Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidíš to to je přesně ono,napíšeš pravdu a oni ti to bloknou...mimochodem děkuju moc za zastání *7*
  • ale myslíš, ale jsi
  • to se neboj že bych si to nečetla...ne nesetkala jsem se s ní,ale viděla jsem Show Jana Krause,kde ze sebe udělala pupek světa a ohromnou hvězdu co si myslí že ví vše,i když jí pomalu nikdo nezná...dělala tam ze sebe hroooznou hvězdu,i když žádná neni a to mi na lidech vadí....kdyby něco opravdu dokázala pochopim že je na osobnostech...ale udělat si růžovej bloček umí každej blb!!i ne jen růžovej...já taky dělám spoustu věcí co mě baví,maluju,kdecos píšu-sice to nedostanu ven z mýho pokoje,aby se to dostalo do ven do světa,ale rozhodně si neudělám profil na osobnostech že dělám co mě baví ne?jen si urážej mě je to jedno,ty všechno pochopíš až dostaneš rozum...jo a jaký nevyzrálý jedinci?tak to asi mezi ně patříš taky ne?taky urážíš někoho koho neznáš... *1* *3* jenže já ze sebe nedělám hvězdu víš jako slečna růžová...jak jsem řekla,na lidech mi vadí ýe se považujou za hvězdy i když nic nedokázali a prorazili díky někomu-kdyby jí matka nenafotila je nula-to je proti ostatním celebritám stejně ale detai...nebudu rozebírat,nemá to cenu..ty to pochopíš a hádat se s dětma nebudu za to mi vy nestojíte *15* budu dělat to co mě baví,a ne to co mě sice baví,ale nic mi to nedá-jen to že je z vaší inteligence a naivity vyřechtanej *1* budu malovat,budu psát povídky a budu zpívat *1* *1* a pak ze sebe budu dělat taky ooohromnou hvězdu-toto je ironie...a chtěla bych vidět vás,co byste mi psali do diskuze *1* *1* asi to co píšu k Dominice,taky komentáře že jsem dokázala h*vno,věřim tomu že byste to psali... *1* *1* ale nebojte,tak ubohá abych si myslela že jsem něco víc nejsem. *3*
  • jackie, jackie, jackie...kdy ty dospěješ? přečetla sis někdy po sobě, co vlastně píšeš? a co to vlastně děláš? o jaké pravdě to vlastně mluvíš, co pravda, jaká pravda o kom, o čem? setkala ses s Dominikou někdy, mluvila si s ní? udělala ti něco? urazila tebe, tvoji mámu, přebrala ti kluka? jestli ne, tak co řešíš? to máš problém s každým člověkem, který je ti nesympatický? hážeš na něj špínu a ani ho vlastně neznáš? to dělají nevyzrálí jedinci. řešíš, že je na osobnostech a co jako? od 11let dělá něco, co plno lidí baví, líbí se jim to a proto je tady na osobnostech. a co ty? dokážeš jen kritizovat. nic víc.
  • děkuji, i tobě hezký víkend *3*
  • hudy jako promiň docvaklo mi,že jsi admin a že to myslíš vážně...ale ted ti něco napíšu jestli můžu.toto je diskuze a každý si sem může napsat co chce například upřímnej názor na tu Dominiku...že já jí vnímám jako povrchní a namyšlenou pipku co nemá na osobnostích co dělat a dětátkům se to nelíbí?to není můj problém...kdyby se nehádali jen kvůli upřímnýmu názoru nic nepíšu a nehádám se s nima...ale takhle?jako promin ale člověk se ozvat musí!ted si tu dětinsky nestěžuju jen píšu holý fakta.
  • já nic takovýho o sobě neřekla!!!no jo já zapoměla že ty nemyslíš a vše si ještě převrátíš...no nic ty kdyby ses někoho kdo mě zná zeptal jaká jsem,odpoví ti,že namyšlená nejsem....ale ta vaše Dominička kterou tak uctíváte je...škoda že jste tak slepý,že jste si toho nevšimli *3* a už se tady s váma dohadovat nebudu,za to mi fakt nestojíte-vy na to přijdete až budete starší jak jste se chvali a koho jste se zastávali....ted ne protože jste naivní dětičky.
  • jooo tak si zadělávám na trapas?a naco si zaděláváte vy,když se hádáte s člověkem kvůli pravdě?co ta holka dokázala?úplný kulový!ta by neměla bejt na osobnostech!!fakt jako ne...a to že je namyšlená je pravda,jen škoda že vy naivní ste si toho nevšimli *1*
  • jak vidím,jedna odvážlivá se našla, gratuluji *3* užij si pěkný víkend *4*
  • prej isabellswencullen *1* *1* *1*
  • to víš, dostali jsme vynadáno, tak sem radši nikdo nic nepíše *15*
  • Je tady pááátek, a tady to vůbec nežije *7*
  • Hééj, proč nikdo nic nepíšete? To už tu budeme psát jen s Catwoman? Nuda, nuda, nuda *6*
  • Děcka, umíte všichni mňoukat? Tak do toho. Štěkání zakázáno *1* Jste někdo uražený? Já tedy nee, všechno se tu nese v duchu zábavy a trochy ironie, no problem *3* Já měl pocit, že si povídám normálně, no jo, ale co je normální, ví to někdo? Možná asi tak...to počasí fakt teď nestojí za nic, zdražili rohlíky, mě se nechce do školy, babičku už zase loupe v kříži. Tak to tu diskusi raději zablokuj. Stačí jen mazat vulgarity a spamy, to je v pořádku. Mňáááu *4*
  • hudy
    Okamžitě se tu přestaňte štěkat, spamovat a urážet se vzájemně nebo vám nechám zablokovat celou diskusi! A nehodlám se tu dohadovat s dětskými žvásty on(a) si začal(a) první a podobně! Buďto si tu povídejte normálně nebo si sem už nenapíšete! A že nemluvím to větru, to si pište!!
  • myslim,že jsme ti to řekli dost jasně,jackie,vypadni a přetan tu spamovat-jak řekla Jana-jsi všem pro smich,takže by bylo fajn,kdybys ses ukryla kdesi v reálnem světě,protože jsi už na netu známa,a začínáš si zadělávat na pořádnej trapas-začínáš být stejná jako Natalia Sadness-populární díky své nepopsatelné tuposti...
  • ghééj děcka ja nevim co tu phurt řešíte :D tagže abych to shrnula: mame tu hysterickou,namyšlenou a neuvěřitelně tupou Jackie,dále tu je stopadesát dalšich lidí,kteří zřejmě némáj nic jinýho na práci,než Jackii sr-t,(mimochodem je nejlegračnějshí,jak to Jackii vubec nedochází,a dál píše svooje mnáázory)-mimochodem nechápu,proč se tu vshichni navzáem obvinujete,ze má někdo víc profilů,aby to vypadalo,že s váma někdo souhlasí...nemužu si pomoct,ale myslim že normálního člověka by ani nenapadlo zakládat si více profilů....
  • Jackie můžu se tě prosím zeptat, proč tohle všechno děláš? Proč tady pořád pliveš okolo sebe? Chápu, že slečnu Myslivcovou nemáš ráda (a k tomu se i já připojuju), že jí nesnášíš a je ti proti srsti, že je vedena tu na "osobnostech" a že je v žebříčku oblíbenosti vysoko, když nic nedokázala a je to nula, ale co z toho máš? Tím, že to tu budeš pořád omýlat a snažit se nám všem nacpat do hlavy svůj názor na ni to neovlivníš. Prostě tu vedena je, bohužel je i vysoko v žebříčku, ale ty s tím prostě nic neuděláš. Už jsi to tady (a myslím, že né jen tady) všem několikrát vysvětlila, napsala a nastrkala do hlavy, že i blbej by to pochopil. Co čekáš, že se stane? Že všichni si tady najednou řeknou "A jo, dyť ona má pravdu" a všichni svorně opustí její "fanclub" tady na této stránce a budou ti děkovat, že jsi jim otevřela oči? Probuď se, to se nestane. Lidi s tebe mají akorát srandu a ty se tu akorát zbytečně rozčiluješ. Děkujeme ti, svůj názor na ni jsi nám tu už sdělila, nejmíň 1000krát, ale už toho prosímtě nechej.
  • IsabellSwanCullen
    Bože, kdy už lidi pochopíte, že nejsem Jackie???? Dyť ani nevim jak vypadá:D
    PS:přeju ti hodně štěstí, abys ty zkoušky udělal,i když s tvojí inteligencí, no nejsem si jistá, ale i tak hodně štestí:D
  • má to cenu, má má má...prosím komentuj, tak už jsem se dlouho nebavil jako nad tvým komentováním. Jsi hvězda, úplná reality show, jsi talent a kdo je víc. Jak to,že ještě nejsi v žebříčku osobností. Zřídím to, fanklub už máš a fanoušci se nad tebou dobře baví, tak pokračuj a neustávej *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit