-
Drž pysk a zalez hluboko pod zem.Víš čemu se milej zlatej divim?Že tě Tvůj otec nevy*cal za plot.Takovýho dementa.
-
To bylo o Jackii idiote.Ale menší detail.
-
A ty máš uši dementa asg tak pomlč-Lukass má pravdu.
-
Jano když se s Jackií každej jenom hádá a peskuje po ní tak se jí nedivim,že to tu pořád píše.A když Jackii každej uráží,že je blbá a naivní,že se ohradí,že blbá není.Já si myslím,že jackie rozhodně blbá a naivní není,ta holka má svůj rozum a ví jak to na světě chodí.Jo a mimochodem,těm,co tu píšou takový blbosti,že jackie Dominice jen závidí,tak těm bych dala nakládačku.To může napsat jen ubožák.Co by jí jackie měla závidět?Ten její zretušovaný a zmalovaný obličej(upřímně,nechtěla bych myslivcovou vidět bez tuny make upu a retuše-to by byl hned samej beďar na obličeji)?Jako proč by jackie měla závidět?Je krásná a chytrá a nepotřebuje závidět holce,co se maluje a obléká jako d*vka.A co se za sebe stydí natolik,že potřebuje mít vyretušované fotky-chudinka malá celá vaše Domča.
-
Jackie k debílkovi se nejde vyjádřit slovama... *3* Je blbej,ale snad mu to jednou cvakne.
-
To asi těžko,já jackie nejsem!! *1* Achjoo střevo naivní a drzý se pozná.
-
Isabel díky moc:D To víš do nich se musí člověk opřít aby si děcka nevyskakovali. *1*
-
Ty jsi mi taky moc chyběl:)* *3* Mám se celkem blbě *3* a jak ty?
jen tak mezi námi, co máš zase za problém? Chceš mě zase přesvědčovat, že jsem jackie? už si nejsem pomalu jistá, kdo vlastně jsem *3*
Ano, jsem po dlouhý době zase tady. Jenom jsem se chtěla podívat, jestli řešíte něco jinýho, nebo se tu hádáte pořád na stejný téma a koukám, že se tu nic nezměnilo *3* a já se už nehodlám do toho montovat. Když jsem sem tenkrát napsala, přesvědčovali jste mě mě, že jsem někdo jiný, pamatuješ? *3* takže už se s tebou budu bavit jenom třeba o počasí:)
Přeju ti pěkný Vánoce *3*
Mimochodem, Míšo dobře ty:D -
Drž už tlamu asg o tobě se nikdo nebaví!Jsi ubožák největší.Ne blbá nejsem akorát vyjadřuji upřímný názor a to je něco jiného než když je člověk blbej přirozeně-a že k tobě to sedí Asg. *1* *3* Ohledně Dominiky jsem se ptala z toho důvodu,čím je jedinečná aby byla na osobnostech?-Ale asi tu někdo nemyslí že? *3* *2* Ne a fakt nejsem Jackie,jsem Michaela ale detail.A s uvažováním problémy nemám...Holt je rozdíl když je někomu 22 a někomu 10 že Asg?Mě je 22 a mám svůj rozum a nějaký 10 letý ubožák jako jsi ty mě nemůže urazit...Jen se ti směji.A každým tvým komentářem si děláš ostudu akorát ty,jelikož komentáře nemají logiku a tady se ukazuje kdo je tupý.Jedině ty Asg+možná ta Lola-pokud se za ní nevydáváš ty! *3*
-
Ach ta smůla,že Jackie nejsem:D Ty jsi trdlo asg nic nevíš a do všeho strkáš svůj dlouhej ulhanej rypák. *1* Že tě to pořád baví obviňovat nevinnýho člověka,že se schovává za jiný profily.
-
Isabell, už jsi mi chyběla *4* Říkal jsem si, co je s tebou. Rád tě vidím. Máš se? Jak se těšíš na Vánoce?
-
já si myslim, že má velkou návštěvnost, protože sem furt někdo chodí se hádat:D právě proto jsem toho já nechala *1*
-
to byl zase náročný koment, co? a ty myšlenky. to máš ze školy, ne? o jakém totalitním státě to mluvíš, jako osobnosti.cz jsou nějaký stát *1* a zamysli, kdo tady začal s urážením. Dominiku urážíš od začátku a dělá ti to dobře. když se někdo obuje do tebe, je zle? co to tady je za stát, nesmím bránit někoho, kdo se nebrání, když na něj nějaká potrhlá Jackii neustále plive.
-
A že se nikdo nesměje *1* jen se tady pořád někdo vzteká, že jsem na to přišel a odhalil tě Jackii a štve tě, že nevíš, jak jsem na to přišel. měla by ses to víc snažit maskovat *1*
-
No a co že tu nemám foto to ti může být putna,jenže alespoň se tady nepovyšuju nad Jackii!!!Ne to jsi uhodla že není ošklivá,ale že není krásná o tom frajerko nepochybuj!!Myslím,že možná bys koukala,jaká je třeba kočka naživo-fotky zkreslujou jestli sis milá zlatá nevšimla...Mimochodem můžu říci že mě též není deset ale o 12 let více!Vím o čem mluvím.
-
Míša: Hlavně že ty tady profil máš a fotku též co? I když, kdo ví, jestli tady ten profil nemám, že *5* A desetiletá puberťačka? Jóóóóóóó to byli časy. Ale přidej k tomu deset let *3* A vážně netuším, co bych měla Jackie závidět. Když se podívám na tu její fotku, promiň, ale ne. Neříkám, že je ošklivá, ale zase není natolik krásná (jak tu někteří píší), abych jí měla co závidět, to vážně ne *3*
-
si dementík a radši se nevyjadřuj
-
Asg už mlč jsi tu pro smích pablbe!Já nejsem Jackie takže se vzpamatuj chorej mozku.
-
pro Míša: Ježíš a můžeš mi říct, co bych jí tak měla závidět? Já se do zrcadla dívala a myslím, že by jsi byla překvapená, kdyby jsi viděla to, co já *15* Ale to máš jedno, neřeš *3*
-
jejda Míšo, poraď mi, jak na kluky, co si mám oblékat na sebe (většinou si věci oblékám na sebe) a jak se malovat. A tu lopatičku už mi vrať.
Si blbá? Nejdřív napíšeš, že každý je v něčem jedinečný a neměl by se schovávat a hned v další větě..."v čem je jedinečná ta Vaše Dominika?"
A pak se ptám: ta by se teda měla schovávat? Takhle blbě nelogické komenty tady píše jedině kdo?...přece naše Jackii, takže pod nickem Míša je schovaný kdo? *1* A pokud ne, což si nemyslím, tak je na tom s vyjadřováním svých "moudrostí" stejně jako ona. Každým novým komentářem si dělá větší a větší ostudu *13*