-
Děcka víte co je sranda?Že Asg-je mi jedno jestli je to holka co se vydává za kluka nebo fakt kluk,nepochopí,že nejsem jediná osoba,které Dominika nesedla a obviňuje mě z toho,že se vydávám za jiné-Lukass,IsabelSwanCullen,Tejul a jiné...Jako fakt inteligence tohleto-v mém věku by mě nenapadlo se za někoho vydávat,páč tohleto že se někdo za někoho vydává je výsledek tuposti a je to děckárna-a z těch už jsem já vyrostla dávno!!Za druhé je prča v tom,že se tu asg snad hádá pouze se mnou a Isabel.Ale stejně se nejvíc naváží do mě a do toho,že mám rozum,což od ní/něj se čekat nedá.A za třetí je hustý to,že když tu píšou dospělý lidi,co se životem mají zkušenosti a který si též řeknou o Dominice svý a napíší sem svůj názor na ní,že se s nima Asg nehádá *1*Možná si tak může myslet že to píšu já to je tak maximum,ale víc z ní/něj nevyleze *1* A proč?Protože jestli je to opravdovej kluk,tak na to nemá koule.A jestliže je to holka,co si hraje na kluka,tak na to nemá víte co-nechci být sprostá-jinak by mi to admin bloknul
,výsledek si domyslete sami. *1* *1* -
tjn leda že by se nám chlapeček-popř.holčička vydávala za víc profilů...kdoví kolik tomu je let *1* *1*
-
Jezisi jak by se Jackie mohla za me vydavat mozna maximalne ze by odnekud sehnala mou fotku co mam na profilu coz asi ne jelikoz ja a Jackie jsme se tu potkaly poprve a ani jsme se nikdy v zivote nevideli ale to je detail mysli si co chces a mimochodem vydavani za nekoho uz 17 letech davno vyslo z mody tak si trhni
-
tak co ASG odpovíš konečně na mojí otázku odkud mě znáš? *1* *1* a jestliže mě fakt znáš,tak to budeš ne kluk,ale holka,protože stejný pindy jako máš ty mají moje závistivý spolužačky(nebudu jmenovat který,protože jestliže jsi jedna z nich,tak ti to dojde).víš drahoušku vůbec ti nevěřim že jsi kluk *1* *1*
-
to bylo k Tejul
-
A je to tady!!! Jackie se do toho pekne zamotala, cekal jsem, kdy to prijde. Ted uz je jasne, ze pise pod nekolika jmeny! Minimalne pod dvema, ale videl bych to, ze pod nekolika(lukass, Isabel, tejul). Kdyz si prectete reakce na me komentare, tak to jasne uvidite *1*
Uz je jenom otazka, jestli je nemocna (schizofrenie)- to bych ji i litoval nebo jen prastena. -
přesně tak stejný názor mám i já:) to co dokáže ona,dokáže každej.stejně jako si založit blog....
-
Kouknete reknu vam to asi takhle vy vsichni mate radi domcu asi jen kvuli vzhledu protoze mit ji za vzor neni sice spatna vec ale neni za co ji mit za vzor protoze to ze je jeji Mamka fotografka a to ze tanci v akcentu neni to aby proste mela byt nejak obdivovana Domca sice pekna je ale normalne kazdodenne na ulici potkavam o dost hezci holky nez je dominika nemuzu rict kolik protoze vim ze bych se jich nedopocitala Ja jsem taky kdysi v akcentu tancila a to z hodne velkymi uspechy taky bych se tim mohla vychloubat jak moc dobra tanecnice jsem ale kazdy slavny clovek dre na svem uspechu a dotahne to daleko jenze ona jen rekla mamce "mami vyfot,zarid,udelej" a mamka skace jak si ona piska .....Uprimne jestli ma ona na neco talent tak se divim protoze tohle co ona by zvladla i moje mala segra ktere je teprve 5 !!!!Co se tyce jejiho liceni tak to zvladne kazda slecna co se normalne lici a nepotrebuje zadne rady....S tim jako JAK NA KLUKY si poradi taky opet kazda jakakoliv slecna a projde si tim sama bez rad protoze radit si myslim v dnesni dobe je trochu zastarale protoze jak vidim ty desetilety prcky ocicmavat se kdesi na zastavkach si myslim ze s timhle si poradi i jakakoliv desetileta holka ....!!!! *3* ciste muj nazor
-
Jo tak ASG asi neda pokoj ze PS: prosimte znas ty tu Domcu vubec??? *3*
Jako ptam se ted vazne jestli si ji nekdy potkal a normalne jste se spolu bavili??? -
Mimochodem asg stále čekám na odpověď,odkud mě znáš,když já neznám tebe. *1* A nevim o tom,že bych s tebou chodila,když jedinej můj kluk je ten kterýho mám doteď *3* a pochybuju že on by tu psal takový blbosti;)
-
Asg nejdřív s tím psychiatrem pomož sám sobě!!Slečny to nepotřebují.
-
No a co?Nemusí zde mít napsané své jméno ne?Stačí přezdívka,kterou buďto od někoho dostala,nebo si ji sama vymyslela!To je jako to tvoje pidihajzlík-nechci nic říkat,ale sedí to k Tobě. *1*
-
Asg-myslím si,že slečna Jackie nezávidí,jelikož nemá co.. *1* Slečna si na nic nehraje narozdíl od Vás.A Asg až Ty si najdeš nějakou holku,tak to bude div světa,protože za takovéhle rýpání a ponižování,nevím nevím jestli by to s Tebou nějaká holka vydržela. *1* A to si piš že se slečna bude věnovat svému milému a svému psu.Pořád lepší,než se tu hádat s takovým individuem jako jsi Ty.
-
Souhlas-Kde slečna Jackie napsala,že si jí máte brát jako vzor?Že jsem si nevšiml.No jo já zapoměl,že děcka si vymýšlí,aby byli zajímavé a že neumějí číst.
-
A já jsem se dlouho nebavil nad tvýma komentářema asg!!Ty Tvoje komentáře totiž nemají ani hlavu ani patu. *1*
-
Slečna Jackie podle mě není pipka,ale slečna,co ví,o čem je život.Ví co chce,má rozum narozdíl od Vás tupců.Tak jí to nezáviďte závist není krásná vlastnost.
-
Prý nesmyslné pindy...A co píšeš Ty prosimtebe?Slečna Jackie narozdíl od Vás píše pravdu!A nebojí se jí.Kdežto vy neumíte nic.Myslím,že slečna Jackie by Vám tu pravdu dokázala říct do očí,o tom jací jste vy a Dominika!A Myslivcové si myslím,že by to také dokázala říct,kdyby ji potkala,co si o ni myslí!Tato slečna si myslím,že má budoucnost narozdíl od Vás,co neumíte říct vlastní názor a píšete samé blbosti.Kdežto ona píše objektivní pravdu a vy jí to že je chytrá a upřímná a narozdíl od Vás něco v životě dokáže,vy jí to jen závidíte.Jackie nedej se od nich kritizovat.Jsi lepší než oni a celá jejich slečna Myslivcová.Držím ti palce. *3*
-
Pro SOUHLAS-Absolutně nechápu,co si to vůbec dovoluješ!Mluvit o dospělém člověku jako o malém a hloupém dítěti!Uvědom si,že nejsem Tvůj spolužák ze třídya ani někdo v Tvém věku.Z puberty jsem vyrostl již dávno,dospělý jsem již pár leta už ledacos o životě vím a věř mi nebo ne,umím prokouknout lidi-a u slečny Dominiky je jasné,že je namyšlená a že si myslí,kdoví jaká hvězda není-nevím,ale asi si neposlouchal Show Jana Krause,kde se všemožně vytahovala,že umí radit,ale vůbec to neumí.Jinak Ti přeji aby jsi též z puberty(popřípadně dětské naivity)vyrostl,dostal rozum a začal žít v reálném světě-a to teď nemluvím jen o Tobě,ale o ostatních,co mají slečnu Dominiku za vzor,i když nic nedokázala.Teď se mi možná vysměješ.ale za pár let mě i děvčatům,které urážíš jen za objektivní pravdu,co tu píší,poděkuješ.Ale to chce čas aby jsi Ty i další jedinci dospěli a začali logicky uvažovat.Teď jste ještě malé,naivní a drzé děti,co nemají rozum a neumí se chovat.Ale věřím tomu,že z toho Ty i ostatní vyrostete a ten rozum dostanete.A pak si budete říkat,jak jste byly hloupý a naivní.
-
Pro ASG-Absolutně nechápu,co si to vůbec dovoluješ!Mluvit o dospělém člověku jako o malém a hloupém dítěti!Uvědom si,že nejsem Tvůj spolužák ze třídya ani někdo v Tvém věku.Z puberty jsem vyrostl již dávno,dospělý jsem již pár leta už ledacos o životě vím a věř mi nebo ne,umím prokouknout lidi-a u slečny Dominiky je jasné,že je namyšlená a že si myslí,kdoví jaká hvězda není-nevím,ale asi si neposlouchal Show Jana Krause,kde se všemožně vytahovala,že umí radit,ale vůbec to neumí.Jinak Ti přeji aby jsi též z puberty(popřípadně dětské naivity)vyrostl,dostal rozum a začal žít v reálném světě-a to teď nemluvím jen o Tobě,ale o ostatních,co mají slečnu Dominiku za vzor,i když nic nedokázala.Teď se mi možná vysměješ.ale za pár let mě i děvčatům,které urážíš jen za objektivní pravdu,co tu píší,poděkuješ.Ale to chce čas aby jsi Ty i další jedinci dospěli a začali logicky uvažovat.Teď jste ještě malé,naivní a drzé děti,co nemají rozum a neumí se chovat.Ale věřím tomu,že z toho Ty i ostatní vyrostete a ten rozum dostanete.A pak si budete říkat,jak jste byly hloupý a naivní.
-
to teda nemyslim a ani jsem nic takovýho nenapsala...to že si myslim že jsem hvězda,na to jsi přišel kde?chorej mozečku?hodně moc zamilovanej do Dominičky a zaslepenej jí natolik,že ponižuješ druhý co jsou upřímný? *1*myslim si že kdyby tě viděla tak nad tebou ohrne nos,nebo uteče popř.tě pošle někam,ale ty to nechápeš stejně tak jako drtivá většina dalších jedinců *1*