Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackie28
    taky si říkám,už ani nevědi co píšou za blbosti *1*
  • jackie28
    se mnou taky můžeš počítat souhlasím s tebou *3*
  • jackie28
    kdo řikal že si máte brát mě jako vzor?holka směju se ti...no rozhodně byste si měli brát za vzor někoho,kdo něco dokázal... *3*
  • newi proč se tady zabíwate holkou ktera je w jinym swětě spíš w růžowim swětě... je mi jedno kdo ji ma za wzor důležity je že ona není můj.. a když se nikomu lííbi taky ať, mě je to putna... kdybych měla řešit každou nafimtěnou blondýnu kterou znam tak na nic jinyhgo čas nemam.. *1*
  • Tejul
    Se mnou muzes pocitat *3*
  • chudak gleee....
  • ja dominiku myslivcovou naprosto nenavidim!!! vim,že spousta jejich fanynek děsne touži se s ni setkat,ale ja jsem tu v uvozovkach čst měla :( chodila jsem s ni na zakladku,a proste.... přebrala mi kámošky a pomlouvala mě atd........nechci se poustet do podrobností,abych z toho nemela nejake potize, každopadne od te doby co jsem na stredni a dominiku nevidam,tak se muj zivot povazlivě zlepsil :) zkratka ji nesnasim,a mam k tomu opravdovy duvod....... jdi do p*rdele,Dominiko Myslivcová!!!!!!!!!!!! kdo souhlasí,at dá like............ahoj
  • Tejul
    Ale no tak neprehanis to tak trochu ja myslim ze jo ne bez se vylecit a az budes v poradku tak sem loz
  • jackie,ty nam budes rikat,ze si nemame brat dominiku za vzor (ja si ji za vzor neberu,nejsem vadna :D) a kohosi mame vzit za vzor?? twl jeste řekni že tebe :D :D to bychom dopadly :D :D sedět furt na netu a pomlouvat nějakou růžovou pubertačku néé??? XD :D :D
  • Tejul
    Delas z toho jen kovbojku ??? tak horsi kec jsem jeste neslysela
  • Tejul
    To ze se nejaka Dominika Myslivcova narodila je stejny omyl jako kdyz se narodil Justin Bieber ....
  • Tejul
    Ano souhlasim s Jackie ze pokud ji nekdy potkate tak se na vas ani nepodiva a radsi bude delat ze vas nikdy nepotkala myslim ze je opravdu zbytecne ji obdivovat jelikoz vlastne ani neni zaco tahle slecinka se tady na osobnosti dostala velkym omylem a ted toho jen vyuziva moje sestrenka s ni chodila do skoly nebo proste s ni neco mela spolecnyho ale nwm presne co a rikala mi ze kdyby jak vetsina vite nemela maminku fotografku tak se nestane to ze by mela diskuzi plnou toho ze je to kravka atd...no vzdyt ona vlastne nic jinyho nema nez Make-up a to je vse a taky me docela zarazi jak si nekteri jeji fanousci myslite ze my ji jen zavidime tak se pletete ja tedy bych ji rozhodne nic nezavidela a vlastne ani neni co ji zavidet mozna tak jeji idiotske ego,sobeckost...atd...To by nezavidel asi nikdo nikomu spise by ho to jeste od toho daneho cloveka odpuzovalo a to prave nas odpuzuje od dominiky...!!!!

Růžová je hnusná a na tohle můžu ríct jen jedno AŤ ŽIJE ČERNÁ A METAL A AŤ RŮŽOVÁ JEN CHCÍPÁ!!!
  • Tejul
    Baaajbeee No krasne jmeno to ti povim *7*
  • jackie28
    ale ještě můžu napsat jediný-začněte reálně žít-Myslivcovou nepotkáte a i kdyby jo,ohrne nad váma nos a bavit se s váma nebude...mě je to jedno vy na to doplatíte,vás to pak bude mrzet koho jste brali za vzor a koho jste se zastávali-tot vše ted už fakt mizim a jste mi víte kde vy fanoušci...a pro ty co Dominiku nesnášej-radši se na nějakou pravdu vykašlete,stejně děcka si budou mlít svou a budou se s váma hádat-výsledek ubohosti...zatim hoj *1*
  • jackie28
    já nevim,ale vy děláte jako bych byla nějaká vobluda co nemá kluka ani kámošky....a Dominika je podle vás co?ideál krásy?jako já vim nejsem dokonalá,to nikdo a Dominika taky ne,ale nemusíte sem psát blbosti typu najdi si kluka a kamarádky-myslíte si že to snad nemám?mám a věřte mi nebo ne,jsou vo hooodně chytřejší a lepší než ste vy-ted myslím obdivovatele Myslivcový co se jí jen zastávaj a o druhým nevědi nic jestli má nebo nemá přátele či kluka....víte co?radši si svůj rozum budu používat jinde a kašlu na vás ubožáci kopírácký,vy na to doplatíte...ne já...čuuuus *1*
  • jackie28
    tjn pravda,to neni tak trapná-má fajn seriály i písně...ale tohleto obludárium?to nemá fajnýho nic *1*
  • jackie28
    věř mi kluka i kámošky mám...a normální život vim že je pěknej... *1* a to nejsou urážky,ale holý fakta,ale to asi nikomu nedošlo že?
  • hele Jackie,uklidni se trochu :D ano,na svém profilu mas napsano,ze je ti 17,tak proc si nenajdes jine zajmy nez urazeni lidi na netu?? ja nevim,najdi si třeba kluka,kamaradky...budes štastnější,to mi věř :D uvidíš,že žít normální život je hezký :D :D
  • Tejul
    No Hannah Montana Neni alespon tak trapna narozdil od slecny SLAVNE!!!
  • Jo tak to je nás víc...Buď jí ho udělala její matička,aby jí víc zvýraznila,nebo ho udělala prdlá fanynka,co ví o ní kulový a nebo si ho udělala samotná Dominika...To se ale nedozvíme,ale což...Nemá co dělat na osobnostech,protože celebrita není,jen vymazává holkám mozky a blbne je makeupem,jak na kluky a retuší.Holčiny to pochopí jak se chovaly a s kým se tu hádaly..Ale až budou starší,teď jim to určo necvakne,protože jsou ještě naivní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit