-
a jako proč bych si ten profil dělala?blbá a ubohá jako slečna Dominika co si o sobě myslí kdoví jak slavná není,nejsem!
-
asg laskavě pomlč!!ty o chybách něco piš
-
Míšo ty to zabíjíš... *1* ale máš pravdu:)Lukass je dospělej a těžko se bude bát čerta:D mimochodem díky za zastání:)
-
kdyby ti to už teď nebylo blbý, tak už bys ho tu měla *3*
-
No to doufám, že jsem tě neurazil, to bych si nedovolil *3*
Hele, Jackii, už to zabal. To nemá cenu *3* Jsi tak profláknutá tím, jak píšeš, stylem, gramatickýma chybama, spojením slov, mezerama atd., že už ti to fakt nikdo nežere. Michaela můžu být i já *4* Ahoj, jsem Michaela a píšu vám tu upřímný názor , chci vám otevřít oči, za pár let to poznáte sami, dostanete rozum...pořád ty samé kecy, kecy, kecy opakující se v několika profilech a stejné znaky, chyby... -
že vás to pořád baví obviňovat a napadat nevinnou Dominiku, která se o vás ani slovem neotřela a nic vám neudělala.
-
Čerta se tak bojí...Asi těžko když je dospělej nemyslíš?Spíš si chystej básničku ty aby tě čert neodnes.
-
Viď že jo? *1* Nezáviď.
-
Tady to někdo nepochopil Asg s tebou se někdo nebaví. *1*
-
Jé ty si mě poznala. Já tě odhalil dávno *3*
-
Lukass, Lukass, Lukass, tak už jsi na kolenou a teď odprosit. Pořádně se všem omluv za to jak tady zlobíš, ještě přidej básničku a možná ti zítra Mikuláš něco přinese *1* A už buď hodnej jinak tě vezme do pytle čert a vezme tě s sebou *16* A to by byla škoda, takovej šikovnej klučina *3*
-
Tady to někdo nepochopil, to nebyla pochvala, Míšo *1* *1* *1* *1*
-
Ó velký vezíre, úctu prokazuju tobě, ty starší a rozumnější *1* Ty jsi fakt pořádné pako. Pár let dospělý *1* *1* *1* *1* *1* No tak to mě po..r *15* A tím se jako chlubíš??? To je spíš smutné *9* *13* *9* *13*
-
Čtu komenty od tebe a taky mi stačí, děláš se chytrej jak lejno ptačí *3*
-
Něco o životě vědí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Á pán je zkušenej, znalec a životem protřelej *1* *1* *1* Pozor budoucí prezident-Lukass na hrad *1* *1* *1* -
Kristy Kristy Kristy,ty mě dostáváš do kolen.Prej že jackie není krásná...A to víš odkud?Viděla jsi jí někdy naživo?No jasný soudíš podle fota co?Mě přijde jackie jako atraktivní holčina a říkejte si o mě co chcete,že jsem úchylný atd...A vy jí jen závidíte-že je krásná,chytrá a má svůj rozum a svou upžímnost-to vy bohužel nemáte.Jděte se bodnout děťátka.
-
tezezacis-holka spíče ty by ses měla nad sebou zamyslet,jelikož jediný kdo se má za hvězdu je Dominka,a ne jackie!Cvakne ti to?Asi ne viď? *1*Kdyby se jackie měla za hvězdu rovnou si tu udělá profil osobnosti.Jenže není tak ubohá jako Dominika-dokázala kulový a jen kvůli Show Jana Krause si tu udělá profil osobnosti?OMG ta vaše Dominika má dost,prd dokázala a cpe se sem. *1*
-
A to si říká modelka(Dominika),OMG to může jít na výstavu trpaslíků do zahrádky než na molo. *1* Tam by jí to sedlo víc. *1*
-
Promiň,ale teplej fakt nejsem....To bych si dal... *1* Mno a upřímně kdybych byl,takovýho dementa jako jsi ty bych mít vedle sebe nechtěl. *1* Bych měl celý dny zkažený a horozně bych se za tebe styděl.Díkybohu že zpřeházený kolečka v hlavě nemám a jsem na holky.
-
Jejej už ti to asg leze na mozek co?Píšeš čímdál větší kokotiny.Blbečku.Věř mi,dobře se bavím nad tvou demencí a nelogičtností úvah.