Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak počkej...PRAVDU nebo NÁZOR? ty máš základní problém s pojmy! to je totiž ono proč se do tebe každý pouští. nic ve zlém, ale buď si ještě neopustila základní školu a nebo máš problémy s uvažováním=IQ. snažíš se tady tvořit nějaké úvahy, ale vznikají z toho akorát nesmyslné a nelogické kombinace. tím jsem tě nechtěl urazit, ale tak to je.
  • no to teda opravdu ne!!!vysoko byla už dřív-a to jsem sem nenapsala ani čárku...to si uvědom...jooo a pak se jí možná zvýšila návštěvnost jen kvůli tomu,že každýho zajímalo kdo to je....takže to zas nesváděj na mě..když byla v topce mezi nejlepšíma tak jsem tu ještě nic nenapsala..začala jsem psát až když jsem jí za nějakej čas v tý topce viděla-nemysli si,že tu trávim každej den-víš já na to nemám ani čas....a když vy se jen hádáte kvůli tomu,že napíšu svůj názor,váš problém ne můj...když jsem sem napsala svůj jedinej názor na začátku a banda malejch holek se do mě začala navážet a psát mi,že píšu blbosti,tak jsem si řekla,že se s nima budu hádat tak dlouhodokud jim to necvakne-necvaklo,mě hádky ted spíš nuděj než bavěj a akorát se směju naivitě těch holek..ale ony to za pár let poznaj sami,že Dominika je namyšlená-ale pozná to ten,kdo dostane rozum a začne uvažovat;) jo a jentak mezi náma,aby se holčičky necítily dotčeny,že jsem něco o jejich naivitě napsala,znám i holky ve svym věku,který se jí snažej napodobit-prostě tady se ukazuje,jak lidi dovedou být jen hloupý a naivní a ještě kopírujou-neni nad to,aby člověk byl takový jakým je..a aby se nezůstalo jen u takových lidí,tak můžu říct,že mám dvanáctiletou sestřenku-taky tak trochu barbínka, ale ta když Myslivcovou viděla na fotce,sama řekla,že se oblíká jako k**va a že je namyšlená.
  • Do toho umístění jsi ji dostala ty sama, neboť pořadí nejoblíbenějších TOP osobností se seřazuje podle počtu zobrazení profilu osobnosti a ty tu zjevně trávíš hodně času.....a na ANTI stránkách jí taky děláš hezkou reklamu :-) ale to je z tvé strany zřejmě záměr, když máš ten rozum...A to, co píšeš, jsou blbosti, určitě tu holku vůbec neznáš :-) Nemít rád někoho, i když ho vlastně vůbec neznáš, je ta největší hloupost. A nemít rád někoho, protože je krásný nebo úspěšný, to je zas závist. Já jsem si s ní párkrát psala, psala si se mnou hezky, bez chyb a mělo to i hlavu a patu. Spousta holek působí namyšleně, ono je to ve společnosti někdy i lepší, všichni lidé nejsou zrovna příjemní a přející a každý si na tebe jen tak nedovolí. Ve skutečnosti jsou třeba fajn a nebo taky ne....to už záleží na člověku.
  • a to že jí nemám ráda,neznamená že jí závidim,nemám co...nesnášim jí např.z důvoduže tady na osobnostech nemá co dělat protože nic nedokázala a je jako my-obyčejná holka...ale akorát s nosem nahoru a myslí si o sobě,kdoví jaká hvězda neni...ale je to nula...co osobnosti co něco dokázali hmm?nezasloužili by si bejt v topce oni?např.Michael Jackson,kterej je už kdovíkde v umístění?prostě ta holka neni celebrita-jen si to o sobě naivně myslí,že když jí maminka nafotí pár fotek že je star-bez maminky by nedokázala nic!!vůbec sem ta holka nepatří a už vůbec ne do umístění ve kterém je
  • jo to bys měla,já sama když mě hezky nalíčila kosmetička jsem se ani nepoznala,hned jsem byla někdo jinej..ale co ti to budu vysvětlovat že?nebudu se namáhat protože u vás to nemá cenu!!
  • jako srry ale já tohleto nepsala to ty jsi úplně vypatlanáže si myslíš že se schovávám za jiný profily *1* ještě nejsem taková ubohá k*áva *1*
  • Pochybuji o tom, zda-li máš rozum...člověk, který ho opravdu má, píše trochu jinak, hlavně se jím v každém komentáři neohání, neboť inteligentní člověk umí rozum skrývat a věnuje se věcem na vyšší úrovni a neřeší ve volném času Dominiku, i když já se ti vlastně ani nedivím, opravdu tě musí štvát, že je tak pěkná a ne jen to, proto na ni nadáváš-zkus si ale svou prestiž zvýšit jinak. Určitě jsi ta samá holka, která je jí posedlá i na anti stránkách Dominiky, myslím, že se jmenuješ Zdenča :D Když jsi tak inteligentní, zkus svůj velectěný rozum využít někde jinde, protože opravdu normální člověk si řekne, že tvoje ego není v pořádku. Je to k smíchu. A pokud tu budeme mluvit o líčidlech a o make-upu, tak mnoha dívkam nepomůžou ani tyto zázraky, chtěla bych vidět tebe hezky nalíčenou a s make-upem. Žijeme v 21. století, kdy líčení se a make-up jsou úplně normální. Zkus si někdy zajet do většího města, třeba do Prahy a sleduj, jak tam mladé slečny chodí pěkně nalíčené a oblékané, spousta kluků na nich může oči nechat. A není to o tom, že by si maskovaly svoje nedostatky, právě naopak. Spousta nesebevědomých a neatraktivních holek líčidla zavrhuje, bojuje tak proti těm hezkým holkám :D Tvůj rozum nazval každou namalovanou holku "trdlem", já tvrdím opak. :D A nezapomeň si ještě prostudovat to, jak se pozná retušovaná fotka, Dominika jich má spoustu neretušovaných. Neřiď se pravidlem-pěkná holka na fotce=retuš :D A radím ti dobře, už ji neřeš, nebo z toho zcvokneš :-) pokud se tak už nestalo. Není jí vlastně co závidět, hezké holky to mají ve společnosti opravadu těžké a ještě mnohem těžší, když jsou chytré, spousta jiných holek by to na jejich místě nezvládlo. *3*
  • aháá a pak kdo se tu schovava za cizí profily...ja nejsem blbá,Jackie :D
  • lolo zavři si laskavě ústa...ted se už s nikym nehádám,jelikož mi za to vy nestojíte!!ani jeden ani ten druhej a ani zbytek vás naivek!!věř mi komplexy nemám jsem taková jaká jsem no a co? *1* každej neni dokonalej a i když neoplývám krásou,jednu věc mám a to nemá Dominika-rozum holka,a ten se fakt blbě hledá.. *3* a ten jentak někdo nedostane...víš krásu můžeš získat tím že se třeba nalíčíš,popř.jako Dominika si necháš vyretušovat fotky *1* *1* ale rozum?ten jentak holka zlatá nezískáš *3* a víš co si myslim?že ty asi taky nebudeš žádná miss world tak se do mě nenavážej jo? *3* to je to co já píšu celou dobu,provokujete a pak se divíte,když vám někdo nadává,i když se o vás vůbec nemluví *1* *1*a dominika a hezká?jo možná jo,ale víš co?chtěla bych jí vidět bez nánosu makeupu a retuše,to už určo tak ohromně krásná neni..víš s retuší a zmalovaným obličejem je pěknej každej mám to vyzkoušený na sobě,jenže nejsem tak ubohá abych se schovávala za nánosy líčidel a retuš!!to se schovává jen trdlo,co se sebou spokojený neni a musí nedostatky zamaskovat,a víš jaký je pak překvapení,když toho člověka vidíš naživo,nezmalovanýho a nezretušovanýho?pak jsi akorát zklamaná,že na tebe nezírá to úžasný stvoření co jsi viděla na fotce,ale podle vás děs běs?stejnak to bude i s Domčou..tot můj názor,já tu končim;)bye
  • udivuje me,jackie,ze stale zijes v presvedceni,ze ti vsichni zavidi jak si chytra...parkrat si to tu naznacila. mimochodem si myslím,ze na dominiku utocis,protoze i kdyz je sice obcas trapna,je hezka! a ty...no..ehmm...priznejme si to.ach jo,ty komplexy,vid??
  • to mi sice neškodí,ale kouknu a vidim!!nic jinýho než namyšlenou holku nevidim,tak mi prosim neber můj názor ju?:D
  • Možná je pěkná,ale díky tuně makeupu co na sebe napatlá...celkem by mě zajímalo,jak vypadá bez něj...Jo a mimochodem až jí bude 30 tak bude vypadat na 80,jen si na to počkejte co s ní makeup udělá..A to nemluvě o tuně peroxidu na vlasy,to za čas mít žádný vlasy nebude,nebo bude mít pár chlupů na hlavě a bude nosit tak akorát paruku.Toť můj názor.
  • vidíš, vidíš, jenom soudíš a myslíš a to si říkáš rozumná velká holka, premiantka třídy, která chce dělat maturitu? Takhle se chová naprosto jiný typ lidí, ale tam by s určitě patřit nechtěla. Domluv si setkání s Dominikou, poznej jaká je a pak piš svou pravdu. Jinak nepíšeš ni víc, než nesmysly vycucané z prstu a Dominiku tím poškozuješ. Škodí ona tobě?
  • Dominika je taková bárbínka.Ale je pěkná.
  • jackie28
    zdenca016@blog.cz -stejně se ti líbit nebude je to jen o celebritách-mých oblíbených *3* ano na zlatníkovi je i maturita,je to umělecký obor a můžu si udělat i maturu *2* jo a známky mám nejlepší ze třídy-ted se nechci vytahovat *15*
  • jackie28
    to se zase neodhlásim s tim nepočítej;) to si účet nechám pro případ,že bych tam něco upřímnýho připsala:D
  • páááni že ti to ale trvalo...:D jjj-ztrata času :D doufam že se odhasis z dominicina blogu :D
  • No nevím,ale podle mě má takovou velkou návštěvnost jenom proto,že se lidé podívají,kdo to vlastně je.
  • čauky hele posli mi pls odkaz na ten svuj blog.btw:sem nevedela,ze ne zlatnikovi mas maturitu :D ale kdyz rikas...nwm,no,mea jsem pocit,ze to je jen učnák...:D a jaky mas znamky??
  • jackie28
    zlato já svůj blog už dávno mám,ale detail...nemám sem čas lízt,páč mě nebaví se s váma hádat,už začínáte být nudní *1* a za druhé se naplno věnuji škole,abych úspěšně dodělala třetí ročník obor zlatník a pak hurá na maturitu..to je lepší než se s váma hádat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit