Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi nechci nic říkat ale víte jako co mi přijde Vaše chování vůči Jackii?Že nechcete aby měla nějaký sebevědomí a tak jí ho srážíte!No a co tak si věří v tom,že je chytrá(a já věřím,že taková je) a co má být?Každý by si měl v něčem věřit.To je to samé,jako když Dominika si fandí v tom,jak umí radit jak na kluky,co si oblékat na sebe a jak se malovat-i když to jsou rady o ničem,protože to zvládne každá holka!Tak se sklidněte a začněte přemýšlet.Chováte se jako malý děti na pískovišti,kterým berou lopatičku.Každý je v něčem jeedinečný a určitě by to neměl schovávat.V čem je např.jedinečná ta Vaše Dominika?Maximálně v tom,že se dobře narodila.
  • jediní co jsou tu zakomplexovaní jste vy..já tu jen píšu svůj názor,tak mi ho krucinál neberte ne?tady mi to opravdu přijde jako totalitní stát tohleto,ne demokratický!tady se opravdu musí držet huba a krok a nemít svůj názor na nikoho-jen ten v nejlepším světle(to je to samý u politiky,jak Kalousek neunes pravdu co mu nějakej klučina řekl do očí a tak mu vrazil facku),tohleto je obdobný,akorát tu nikdo nikoho nefackuje !myslíte si,že každý musí splývat s davem a mít rád třeba Myslivcovou?bože každej někoho nesnáší!a to že si sem napíšu pravdu že jsem prospěla s vyznamenáník co je na tom blbýho?když si myslíte že jsem blbá tak se ohradit musim-to jako sorry *1* vám by se taky nelíbilo,kdyby vám psali že jste blbý a zakomplexovaný.můžu říct jediný-nejsem ani jedno ani druhý!!zamyslete se trošku než něco napíšete,vy taky nemusíte mít rádi spoustu lidí,a věřim,že stejně jako já byste se bránily,kdyby vás někdo urážel že jste blbý a zamindrákovaný i když to tak není!
  • LOLA...máš ode mě bod, přesně jsi to vystihla. už jsem to tu psal, že je tady Jackie všem pro smích a obdobné to bude mít asi i ve škole. přesně ten zakomplexovaný typ podle toho, jak se tady vyjadřuje. je mi jí líto *13*
  • jojo,přesně jak jsi řekla,spousta lidí Dominiku nesnáší,a nikdo se s nimi nehádá.ale s Jackinkou se všichni hádaj...páni,čímpak to asi bude?možná tím,že Jackie je protivná a ke všemu tupá holčička,která všem leze na nervy.Jackie!přestan,pro tvy dobro!!!všem jsi pro smích...a navíc je vyloženě trapné chlubit se svými školními výsledky na internetové diskuzi. a mimichodem:když jsou tady podle tebe samí idioti,proč ztrácíš čas tím,že se před nimi obhajuješ a povyšuješ se nad ně?? ale ale,Jackinko,to ty přeci nemáš za potřebí :D
  • jackie ty už si tu základku fakt dokončila? Ale že ti to trvalo, těch 12let je vcelku doba *1*
  • jako kdyby to tu šlo a jakože jde...ale já takový trapárny nedělám..se neboj
  • achjooo asg ty jsi naivní...myslíš si že se považuju za celebritu jako se považuje Dominika a udělala si profil?ne fakt tak trapná nejsem. *15*
  • neboj se nikdo se za mě nevydává-já si jen nenechám líbit rejpání a něco napsat musim *1*
  • co bych se nechlubila narozdíl od tebe jsem dodělala základku s vyznamenáním *15*
  • a to jde si tady udělat profil? určitě nee, to by ho tu už Jackie-zdenička měla. A já ho chci takýýýý *1*
  • Míša:Nojo....ten blog je na prd...ale v reále ji neznáme....
  • nevim teda s kým mám souhlasit :-) sice tu holku neznáme třeba může být fajn,jenže si sama udělala profil na osobnostech a dělá ze sebe celebritu :-( tak nevím nevím no....
  • jackie, jackie28...jak to tak vypadá, tak se tu za tebe někdo vydává. Už si tu měla skončit, ne? A pořád se tu objevují tvoje žblebty.
  • Jackie, tak tebe bych chtěl v show Krause vidět. Mimo to, že bys ani nenašla odvahu tam jít, aby ses neztrapnila, tak si dokážu představit, jak by to dopadlo. Podle tvých příspěvků tady, kde tvůj slovník je dost omezený a meleš pořád to samé dokola, by to byla trapárna největší. Pak by ses tady raději ani neukázala nebo max. pod nějakým tvým jiným profilem. A ještě něco...jestli ty už si vyšla základku, tak se tady tím raději nechlub ...potěš koště.
  • Mimochodem si myslím,že každý z vás někoho nemá rád,je to lidský ne?Mám já snad diktovat koho všeho nemám ráda?Kromě Myslivcový nemusim Efrona,Pattinsona,Cyrus,Gagu,Cruise,Paris Hilton...Je jich poměrně dost.No jenže tihleti lidi jsou alespoň osobnosti a o nich by se dalo říct,že je většina lidí nemá ráda ze závisti.Ale dá se napsat lidem že závidí Myslivcové?To dokáže jen blázen,protože to není osobnost!Celá vaše Dominika.Je to jen rozmazlená a namyšlená holka,co si jen na hvězdu hraje,ale ve skutečnosti hvězda neni!Co je na tom,že má blog?To má většina lidí.Že má fotky z doopravdického ateliéru-to může mít též každý,když má známé fotografy a nebo si k nějakému fotografovy zajde..popřípadně si v Photoshopu upraví fotku-variant je několik.A že má retušované fotky?To zvládne dnes každý.Že si myslí,že ví jak na kluky a chce radit?Jako promiňte mi to,ale jak sbalit kluka to ví každá holka,a když neví tak si nějak poradí.Nalíčit se to taky dokáže každá.Nechápu,proč Dominika vůbec ten blog má,když je k ničemu a nic zajímavýho tam nemá.Tak se sklidněte konečně.
  • Hej lidi,nechápu co pořád na tý Jackii máte,vždyť má pravdu!Ta holka není vůbec žádná osobnost,ale jen NULA,co se proslavila jen díky svý mamince.Kdyby jí maminka nenafotila fotky,tak je nic!-To je ale stejně. *15*A že by Jackie závidělato mi nepřijde.To takhle obviňujete každýho,kdo nemá někoho rádže jen závidí?Jestli ano,jste ubohý.Tak jí nemá ráda a napíše sem svůj názor,tak jí ho nechte ne?Spousta lidí Myslivcovou nemá ráda,a hádáte se s nima?Ne!!Jen po Jackii se vozíte.Mimochodem,já jí taky nemám ráda a upřímně se těšim,až mi sem budete psát jak moc jí taky závidím. *15*
  • jackie28
    drahoušku základku jsem opustila již dávno,ale detail *1* jo je to můj názor,a myslim si že ve skutečnosti taková je že to o ní bude pravda...tvůj problém jestli nechápeš jak to myslím..na tu základku bych hádala tebe *3* a problémy s uvažováním fakt nemám...;) jestli vidíš problémy s IQ najed si na Dominiku,protože to co jsem si od ní v Show Jana Krause vyslechla,tak tomu se říká problém s IQ..můžu říct že rozhodně mám vyšší IQ jak ona *1*
  • jackie28
    víš co holka?radši tě nebudu komentovat *1* nemá to cenu
  • jackie28
    já že o ní mám blog?nio twl ty jsi snad slepá,ne?žádnej blog o ní nevedu a nemám jí co závidět frajerko!!jsem spokojená sama se sebou a se svým životem též tak nevim co jí závidět!jí snad mám závidět její naivní a blbej mozek nebo co?to bych si dala *1*
  • zdenicko,to je videt,jak dominiku nenavidis,kdys o ni mas i blog :D vis jak se rika tomuhle chovani?ZÁVIST,holčičko :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit