-
isabel souhlasím s tebou...jsou to jelita radši je neřešit...budem ignorovat my je...jsou ještě hloupý a naivní aby realitu poznaly-holt je vidět že žijou v růžovým světě jako Dominika,a myslím si,že ty komenty za ty anonymy píše jedna a tatáž osoba...aby jsme si myslely,že je jich proti nám přesila *1* ach ta lidská hloupost *1*
-
bláááá blááá a zase blááá to že jsem tam zaregistrovaná je z toho důvodu abych tam mohla napsat svůj názor na ní...ale to ti asi nedošlo vid?
-
no a co jsi ty? *1* *1* *1* ty jseš další tvor co chyběl když se předávali mozky *1* *1* *1*
-
prosimtebe asg trhni si nohou....až ty dospěješ tak to bude div světa a všichni budou oslavovat *1* *1* jako promiň,aspoň nejsem blbá a naivní jako ty!!mám už svůj rozum a uznám si sama co je správný a co ne!!!a to že píšou o myslivečkovi pravdu?nic špatnýho nedělám!!a to že vám chci otevřít oči,aby jste mysleli reálně a vy mě ještě odsuzujete?fakt mi za to nestojíte twl...ale ono vám to časem dojde jak se chováte..ted ne protože jste malý naivní děti,ale taky vám to dojde!!jen doufám,že až dostanete rozum,že se toho dožiju *1*
-
To by bylo skvělý kdybyste se potkaly... jackie by dala do tlamy tobě(nic ve zlým ale ty to potřebuješ víc) a svět by byl bohatší o dalšího inteligentího člověka:-) *3*
-
Si myslíš že si vtipnej?:-) prosím tě neopovídej... *1*
-
Ale copak copak, že by tady někdo měl taky problém se sprostými slovy? *1*
Mimochodem jdi někam:-))) *3* -
čauky,ty soouhlasko nebo jak že se to jmenuješ:-)já a normální, to vůbec nevím, co znamená:-))Zdenča je zaregistrovanáááá, cožééé, tak to je moooc. vždyť říkám, fanynka jak BYK *1* teda v ženském rodě, ale aby to nevzala jako urážku, ona je totiž hrozně citlivá a taky lechtivá, hlavně na jazyku a pak taky na chodidlech *1*
-
hele jackie ty seš fakt divná holka...pokud dominiku tak nenavidiš,tak nad ní máš ohrnout nos a ignorovat jí....a ted se zamysli nad tim jaka jsi,jak se na tyhle dizkuzi chováš...není ti to trapný??? pomlouváš dominiku,tvoje názory a komenty se prakticky pořád opakují.... a jak s tebou někdo nesouhlasi,napíšeš dlouhej komentar,ve kterem dotycneho urážíš,a když už fakt nemáš žádný argumenty,vytáhneš otřepané-ach,vy fanoušci dominiky,jste tak trapný,začněte reálně žít,dominika nic nedokázala... abych to zkratila,jackinko,kdybych tě potkala tak ti dam do tlamy,aby ses vzpamatovala...
-
jackie nebud hysterická :D pochop že tě všichni nebudou furt obdivovat,jsi akorát sprostá nula :D
-
čauky,ty asg,nebo jak že se to jmenujš :D děsně s tebou souhlasim!!! konečně někdo normální :D taky si myslim,že zdenča je spíš dominičina fanynlka než anti :D joo a víš,že je na domčinym blogu i ZAREGISTROVANÁ????? celkem síla,bejku :D
-
No to snad nemyslis vazne! Jak muze byt zivy organizmus bez mozku? No tak to snad vi uz deti ve skolce, to je neskutecne!Kdo se skryva pod Jackie28.To snad ani Zdenicka byt nemuze, tomu neverim. Takova chytra a sikovna holka, jedna z nejlepsich ve tride, no spoluzaky moc oblibena neni,ale neni se co divit,jestli se chova jako tady. Ale nez se vda,tak se hormony sklidni a bude to dobry. Preji vsechno nej, nej k blizicim se narozeninam a uz se na me nezlob, fakt jsem chtel s tebou zustat,ale ta tvoje povaha, neslo to *3*
-
ahoj ISC,diky za tvuj obdiv k memu jmenu:-) To tve taky neni k zahozeni a profilova fotka...mmmm...nadhera. Asi uz jsem te nekde videl a musel jsem se hned zamilovat. A uz me to zase bere *14* Fakt se budeme bavit o Zdenicce? Ztrata casu, tak jenom...jak se chova fakt nevim. Ale to co pise a jak je furt nakyblovana na webu Dominiky a hlta co je noveho...jeste pred casem velka fanynka a ted anti? No, vsak ona dospeje. Ale ty...mmm...to je jina trida, rad te uvidim *14*
-
Ehm Asg, mimochodem, krásné jméno, já tě nechápu, vlastně všechny, co se do jackie navážíte, dyť je to jedna z mála, která se chová normálně, jakože neobdivuje tu vaší dominičku a tak. *1* A trapný ste vy , který se s jackii hádaj, ne jackie *1* .
-
a promin ten admin je podle mě stejně dominika....neunese pravdu a proto blokuje *1*
-
rozhodně si o sobě nemyslim že jsem hvězda...to si o sobě myslí vaše dominička,ale detail... *1* takže se zamysli ty co píšeš za blbosti *1*
-
hahaha moooc vtipný,ale ne dost vtipný..fanynka nejsem a ty se můžeš jít s tvejma myšlenkama který stojej za velký h*vno bodnout *1* *1* prej násery-to píšeš ty protože jsi bez mozku vzpamatuj se blbečku *1*
-
Si normální? Já žádnou růžovou profilovku nemám,ale detail *1* a fakt fanynka nejsem...spíš ANTI ale detail *1* a co meleš o fotce s autogramem?ŽÁDNOU takovou fotku nemám a ani bych jí od ní nechtěla!!!Dominika je P*ča *12* Vzpamatuj se!!!A to že vim jak to ba jejím blogu chodí,neznamená že jsem fanynka!!!namátkově jsem se tam byla podívat a můžu říct jediný-hodně si ta holka fandí,když chce radit jak na kluky a zkušenosti pořádně nemá...Ale ty to evidentně nechápeš-jak říkám já-lidská blbost vesmír jsou věčný-a je to tak...a kor když se najde tvoreček typu ty,co si myslí kdoví jaká fanynka nejsem!!sorry ale já jsem jedině anti!!a to nezměníš..ta holka dokázala kulový a myslí si že je pupek světa?tak to promin jsou lepší než ona a co něco dokázali-např.Johnny Depp,Michael Jackson...a tak jako nwm proč bych měla obdivovat růžovou kravičku co má i růžovej blboučkej mozeček.
-
Sléčna Zdenča, teda pardon Jackie28 píše tak akorát upřímný násery.Od ní to zrovna nikomu vadit nemůže:-))) Zdenča je utajená velká fanynka a stydí se to říct.Těch komentů,co už napsala:-)))
-
Souhlas,Raego je mnohem lepší bárbína:-) A kdo to vlastně je? :-))))