-
hele ASG,já ti nevim...o isbell jsme si to taky mysleli,a nakonec... jo,a LUKASS opravdu existuje!!! vid že jo,Jacky *14* *14* *14*
-
To víš,no Jackinka si myslí,že bys tady neměla mít profil...jackinka chce,aby tu byl profil o ní samotné :D
-
Ahoj Dommi, pokud si opravdu Dominika...Je fajn, že jsi přišla mezi nás. Je tu zábava *1* Např. taková Jackii, která tu vystupuje pod několika nicky je tady hvězdou první třídy. Ona to ještě neví, ale jednou bude slavná *1* Až se dostane do show Jana Krause jako ty (hrozně by to chtěla), tak nám předvede, jak se to dělá, jak se tam musí suverénně vystupovat. Ne tak jako ty *3* Přitom když jsem tam byl, tak sám Kraus tě po skončení pochválil, jak si to dobře zvládla, jako málokdo. Ale Jackii bude nosit na ramenou a navrhne ji na cenu pro největší intelektuálku, co tam kdy byla *3* Je skvělá, škoda že se neznáte, i když ona se chová, jako kdyby tě osobně znala a ty si ji něco udělala, když tě tak pomlouvá. No prostě ona je hodná, chce nám otevřít oči, ale sama je má zavřené *13*
-
Lola....Míša je Jackii, vím to naprosto jistě, už jsem si to ověřil několika způsoby. Jen ona stále odolává, je blbý to přiznat, ale to od ní ani nečekám. O to větší je sranda, když si čteš jak reaguje sama na sebe, když napíše Jackii a pak jako Míša o Jackii a opačně. Prostě bžunda a zároveň trapárna největší, ale aspoň nás tu pěkně baví *1*
-
Hele, nejsi ty Lukass, Jackii? Něco takového už mi psal. Óóó...rozumných a krásných lidí, jak ty se dokážeš rozněžnit *1* Já tě žeru, Jackii-Míšo...
-
Tak za prvé, ABYCHOM (ty taková premiantka třídy, jak si sama poukázala, by si to slovo měla znát), ne nevydáváš, jsi to prostě ty s jiným nickem..za druhé, že slušně jsem nepsal, ale v rukavičkách *4* a za třetí, chybí ti háček nad e, takže opravím ti to..."přísnou výchovu jsem narozdíl od tebe měla blbě! to jsem si říkal *1* za čtvrtý...co to je "mý rodiče" nic takového jsem v hubě ještě neměl, jak to chutná? *1*
-
Ahoj,čirou náhodou jsem narazila na tuhle diskuzi,a opravdu mě udivuje,že to některé z vás tak nesmírně baví si o mě povídat.Ale,chtěla bych se zeptat uživatelky Jackie,co proti mě má. Já se na tebe pochopitelně nezlobím,každý má právo si na někoho udělat osobní nazor. Ale přemýšlím,jestli ty tvoje názory na mě jsou opravdu osobní. Pokud mě znáš jen z internetu,tak jsou tvoje urážky poněkud přehnané.Jestli jsem se tě někdy něčím dotkla,jestli mě opravdu znáš,a někdy jsem ti nevědomky ublížila nebo tě urazila,tak mě to mrzí.Nebo mi (omlouvám se,jestli to bude znít namyšleně) prostě jen závidíš,tak bych tě chtěla upozornit,že nějaké pomlouvání na diskuzi ti od toho tvého komplexu nepomůže.Takže otázka-ublížila jsem ti někdy??? napiš mi,prosím...opravdu mě to nesmírně zajímá!!! *7*
-
a co kdyby si začali myslet něco o tobě že všechno takhle pitomě okomentuješ? *1*
-
už podruhý jsi řekla slovo le*ba :D aby si pak ostatní nemysleli něco o tobě :D
-
páni,a Jackie -lofince- nic nenapise?jéé,to jsem se těšila,na ten Jackiin půl metru dlouhej a rozzuřennej komentář... :D už vám to došlo? je tak jednoduchý napsat stupidní komentář a pak sledovat,jak jste z toho na věti,že máte koho řešit a pomlouvat :D ale skočili jste mi na to,co? :D
-
asi tak mno...myslej si kdoví jak cool to neni a je to trapný *1*spíš sou jak mladý lesby *1* proč jak když už asi ne? *1*
-
A slova "mrtě" a "upa"? Tak tý je tak 10 možná 13 *1* *1* *1*
-
a je to tady,ozvala se naivní lesbička. *1*myslím si že ona by se nechtěla setkat s tebou...
-
achooj dominičko,ja tě upa mocinky lowiiiskuju...upa mrthe bych se s tebou chtělá setkat,určitě bys mě tky měla mrtě ráda,byli bysme upá bestovní friendky :D wit lowe Lofy
-
Spíš bohužel bys měl psát sám k sobě...Otec když tě tvořil tak tě spíš měl vyčůrat za plot!Ty jsi byl pouhý omyl,co se neměl narodit ne Jackie!Takových rozumných a krásných lidí je opravdu málo a vy mezi ně nepatříte!Ani Myslivka ne!
-
Jak dlouho ti mám psát ty naivko labilní že nejsem Jackie?To trpíš debilitou,nebo se mi to jen zdá? *1*
-
LoLO to neměl být vtip,ale pouhá pravda!
-
Tak zaprvé Asg aby jsme si to ujasnili,já se tu za nikoho nevydávám..za druhé že jsem si nevšimla že bys se mnou jednal slušně a za třetí přísnou výchovu jsem narozdíl od tebe měla blbe!a za čtvrtý neber si mý rodiče do huby!
-
Bohužel *9* *13* *10*
-
Jujda, jaké urážky? Jednám s ní(teda s tebou Jackii) jako v rukavičkách, což si ani nezaslouží-š. Potřebovala by-s přiložit pořádným páskem, tak jako to dříve rodiče praktikovali, ale to asi ti tví zanedbávají *1*