-
Ty hlupoňi mě je víc jak osmnáct,jestli ti to ještě v tom Tvém chorém mozku necvaklo....Už jsem to tu psal několikrát,že mám se životem větší zkušenosti,jelikož jsem starší než vy všichni co sem píšete!Ale chlapeček nám asi neumí číst,jak to tak vypadá že? *1*
-
Někdo se tě na něco ptal?? *15* stačí chvíli číst co píšeš a můj názor nechci zbytečně psát. *3* ahoj a nemusíš ani reagovat *3*
-
To nebyla nadávka, ty ňoumo. To byl kompliment. Jsi fakt vtipálek. Nechceš pro mě pracovat? Hledám šikovné kreativce *3* Notebook a služební telefon k dispozici. Až ti bude osmnáct, tak i služební auto.
-
A kdo to říkal, kde to píšou, něco dokázali, co něco. Ano něco, něco dokázala i Dominika. Podívej se, dokázala strhnout pozornost, získat popularitu, vytvořit fenomén. Kolik se o ní mluví, píše, i tebe dokázala strhnout a vyvolat v tobě emoce, dokázala se ti dostat do hlavy, že s ní trávíš víc času než s leckterým jiným. To je umění, po kterém touží plno rádobycelebrit i z těch, co jsou tady. Dominika se vypracovala z ničeho. A většině borcům z tohoto webu musel kariéru a pozornost někdo zaplatit, aby oblbnul hromadu lidí, kteří se stali jejich fanoušky, včetně tebe. Hromada z nich nic neumí - že hrají, zpívají neznamená, že jsou kvalitní herci a zpěváci. Jsou to je zaplacené opičky závislé na popularitě.
-
no jo ale tohle je stránka zaměřená na celebrity co něco dokázali...co dokázala ona?založí stupidní blog a je slavná?trochu moc ne?jako já mám taky blog no a co?kdekdo ho má..udělá si trapný videa?fajn videa si můžu udělat taky...profesionální a retušovaný fotky též...jako k čemu tu je její profil?fakt nechápu...celebrita,za kterou se holčička považuje fakt není...to by musela dokázat víc než špulit tlamu na fotkách...to se na mě nezlobte jako.
-
Já už tady pokračovat nebudu,můj názor znaj...mě nějaká barbídebilka fakt nezajímá..myslí si kdoví jak slavná a úchvatná neni,ale je na omylu
-
A ty jsi blboun nejapný Asg!tebe radši nekomentovat. *1*
-
ne jen s makeupem ale s retuší...v reálu teda jako nic moc,když není nalíčená a vyretušovaná
-
Dominika bude potěšena. Ale buď sama sebou *3*
-
Zas tak přehnané to není. Sluší jí to *3*
-
Já už jsem tě pochopil...jsi recesista *2*
-
A čeho vlastně by měl člověk dosáhnout, aby byl nazýván osobností? Kdy už se dá nazývat osobností a kdy je to ještě málo, co je měřítko? Vždyť tady vlastně může být úplně každý...každý je osobnost *3*
-
Dominika je hezká holka,ale s tím make-upem to vážně přehání.
-
*1* *1* Jako neřeknu kdyby byla DOMČA *1* nejaká hvězda,ale hádat se kvůli 17-ti leté bárbínce,která zná jen růžovou barvu *1* no nevím nevím..ale ať pokračují mě ta debata bavíí *3*
-
Ahoj Domi,
jsi skvělá, nádherná a já tě mám moc ráda!♥
Chci být jako ty!♥ -
Nevim , myslím si, že ty mezi osobnosti nepatříš...Nic proti tobě, možná, žes sis udělala svoje stranky atd...ale v životě si toho nedosahla tolik...aby si patrila mezi osobnosti..
Můj´názor -
Mě ze základky nevyhodili,neměli důvod-byl jsem vzor pro všechny ostatní-dobře jsem se choval i učil...tak nevím,proč by mě vyhazovali..Naopak divže nebrečeli,když jsem pak vycházel.Trumpetko.Je vidět že nic nechápeš.
-
z 5. třídy základky vyhazují málokdy, ale gratulace že už si ze školy *2*
-
jo pro vás upřímný bylo,ale na Dominiku se přání nevztahuje *1* a neboj se že by mě to nějak trápilo,nějaká Dominika mi může být víš kde:D nějaká sláva mě nezajímá,nechtěla bych být na jejím místě ani za milion...
-
ahoj díky za přání *4* pokud je upřímné, tak s radostí ti taky přeji supr rok *4* ale nevím, jestli to tak pro tebe bude, protože Dominika slibně rozjíždí svou kariéru a to ti asi nedá spát, tak se nad to zkus povznést a budeš mít rok v pohodě *3* jak se říká přej a bude ti přáno, protože co do vesmíru vysíláš, to se ti dřív či později v nějaké podobě vrátí a fakt to funguje, takže opatrně *4*