslavila se Hannah Montanou,jenže kdopak s ní byl na konkurzu?? Její slavnej tatíček,tak to by muselo bejt,aby aby tu roli nedostala.Zatímco Dominika se proslavila sama,začala od nuly... A to byla dobře o takovejch pět let mladší než ty,tak si to přeber,třeba ti dojde,že si profil na osobnostech zaslouží......
    ps:tebe žere,že tady není profil o tobě,co?? :D tak si to přiznej a přestan tu otravovat...........
  • Nikdy jsem nenapsal nic, co by nebyla pravda. A mé rodiče moc mrzí a jsou špatní z toho, co jsi o nich napsala *9* Styď se Jackie.
  • no a hlavně že jsi upřímnej a pravdomluvnej ty Asg!!!bejt tebou tak se někam zašiju a nevylejzám mezi lidi a ani nekomentuju...takový střevo jako jsi ty...ty jseš opravdu velkej omyl rodičů!takový lidi jako jsi ty by neměli chodit ani po světě,natož psát stupidnosti a žblepty
  • Lukass, škoda, že tu pravdu nepíšeš i ty.
  • vazne super holka :DD *3* *4* *4* *4* *4* *4*
  • možná nadzvedla z toho důvodu,že sem nepatří!!!nic neumí prosimtebe...jen trdla jako jsi ty se jí zastanou a fanděj jí
  • Díky moc pravdu člověk napsat musí.
  • Má talent dokonce i na to, aby nadzvedla ze židle tebe a Lukasse a některé další.Úplně vás dokáže popudit, rozhodit až se vám z toho vaří krev. Co ta toho umí a pak že tu nepatří *1* *1*
  • ty máš co řikat *1* *1* *1* píšeš tu jako bys byla do ní zabouchlá...jsi asi na holky že? *1*
  • tomuhle co předvádí říkáš talent?OMG jdi se léčit tohleto neni vůbec talentovaný...slyšela jsem to její krákorání,věř mi tahalo to za uši,ta holka neumí zpívat
  • Tak tomu říkám skokanka *3* Je to prostě holka šikovná, umí dát o sobě vědět, však v minulých týdnech se představila veřejnosti v několika rolích (v televizi, zpěv). Má talent a ještě o ní dost uslyšíme *4*
  • to já taky ne,neni to hvězda a straší tu...a že jde nahoru ta tky nechápu asi zvládla pobláznit další malý holky
  • jop, teď je píšeš ty *1* *7*
  • Fakt nechápu co tady dělá! Zase jde nahoru. Stoupnutí k dnešnímu dnu skoro 27 000. Fakt to nachápu...
  • pčesně tak já to tu říkám furt že neni osobnost a udělat blog si umí každej...kdyby se to takhle mělo brát tak jsme mezi slavnejma všichni *1*
  • Na co chcete komenty když nesnesete názory jiných :D By mě zajímalo čím je tato holka osobností .. Je obyčejně umělá .. A založit "blogísky" :D umí každej ňouma
  • Tejul
    To jste napsali oba moc hezky (pekne zastani)
  • To máš pravdu, prudiči půjdou do kopru a spolu s nimi i ty zajímavé postřehy. *4* A pošleš mi, prosím odkaz na její vystoupení? *9* Já to neviděla a pokud je to na netu, tak bych Ti byla opravdu hodně vděčná. *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit