Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ušetři si toho "drahouška" a "zlato", děkuju.
    A co, že si ho vytvořila? Přiznávám, tohle jsem nevěděla, ale co už. Něco si o ní přečti. To její FANOUŠCI (má fanoušky, může si říkat "celebrita") po ní chtěli, aby o sobě něco řekla, apod.
    A teď, vy antifanoušci, kteří na téhle diskuzi a vlastně ani na celém jejím účtu nemáte, co dělat, se do mě můžete (znovu) pustit. Díky... :*
  • A koho to tu máme dalšího s tím červeným nosem? Ano, je to náš oblíbený srandista Lukassss *1* Naše publikum rozhodně nikdy nezklame, taky potleesk *1* Tak copak nám předvede? Nechme se překvapit *3*
  • A máme tu v manéži opět naši Jackii. Ta nikdy nezklame a její kabaretní vystoupení vždy všechny zaručeně rozesměje. Bravo, tleskáme Jackii *1* *1*
    Jen tak dál a jednou z tebe bude hvězda. Podpořme tyto začínající umělce, potleeesk *1*
  • Ahooj, zdravím všechny fanoušky i antifanoušky *4* Je skvělé, že sem chodíte a účastníte se této skvělé párty na profilu celebrity Dominiky Myslivcové *3* Pojďme diskutovat, bavit se a reagovat na své příspěvky. Vždyť je Dominika stále s námi všemi-někdo ji nosí v srdci, někdo v hlavě. Někteří s ní vstávají, jiní usínají, milují i nenávidí a to vše jasně potvrzuje, že JE celebrita. Díky všem *1*
  • drahoušku za tři měsíce mi bude 18,takže jako pomlč...a ten profil si tu udělala sama,chlubila se se s tím na svých stránkách i fb,takže se prober zlato;)
  • Že by tu byl i někdo, kdo tu opravdu má, co dělat? Výborně, jsem na tvojí straně, protože sem mají chodit fans a ne ANTIfanoušci.. *11*
  • Ona si ho tu neudělala, tyhle profily dělají lidi, kteří jsou fanoušci zmíněných celebrit. A ty ji snad znáš, že ji hodnotíš? A mimochodem, je to rozhodně větší star než třeba dcera prezidenta Ameriky.
    A ještě něco... Tobě asi není ani deset let, protože slova dělíš jednoduše hrozně.
  • protože si hraje na star i když žádná neni a mezi nejslavnější celebrity,co jsou tu zkrátka nepatří!nedokázala nic pževratnýho,aby tu byla mezi nejslavnějšíma lidma na světě!si myslí kdoví co neni nebo co...kdyby to tak nebylo,tak si tu neudělá profil a pak se s n im všude nevytahuje.myslí si že je star ale je to nula,co si na ní hraje
  • Proč ji nemáte rádi? :P
  • Cvičená opice je tu Dominika,to je pravda..Ale Asg taky,to jooo... *1*Miley Cyrus,Johnny Depp něco dokázali a vydobili si popularitu sami-hrají,Mileys zpívá a hraje..A co dělá myslivec?Jen dřepí u počítače a píše stupidní blog,požádá matinku aby jí nafotila nějaký fotky a udělala stupidní videa...Ta se proslavila díky matce.nebýt matky je jako my.A ještě to je taková hlupka,že se má za takovou krasavici a hvězdu,že si tu založí profil a dělá,jak slavná není.
  • Ale proč by to nebyla nenávist?Prostě Dominika je hnusná,hloupá a té není co závidět a co na ní obdivovat..A Jackie není le*ba aby do ní byla zamilovaná,na le*bu bych viděl tebe a jiné tady.Kdyby vás slečna jackie nezajímala,tak se o ní nebude bavit že? *1* Pak kdo je tu zamilován.Jen si to přiznej,buď jsi zamilovaná a nebo závidíš,protože ty nikdy jako jackie nebudeš. *1* Jackie je chytrá a hezká,ale vy?vy si tu ani nezaložíte svůj profil a když ano,nedáte si sem vlastní foto,aby se vás někdo nelekl. *1* Řekl bych,že stejně všechny stupidní komenty mířené proti Jackii jsou psané z několika falešných profilů a za vším stojí víte kdo?Přece ASG *1*
  • Co je na tom za pruzení,když je upřímná a napíše svůj názor?Já bych ti jako pruzení neviděl. *1*
  • To je hezké,ale nic o tom životě neví. *1* měla by se už probrat z toho růžového snu a žít normální život.stejně kdyby se stala slavnou,nebude to mít lehké a skončí jako většina celebrit-začne fetovat,někde se uchlastá a nebo předávkuje práškama.
  • To je ale klídek,když už tu Asg nepíše ty svoje žblepty že? *1*
  • Pořád lepší být dospělý než být malý,drzý a nevychovaný zmetek!A už s těma kecama zalez,trapnější než moje boty!
  • Protože chytrý jsem ty smrádě,tak mi nezáviď.Díky *1*
  • A asg do Bohnic nebo do kanálu *1*
  • Jé, já mám Domču tak moc ráda! *4* Nikdo ji namá raději než já, je krásná, není namyšlená... *1*
    Ale to jen můj názor, každý má jiný ideál krásy. Ale jestli se do mě teď někdo pustí... Tak si mě může klidně sežrat! :P
  • ..ale jakoby už měla život dávno za sebou..jestli mi rozumíte.. *6*
  • Hmm a zase ty tvý blbosti,kdo takový trapárny má číst?:D bože můj to snad neni pravda,co je to mezi náma normálníma lidma za exoty:D proč by lukass měl chytat alergii na mě,když ty jseš tu ten protiva,náš hlavní nepřítel,pisatel blbostí typu že závidíme...proč by měl chytit alergii na mě,když sdílí stejný názor,že si Dominika hraje na star i když žádná není? *1* Inteligence,to chce zapojit chorý mozeček...nemyslet zadkem a nebo tím co máš vepředu,ale mozkem kamaráde *1* kamarád byl ironie,aby sis nemyslel že s někým takovým jako jsi ty budu kamarádit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit