-
heeej, ja si te chci vzit!!!!....za vzor!!! to jsem vzdycky chtel, napis mi navod jak to udelat, musim se nejak zaregistrovat nebo tak neco? jdu do toho!
-
no neřikej,isabelko :D ale vsechno po ni opakujes :D koukni:
jackie:má stejnej názor jako já,proč by ho nenapsala že?
isabel:co je špatnýho na tom, když napíšu s ní stejnej názor?
jackie:nejsme v totalitním státě,kde se musí držet huba a krok
isabel:sme ve svobodný zemi
NO JO HOLKY,ORIGINALITA NADE VŠE :d -
Jj Jackie. Di někam asg *1* napsala bych kam, ale zase by mě zablokovali, tak doufám že ti to dojde *3*
-
jj to teda má halušky,a pořádný...dyt to tu píšu pořád že neuměj číst a vytahujou tu blbosti,který člověk o sobě nenapsal-jak tady některá chytrolínka napsala,že jsem o sobě napsala,aby si vzali jako vzor mě...to jsem nenapsala,tak nwm kde to vzala.. *1* *1* a tohle je to samý,píše něco,co nikdo nenapsal
-
že jackii lezu do zadku? že o tom nevim:-D, co je špatnýho na tom, když napíšu s ní stejnej názor? sme ve svobodný zemi, tak proč bych nemohla? :D a že bych psala že je jackie dokonalá a má vždycky pravdu???? to už máš halucinace zlatíčko:D
-
to jsi teda nenapsal,ale detail...kdyby jsi něco takovýho napsal-a o tom já nwm,vim o něčem přisprostlym,co se slovy miluju tě nemělo nic společnýho...tak zalez někam do pryč a už sem ty svý názory na nás rozumný nepiš!!!nás ty tvý názory nezajímaj,spíš se tý tvý stupiditě smějem *1* *1* že jo Kamí?
-
jo chytrá možná jsem,ale mám aspon něco že? *1* a ne nejsem dokonalá,nikdo dokonalej neni,ani vy ne!!!no a co?má stejnej názor jako já,proč by ho nenapsala že?nejsme v totalitním státě,kde se musí držet huba a krok to si uvědom-i když taky to tak někdy vypadá.vy zase lezete do zadku Myslivcový,to si zas můžem říct my ne? *1* *1* *1*
-
já že jsem napsala že si máte brát jako vzor mě?že o tom jako nwm *1* nic takovýho jsem nenapsala,a tady se ukazuje jediný-že někdo neumí číst že? *3* já jsem psala,kdyby jste si vzali za vzor někoho kdo dokázal víc než Dominika a nějak se prosadil ve světě....a je mi jedno kdo by to byl-jestli naše česká hvězda,kterou znaj ve světě,a nebo zahraniční-jako příklad třeba Miley Cyrus atd...ale tohleto,co nic nedokázalo,tak jako nwm nwm.. *1*
-
sorry nejsem trapná,ale upřímná,ale vy to asi nechápete co? *1*
-
njn napsal jsem,ze te MILUJU a nemuzu bez tebe byt,ze jsi KRASNA a UZASNA. Ja vim,je to ode mne sproste,tak mi to zatrhli:-((
-
jackie,je mi tě uprimne lito...pochop,ze akorat vsem lezes na nervy,jsi trapna,a jen tak pro zajmavost:ve svejch komentech se furt desne opakujes :D bože :D uvedom si,ze dominika je vsem totálne u p....e,a zadnej normalni clovek ji takhle nebude rozebirat jako ty :D vsechny tim nudis... proste na chvili sklapni,a uvidis,ze svet bude hezci,kdyz budes chvili myslet i na neco jineho nez na dominiku myslivcovou...vyser se na ní :D
-
tak ok,ale uznej,kamilko,ze jackii totalne lezes do zadku :D ach ano,jackie,jsi tak chytra a dokonala,mas vzdycky pravdu aaaaaaaatd. nepripomina ti to neco??? :D
-
Tak zaprvý já nejsem jackie(moje reálné jméno je Kamila na Zdena)a je mi 14 a ne 17 což je menší drobnost. A stupidní fakt nejsem a nechápu, jak to můžeš tvrdit, když jsem tě v životě neviděla a ty mě taky ne.
-
ale o to nejde!!! jako sorry,ale kdyz napises ze si maji lidi brat za vzor tebe,tak to celkem o tobe neco rika....
-
doooobrý zas proč bych si hrála na někoho jinýho hmmm?je spousta lidí co má stejnej názor ale tobě to asi nedošlo že?a neboj se kamarády mám-je jich sice pár,ale ke spokojenosti mi stačí-jsou skutečný a nepřetvařujou se...a pomůžou člověku když je v nouzi-kdežto ten co má přátel hafo,tak drtivá většina mu ani nepomůže a vykašle se na něj-aspon mám přátele,co nejsou na dvě věci,ale jsou kamarádi jaký by si člověk přál....pomůžou,poraděj...nejsou falešný
-
no a co?něco se ti nelíbí?no jo pro pravdu se každej zlobí vid? *1* *1* a to co tam píšu sem nemusíš tahat protože tady píšu jedno a to samý a můj názor žádná z vás hloupoučkých naivek nezmění!!!Dominika je a vždycky u mě bude jen povrchní,naivní a hloupá barbína bez rozumu
-
KOUKNETE SE CO NAPSALA JACKIE NA BLOGU D.M.!!!!!!!!!!!!!
Souhlasím s Ájuškou,má pravdu...Vy až dospějete,taky vše budete vnímat jinak...A myslím si,že až budete mít rozum,tak vám také dojde skutečná pravda..Ale zatím bych tohle ponechala času...Je to otázka času,kdy vám vše dojde-jak se chováte k jiným,a že uznáváte někoho,kdo si jen na hvězdu hraje...Být vámi,tak hledám vzor jinde,a ne u barbínky,kterých je hafo a můžete je potkat na každém rohu...Myslím,že obdivovat další naivní barbínku,co ví o životě zatím pěkný kulový je hloupost+že nic závratnýho nedokázala...To bych spíš pochopila jako vzor třeba mě osobně nebo tak nějak...Ale tohle není hvězda,proberte se a začněte logicky uvažovat...A jestliže Ájuška píše s tou sestřenkou pravdu,tak na tom,že je Dominika povrchní a namyšlená něco bude...V Show Jana Krause se předvedla jako naivní,hloupá blondýna,co si myslí,že je pupek světa.Hýřila z ní i nepopsatelná domýšlivost a namyšlenost,že si myslí,že ví všechno-i když zatím žádné pořádné zkušenosti se životem a s klukama nemá-a to chce radit,ale bohužel děvčata radit neumí!Jako pardon,ale já rozhodně v 17 letech nebudu radit holkám co a jak,když ještě pomalu nic prožité nemám...To mi přijde stupidní,pokrytecké a namyšlené chování z její strany. -
páááni jackie,to je náhoda,taky me zrovna napadlo ze uživatelé lukass,isabel a jackie jsou bud jedna osoba,nebo jsou to tri stupidní děti,který maj navlas stejny nazory a styl vyjadrovaní,a podobny argumenty :D pro asg:ty jackii znas?? nebo jak si prisel na to ze neni oblibena atd. (moimochodem,pokud nema kamarady,tak se ji pak nedivim,ze travi tolik casu na blogu d.m.,nebo na jeji diskuzi)
-
asi tak
*1* -
jo to vim že všichni maj mozek,ale ty jsi asi chyběl,když se ty mozky předávali nemyslíš? *1* a to že jsem ve škole chytrá a šikovná do toho ti je prd tak mi to nezáviď-já jsem sama ráda za svůj mozek,kterej je rozhodně chytřejší než ten tvůj *1* ovšem jestli ty nějakej vůbec máš *1* *1* přece jen s tou tvojí inteligencí bych pochybovala o tom,že ty nějakej máš a asi jsi fakt chyběl,když se ty mozky předávali-hl nepamatuju si,že bych tě na předávání chytrých mozků potkala-bud jsi chyběl,a nebo jsi dostal ten blbější mozeček *1* *1* *1* a to že nejsečm oblíbená?no a?to ti může bejt putna-mě nějaký závistivci od nás ze třídy opravdu nezajímaj-víš vono to že se s tebou moc nebavěj neni kvůli povaze,ale kvůli závisti-taky by chtěli mít samý jedničky,ale holt se neuměj učit *15* a narozky mám až za rok takže pomlč *1* jooo jasně prej že jsi se mnou chtěl zůstat-zajímavý,jakto že tě neznám *1* a jestli si myslíš,že mě svýma neinteligentníma urážkama urazíř,musím tě zklamat....bye *1* *1* *1* p.s.fakt se nehorázně bavím nad tvou inteligencí kuřete