Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pochopila narozdíl od tebe;)jenže já tu ted nejsem ta,kdo vyvolává hádky..když provokuješ tak se nediv,kdekomu už s tim lezeš krkem..že tady píšeš že sme závistivý apod...to že ty jsi napsal,že tu máme svoje lidi,tak já jsem ti tím na to chtěla říct,lidi co provokujou jen aby ostatní naštvali...nepochopils neřešim:D *1*
  • Zase si to nepochopila, myslel jsem tebe Jackii, to by pochopila i cvičená opička *1*
  • Jackii a co by ode mně chytl, ničím netrpím, jo teď trochu viróza, ale nic intimního by mezi námi neproběhlo neboj *3*
    Ale vlstně vím, co by ode mně mohl chytit...alergii na tebe *1*
  • To milý mělo naznačovat ironii,to pochopí i trotl...Jenže ty musíš být asi víc než trotl že Asg? *1* Prej kamarádi,chudák kluk prosimtě by to chytl...prostě kamarádit s tebou to je výhra v loteriii *1* taky ironie kdybs nepochopil *1*
  • to jo známe svoje lidi,myslíš tím sebe Asg? *1*
  • ty jseš taky taková opička,prosimtebe *1* až ty dokážeš to co oni,tak pak mel něco o tom,že to jsou cvičený opičky závislý na popularitě.to bych spíše řekla o Dominice než třeba o Miley Cyrus,Johnny Deppovi a jiných..
  • zkus web dominikamyslivcova.cz, nebo mail *3*
  • ahoj domi cirou nahodou sem najel natve stranky a zaujala si me *14* rad bych se stebou seznamy a psal si stebou
  • Lukass, já snad špatně vidím *8* Ty si mi napsal MILÝ? To si mě dostal. Ještě se staneme kámoši jak hrom, jak Jery a Tom *1* Nezajdeme na pivo? Když už ti bylo 18, tak je to v pohodě. Kde bydlíš, přijedu.
  • Jackii se vyprovokovávat nemusí. Objevuje se všude sama...na webu Dominiky, facebooku i tady. Kde jen může, tam se ozve a prudí, takže v klidu není.
  • Jakou hádku? Vůbec. Napsal jsem jen pár vět. Žádnou reakci na to nečekám. Ale stejně budou. Známe "svoje" lidi *1*
  • dej už pokoj!!! souhlasim s tvejma nazorama,ale tentokrat jsi to ty,kdo začíná hádku!!!!!!!
  • Ahoj Jani děkuji ti mooc za zastání.Snad už se nad sebou Asg zamyslí,jak je trapný a pořád mě tu napadá a bere si mě do úst..Prej závistivec..Už je to k smíchu.
  • Hele na začátku to bylo možná vtipný, i já jsem se tady s Jakcií hádala (to si můžeš pamatovat), ale co už je moc, to je moc. Už nejsi vtipnej. Debata tady utichne, všechno se hodí do klidu, do normálu a pak zase začneš prudit, jen aby jsi Jackie vyprovokoval a mohl jí tu napadat. Už se laskavě uklidni.
    (A teď šup, do mě, jak jí lezu do zadku)
  • Milý Asg,jen se směj tomu co jsem napsal.Klidně bych napsal něco sprostého,ale jelikož tu funguje cenzura jako v totalitě,tak Ti asi nic takového nenapíši-by sis to ani nestihl přečíst.A hvězdičkování sprostých slov mě už nebaví.Stejně co jsem kolikrát tady vyhvězdičkoval,tak to bylo smazáno.Toto není demokracie,kde člověk na plná ústa může říci či napsati svůj názor,to je totalita jak něco...Mimochodem 18 let už mi dávno bylo,zamyslím se,asi tak před 10 lety hmm?Takže být Tebou tak si moc nevyskakuju ty hňupe bez kouska vychování.
  • Není co závidět,zase se zesměšní.
  • Dominika bude zítra ráno ve Snídani s Novou spolu s Martinem Harichem ve dvou vstupech v 7:40 a 8:40. Jupííí, to zas budou závistivci blednout - že Jackii a další *1*
  • Prej zamilovanost jdi se léčit!nesnášim jí,protože si hraje na hvězdu i když žádná neni!Prober se..Thanks
  • čauky lidi,musim teda řict,že tahle diskuze je opravdu zábavná. Obzvlášt pak komentáře od Jackie. Holčičko,jestli chceš nákou radu,tak poslouchej. Když mi někdo leze na nervy,tak se o něm pokud možno bavím co nejméně,jelikož každá zmínka o dotyčném mě akorát naštve.Ty děláš pravý opak-tvrdneš na netu a píšeš komentáře.jsi si vážně jistá,že Dominiku nesnášíš??? Protože na ní nejspíš myslíš,když vstáváš,když usínaš,a čumíš do kompu,koukáš na její blog,aby ti náhodou o ní neutekl nějaký detail.To není nenávist,zlato,ale ZAMILOVANOST....
    PS:Lola tě dobře stírala-škoda že už sem asi nechodí,jak tak koukám.no jo,každého to po čase přestane bavit.JEN JACKIE SE DRŽÍ!!!! s láskou :D
  • Lukass, to že si starší,než mi všichni tady dohromady, tomu bych ještě věřil, ale že už ti bylo osmnáct, tomu uvěřit nemůžu, prostě určitě ne a jestli to tak je, tak jsem snad blboun nejapný, hlupoň, Trumpetka *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit