Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asg bravo jsi tak vtipnej...Bravo tleská poslední řada twl..
  • Kristy a Asg myslíte si že jste vtipný?Ne to ani náhodou,Jackie je náhodou krásná narozdíl od vás,upřímně je mi vás líto,jak jí závidíte..Ale víte co?|Podívejte se sami na sebe do zrcadla...Upřímně bych ty vaše ksichty vidět nechtěla. *1*
  • děkování sama sobě to nacvičuješ kde? před zrcadlem? *1*
  • a nenastala už od doby téhle tvé odpovědi nějaká změna? nepozoruješ nějakou změnu jako třeba růst srsti, ocas nebo tak něco? *3*
  • a není ti to blbý, chválit sama sebe? no, tobě to asi blbý není *1*
  • a proč by to měla dělat, Kristy neřeší sebe, ale tebe *3*
  • ty, že ji neznáš? ale no tak...když se koukneš do zrcadla, tak koho tam vidíš?? *1*
  • jackie28
    já vim že to přehání,ale holka nechtěla by ses sama kouknout do zrcadla?myslím že ty taky nejsi ideální *3*
  • No, to vážně přehání *15*
  • jackie28
    a také děkuji za pochvalu,ale s tím že jsem krásná přeháníš ;) *4* ale přesto děkuji:)
  • asi tak k tobě se též vyjadřovat nehodlám *1*
  • ahoj děkuji za zastání moc si toho vážím *4*
  • bez komentáře *1* *1*
  • panebože nechte už jackii bejt!!! ona je chytra a krasna holka a vy jste trapní ubožáci.upřímně-je mi vás líto.ja ji neznam,ale urcite je spokojena sama se sebou a nemusi vam nic zavidet-takze zavrete usta
  • no a co tak jsem tu byla,ale za nikoho se nevydávám,kdy ti to dojde?
  • Jackie, Jackie...ty se do těch lží zaplétáváš čím dál víc. Zase si usvědčila sama sebe. V ten den (21.11.) jsi na netu byla. Že by skleróza? *1* Stojí ti to za to? *7*
  • s Míšou se vůbec neznám,netušim kdo to je...kámoška určo ne a sestra už vůbec jelikož sourozence nepěstuju *1*
  • jak jsem napsala jestli si myslíš že tohleto jsem psala já jseš na omylu
  • drahoučku jakážto smůla že z něčeho takovýho podezříváš mě...podezříváš blbě-tohleto jsem nepsala já,jak si myslíš...víš já až do dneška měla rozbitej počítač-nešel mi net to zaprvý a za druhý mi kiksnul počítač úplně,takže asi těžko jsem to mohla psát já..je i dost možný,že mě nechal systém přihlášenou jelikož jak mi to kikslo,jsem se nestihla odhlásit..nevim,proč všechno svádíte na mě,hádat se s váma mě dávno nebaví a nevim,k čemu by mi schovávání za jiný profily bylo
  • No jo Lukass, asi máš pravdu. Asi si budu muset hledat kluka. Hele Lukass, nejsi volný? *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit