-
Dyť to není osobnost.To je jenom bárbína co si založila blog a nahrává trapný videa.Raego je mnohem lepší :D !! *15*
-
No rozhodně lepší když na stránky nějaký růžový Barbiny leze kluk(jelikož je na holky) než nějakej podobnej případ myslivcový a ještě se jí zastává a hádá se s těma který říkaj pravdu. *1* a pak kdo je tu teplej *1*
-
Nemáš zač *3* slečna Barbie je prostě krá... *1* *1* *1*
-
fajn mě taky hádání nebaví...a mimochodem já jsem z děckáren vyrostla dávno
-
hele Jackie,co kdyby jsme se přestaly hadat?? ja nevim jak jsi na tom ty,ale mě to už nějak přestalo bavit...ty si tu klidně tvrdni dál a hádej se s každym děckem (myslím tím i sebe-vím že jsem se tak chovala) který si na tebe otevře tlamu,ale já už to ted nebudu řešit,mě už vážně nebaví donekonečna rozebírat dominiku myslivcovou a tebe :) asi jsem z toho vyrostla :) neboj,taky z toho jednou vyrosteš,uvidíš.dočkáš se :)
měj se,LOLA -
Mno blik....Jen kluk blbec by se zastával Myslivcový!!!A psal druhejm,aby sklapli když píšou pouhou pravdu.Prostě máš to marný holčičko,nás starší neoblbneš že se budeš schovávat za klučičí profily,tuhletu hru na dementy známe *1* A ještě děláte blbý...je to dětinské a trapné.
-
no jasně,uhodl jsi to :D jsem hloupá malá holka tak proč se kvuli mě tak zozčiluješ?????????? :D
-
o čem to mluvíš??? :D že jsem jako holka jo?? :D
-
Lolo a co je ti po tom,co má a nemá slečna ráda?Co poslouchá a neposlouchá?Kdo se jí líbí?Není to snad jedno?Teď se chováš jak dokonale vyspělá ty-ironie samozřejmě.Také ti mohlo dojít,že stránka osobnosti.cz se změnila a to,co si lidé k sobě napsali a jakou si uložili na osobnosti fotku,nelze změnit.Věřil bych tomu,že ta hláška už je hodně stará.A Hannah Montana je rozdíl od Miley Cyrus-Montana je ještě pro malé holky typu vy-ale alespoň se proslavila po světě.Co jsem četl o Miley-to už je dávno o ničem jiném-proměnila se v dospělou holku s dospělou hudbou a není tak špatná.
-
To teďka píši k Lole a jí podobným.Aby vy co jste rozumný jste si to nevzali špatně.
-
Jestli neumíš číst tak slečna napsala že není hezká a ani chytrá.To že by o sobě psala,že je hloupá a ošklivá-na to jsem nenarazil.ale víš co ti řeknu?Hloupá a ošklivá je Dominika.O slečně Jackii si myslím přesný opak-je hezká,chytrá a vy jí to závidíte.Bože můj vy jste jasný.Závidíte jí,že je chytřejší jak vy!!To už je vidět.Alespoň slečna nefotí trapné fotky,na kterých by pozovala jak nějaká d*vka z baru.A nemaluje se jako št*tka-mimochodem,škoda že v diskuzi zakázali sprostá slova,hned bych je napsal.Tahle to člověk musí vyhvězdičkovávat.A slečně nikdo nepíše,že je hloupá a ošklivá-jenom ty!!a jsi tak ubohá že se schováváš za jiné profily.
-
Proč by měla sklapnout?Kolik ti je ty jeden trumbero?Rozumem bych tipoval na 10.A otvíráš si hubu na starší?Aještě dívku?Vy dneění kluci jste ubohost opravdu.Spíš byste měli držet vy mrňata hubu a krok se staršíma,co něco o životě vědí.A ne s hloupou blonckou,co neví nic!!A ještě se jí zastávat. *7*
-
Hrozný co vy mladý si dovolíte k člověku co o životě něco ví a je již pár let dospělý..Opravdu ve vás vidím budoucnost národa-pěkná zkáza jste chásko drzá.Takhle si mluv s klukama ve škole-že jsou to teplouši, a nebo s nějakou tvojí kamarádkou,ale neotvírej si pusu na dospělé.Zkáza jste.Nic jiného.Drzý,malý,namyšlení a pokrytecký smradi nic jinýho.Ani úctu ke starším a rozumnějším lidem co něco o životě ví,nemáte.Pěkná verbeš jste.
-
Promiň ale nemyslíš si že ubohé mi říkat jak mám a nemám myslet?Z puberty jsem už dávno vyrostl dospělý jsem už pár let a vím jak to na světě chodí.Takže mi přijde naprosto hloupé si nechat radit od malé holky co nemá nic zažitého.Pro příště si rozmysli co píšeš.O vás se říká že ste budoucnost a naděje národa,akorát že jestliže to půjde takhle dál,že si budete otvírat pusy na někoho,kdo je starší než vy a ví o životě víc jak vy,tak si myslím,že nejste naděje národa,ale ubohá a hloupá zkáza národa.
-
heleď ale chováš se tak že se jí zastáváš *1* *1*
-
a prosimtebe já si to aspoň dovedu přiznat že nejsem ideál dokonalosti a krásy narozdíl od někoho kdo si myslí,že je pupek světa *1*
-
sklapni ty ubožačko a přestaň se vydávat za kluka..je to trapný...
-
no pááááni jackie ty máš zrejme o sobe hezke mineni :D sama o sobe pises,ze jsi hloupa a oskliva,tak se nediv,ze ti to pisou i ostatni :D :D :D :D
-
bože jackie sklapni na chvíli XD
-
LUKASSY,ja jsem tu preci nerekla jedine slovo o tom,ze bych byla dominicina fanyka :D ja ji taky nenavidim :D nauc se cist poradne a obcas se trochu zamysli,treba pak nebudes tak zoufale mimo :D