Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale Amanda mě nezajímá. To jen Jackie (tedy ty). To je případ pro psychiatra. A mě chybí jen pár zkoušek, takže pak pošlu adresu ordinace. Rád pomůžu*5*
  • no teda ja nwm,jackinko,pises ze dominika nemuze radit,protoze nema zadny zkusenost...ok,klidne bych verila,ze zadny nema,blbice jedna ruzova,na druhou stranu,ty bys zase nemela radit ostatnim,koho maj nebo nemaj mit radi,nebo co si maj o kom myslet-vsadila bych se,že ty toho o zivote vis stokrat min nez nejaka Myslivcova-a vysedavanim u netu a psanim otravnych komentaru rozhodne zadne zkusenosti neziskas,ty pipko :D
  • IsabellSwanCullen
    Ale prosim tě....
    Já vim, že si myslíš, že bys TO MÍSTO beze mě nenašel, ale já ti v tomhle věřim:D. Neboj se, ty to najdeš *3* Takový lidi, jako ty na to maj nějakej instinkt *3*
  • IsabellSwanCullen
    Hele asg, víš o tom, že Amanda taky napsala isabel? Opravil jsi jí jako Jackii? No vidíš, že ne *3*
    Tak laskavě přestaň chytat lidi za slova *3*
  • IsabellSwanCullen
    No a co? Vy co se s náma hádáte máte neustále stejný názory a chytá vás někdo za slovo? Jestli teda dovolíš teď se budu trochu opakovat po tobě
    NO JO LIDI CO SE SE MNOU A JACKIÍ HÁDÁTE, ORIGINALITA NADE VŠE:D
  • jackie28
    prosimtebe už pomlč je ti to jasný?bavim se snad vo tobě?ne!!píšu vo Dominice tak drž pysk...a proč bych se měla za někoho vydávat?nejsem ty!!vymyslíš si tři zadky přezdívek a myslíš si kdoví kdo ti na to neskočí!!!jen aby to vypadalo že ste přesila-ubohost nadevše fakt.jooo a vodkad mě znáš?že já neznám tebe hmm? *1* *1* jo a nesmyslnosti píšeš ty ne já-takový ptákoviny co zde píšeš bych ani nevymyslela...já ptákoviny nepíšu,jen čistou,objektivní a upřímnou pravdu *1* tvoje smůla,že tvůj chorej mozeček nepobírá *1* a vsadim se,že ty též oblíbenej nejsi!!!mě si ve škole leckterý lidi oblíbily za můj vlastní názor a že mám rozum-i když leckterý mi to zas záviděj...ale co ti sem budu něco o sobě servírovat,když celebrita nejsem,aby jsi znal můj životopis *1* *1* a ještě když mě téda znáš *1* *1* sice nevim odkud,takovýho natroublýho individua jsem ještě nepotkala *1* *1*
  • jackie28
    prosimtebe drž pec..děláš jako bys stejnej názor nikdy neměla ..si trapná
  • jackie28
    smůůůla *1* *1* *1* a já třeba nechci aby si mě bral do huby takovej trapák...+ ironicky za vzor...víš frajre asi nechápeš,ale já o slávu ani nic takovýho nestojim...neni nad to být obyčejnej člověk s vlastním názorem a rozumem *1* celebrity jsou pak slávou zblbý a myslej,si kdoví jakej pupek světa nejsou-viz vaše Dominička,jak si o sobě myslí kdoví co že? *1* a pak jsou akorát bez rozumu
  • asg drž už pec a táhni někam *16*
  • asg ty tvý dementní komenty by měli smazat,pá¨č je vidět,že se nad tim co napíšeš ani nezamyslíš....a víš co?takový jako ty nám za to nestojej takže čus
  • klidni hormon frajre na ty tvý urážky nemám náladu,jdi stupidní ase stupidníma lidma se nemá cenu hádat
  • prosimtebe pomlč už jsi trapnej...spíš by do televize měli pozvat tebe
  • nebudu tě radši komentovat páč to nemá cenu *1*
  • to vis, ze je to jedna osoba:-) tolik stupidnich deti snad ani neni. Znam ji jako sve boty:-) Copak s timto pristupem, vyjadrovanim, nesmyslnymi konstrukcemi vet, nelogicnosti uvah, vetnych spojeni, proste timto gulasem, co tu serviruje muze byt nejak zvlast oblibena? *7*
  • ..ale to pozor, Zdenča vůbec nenudí. Skvěle baví lidi, kteří si ji čtou. Dokonce už o ní kolují historky po netu a snad někde vzniká blog, kde se přepisují její věty. Prý z toho vznikne možná i fotoromán. Bude to fakt crazy fun. Asi ji pozvou i do televize, uvažuje o ní Kraus? Konečně bude moct otvírat oči milionům lidí u TV obrazovek. Páni, jak já se na ni těším a doufám, že si sebou vezme přitakávačku Isabell, to pak bude šou ještě větší:-) Úplně to vidím...Zdenča vypustí nějakou svoji perlu a Kamilka to zopakuje a ještě řekne, já s tím naprosto souhlasím:-))) V tu chvíli popularita Dominiky půjde skoro na nulu, protože tyhle dvě chytrolínky nikdo nepřekoná. Ani Mr.GS:-))) Miss.ZK:-)) Ale byla by škoda, kdyby se ukázalo, že je to fakt jen jedna osoba:-(
  • prosím tě můžeš mi vysvětlit co ta slova znamenají...já jsem ještě nenafasoval ten rozum a potřeboval bych otevřít oči *1* *1* *1*
    díky moc *9*
  • hele, Isabell se píše s dvěma "l" a velkým "I", ale to by si měla zvládat.
  • Zlatíčko, napiš mi kam bych to měl jít, stavím se u tebe a vezmu tě s sebou *1*
  • tááák... nohou už jsem si trhnul a bylo to docela fajn, jen mě teď trochu bolí, div světa právě nastal, už jsem dospěl, oslavovala si? Bohužel nevím, jak si blbá a naivní, jestli jako já nebo ještě víc. Ty už máš svůj rozum?? A kdy si pro něj byla? A byla tam velká fronta, to by znamenalo, že se naše země konečně pohne dopředu, zatím je to špatný, jak tak koukám kolem sebe:-) Hele ty někde píšeš o nějakém Myslivečkovi? A kde to najdu, to bude nějaká knížka? Nechceš si založit firmu na otevírání očí. Ty pořád někomu otevíráš ty oči. Po ránu se mi blbě otevírají, tak bys mohla? Pro ten rozum si rád dojdu, ale raději někam jinam, než kde ho dávali tobě *1*
  • ...protože celý dny nic jiného neděláš. Na co si to hraješ? Na moralistku největší, která chce zachránit svět? Jejda, není to z nějakýho filmu? Že ty moc koukáš na telku? Ty, ty, ty Zdenčo, to není pro tvůj vývoj vůbec zdravé. Ale ono to přejde, až budeš mít kluka, tak uvidíš, že tě nějaká Dominika i celá závist přejde. To tak bývá. Fandím ti a držím palce. Jsi jinak fajnová holka. A zatím se věnuj svýmu pejskovi, aby ses nenudila a nevymýšlela ptákoviny *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit