-
protože z Dominiky soudim,že je taková jako si myslim...
-
drahoušku to je moje fotka víš ale detail;)a z toho plyne jediné,že mě neznáš a jen kecáš *1*
-
kdepak,já jen házela pravdu na Myslivcovou,to snad můžu napsat svůj názor ne?vaše chyba že jste se se mnou začali hádat *3* a mimochodem jste do mě začali rejpat sami tak nevyčítejte;)
-
...ale šlo nám to hezky Isabell, co? *2* Tak musíme něco vymyslet, aby nebyla nuda *1* Jak to vypadá, tak Jackie se nám už o zábavu starat nebude. Co by tak mohla dělat? Nezakládá si třeba bloq nebo tak něco? Že by konečně dělala něco rozumného a ukázala všem, že taky něco opravdu umí, než jen kritizovat Dominiku, která se aspoň snaží, sobě i jiným, něčím zpestřit tenhle zubožený a pokřivený obraz světa, který se nám každý den ukazuje v TV, tisku i na netu *3*
-
...ale Jackie, vždyť ty ses tady nehádala, jen jsi házela špínu a bahno na lidi, které vlastně vůbec neznáš, počínaje Dominikou.
-
a proč si tam nedáš svoji, když, jak si sama napsala, nemáš ráda lži a přetvářku?
-
jackie, tak tobě se nelíbí lži? tak proč tady píšeš o Dominice takových věcí, když ji neznáš? vidíš, vidíš...zase ten svůj projev nezvládáš *9*
-
přesně tak dřív mě to celkem taky bavilo se tu s nima hádat..ale jak člověk přestává mít čas sem chodit,a to jak pořád opakovali jak jsem blbá a tupá-začalo mě to nudit..ted jsem si okomentovala posledních pár příspěvků na můj účet a lízt na myslivce opravdu nebudu,páč je to ztráta drahocennýho času *1* hádat se tu i s malejma děckama co chápou kulový?fakt opruz *1*
-
jojo gang-drahoušku abych pravdu řekla,chudinka vypatlaná opravdu nejsem jen píšu objektivní pravdu!!ale hhádat se opravdu nehodlám už nemám takovýho času jako dřív *1* a ještě něco nenadávám na vše kolem sebe,jen na lidi,co dokázali prd a jsou na osobnostech...jo kdyby se tady partička lidí se mnou nehádala kvůli tomu,že jsem si na myslivcovou udělala názor jakej jsem si udělala,fajn ok,beru to a nehádám se..ale když mi někdo začne psát jak tupá a vypatlaná jsem,tak se ohradit musim *15* nedělej že ty by ses neohradila *3* jako sama dobře vim jaká jsem,a lidi kolem mě,co mě znají to vědí též,a nestěžují si že jsem tupá jak vy píšete.jsou rádi,že si na každého udělám svůj názor..a upřímnej názor..víš mě se nelíbí lži a přetvářky,radši budu upřímná a budu psát a říkat co si opravdu myslim *3*
-
Lidi, lidi, že vás to baví se tu furt hádat:) Dřív mě to taky bavilo:D (že jo asg),ale už se všichni opakujou a je to nuda:D
-
asg neboj se chorobnou závistí opravdu netrpim,nemám na závidění důvod *1* jsem sama se sebou spokojená..ano nemusim bejt miss world,alespon mám svůj vlastní názor a rozum-což drtivá většina z vás nemá-např.ty asg,co si budem nalhávat že?ale víš co?nehodlám se s tebou ani s jinejma hádat,na vás opravdu nemám čas *3*
-
drahoušku to jsem si tam dala já,no a co vadí ti to?
-
Hmm asi tak , s timhle komentem souhlasim
-
Díky ze souhlasis *4* *3*
-
jackie,kdo se ti vloupal na profil a dal ti tam tu...ehm...KRÁSNOU fotku??
-
MIMICHODEM VELMI VÝSTIŽNÝ KOMENTÁŘ:
jackie, jackie, jackie...kdy ty dospěješ? přečetla sis někdy po sobě, co vlastně píšeš? a co to vlastně děláš? o jaké pravdě to vlastně mluvíš, co pravda, jaká pravda o kom, o čem? setkala ses s Dominikou někdy, mluvila si s ní? udělala ti něco? urazila tebe, tvoji mámu, přebrala ti kluka? jestli ne, tak co řešíš? to máš problém s každým člověkem, který je ti nesympatický? hážeš na něj špínu a ani ho vlastně neznáš? to dělají nevyzrálí jedinci. řešíš, že je na osobnostech a co jako? od 11let dělá něco, co plno lidí baví, líbí se jim to a proto je tady na osobnostech. a co ty? dokážeš jen kritizovat. nic víc. -
jackie,zavri pusinku a vypal.myslim,ze nebudu jedina,komu vadi ty tvoje mega dlouhe slohovky na tema:proc dominiku nenavidis,jak jsi inteligentnejsi nez ostatni,a vsichni,kdo maji jiny nazor nez ty,tak je nazyvas zavistivci,trapaci,debilci...zacinas s tim nudit vsechny okolo sebe...kdo se mnou souhlasi???????????????
-
jejda, jejda...tak rozumne si zacala a nakonec sama sklouznes do reseni osobnich invektiv. ach lidi, s vama je takova sranda, ja vim proc tu chodim *1*
-
co takle,kdyby ste psali svoje nazory dominiku myslivcovou,misto toho abyste tu resili svoje osobní problemy,a dumali nad tim,kdo je více či méně inteligentni... nojo,parta ubožáku si našla novou zábavu...a prekvapuje me,ze tu pise i jakasi Jana,ktere je 34.mas deti? pokud ano,tak je mi jich lito,twl takova mamina co porad sedi na pubertacke diskuzi-to je vazne sila :D a pokud deti nemas...no to je ta vice pravdepodobna moznost,protoze neznam nikoho,kdo by dokazal zplodit deti pri civení na -jak jsem rekla- pubertacke diskuze
-
BINGO!!!!No to ti to trvalo, JÁ NEJSEM JACKIE:* *1*
Jo a tobě taky pěknou neděli *3*