-
Míšo-Jackii, hlavně žes to pochopila ty *1* *1* *1*
-
och bože,ten míšin ftip byl tak ntrapnej,že sem se malem rozbrečela....:D jak dlouho jsi ho vymýšlela,pipi?
-
Asg to bylo myšlené na tebe a ne Lukasse, ale menší detail.Tady to asi někdo nepochopil že?Ty jseš debílek bez mozku
-
Jaj Asg ty tak kecáš.Kdyby se někdo navážel do Jackie a špinil jí ty že by ses zastal?chlapče ty se mi snad zdáš.Sám Jackii špiníš a srážíš a ty že by ses zastal..Cha to ti věříme,ty jsi tak průhledný až to hezký není.Ty by ses choval zrovna tak jako se k Jackii chováš teď.Samý urážky atd..Že ti to není trapný se navážet do holky
-
Asg miláčku Jackie není ubohá ani blbá...Jako promiň ale taky jsem od Dominiky zaslechla že si o sobě dooost myslí(je vidět žes nepozoroval show Jana Krause,kde to nakousla).Takhle se chovaj ubožáci.A ty jseš další!!Přestaň sem psát ty tvoje žblepty o Jackii,nikoho to tvoje ponižování nezajímá.
-
Jaj Asg tleská ti poslední řada,to byl vtip jak něco.Jak trapný jsi.A víš jaký je rozdíl mezi tebou a debilem?Žádný protože máte stejný myšlení a když píšete tak stejné kraviny.A jste ubohý.
-
Miláčku kouknu se na Jackiinu fotku a vidim.A to že je chytrá soudím podle toho,co tu o té namyšlené barbínce píše,jelikož to je pravda.A mimochodem Jackie nelže,neznáme se a soudím Jackii podle toho co tu píše a podle fotky...Kdežto vy soudíte jen podle fota.Mimochodem nikdo tu nelže Jackie a já jsme každý někdo úplně jiný.Jsem Michaela jestli neumíš číst děvenko.Zamysli se nad sebou a tvýma úvahama a pak něco piš. *16*
-
*3* když se ti tak líbil, tak přidám ještě jeden...Přijde Jackii domů ze školy a otec jí vzkazuje: „Byl za mnou dnes jeden mladík a prosil o tvoji ruku.”
„A souhlasil jsi, tati?”
„Ten chlapík mi byl moc sympatický, tak jsem mu to radši vymluvil!” Hezkou neděli Isabell *4* -
Hmmm fakt dobrej vtip, moje nálada se určitě zlepšila asi o 250%:D jak dlouho si ho vymýšlel?
-
To je mi líto, že se máš blbě *9* Přemýšlím, jak bych ti vylepšil náladu *3* Tak třeba vtipem? Víš, jaký je rozdíl mezi Jackii a mlhou? Žádný, když odsud zmizí, vypadá to na příjemný den *1* *1*
S tebou si rád povykládám i o počasí:-) Snad už se přestane objevovat mlha a bude pěkně *3*
Pěkný Vánoce i tobě *4* -
hej MIchalko,vis co nechapu?jackie napsala(nebo jsi to byla ty? ted nevim),ze se vy dve spolu neznate.pokud je to pravda,tak jak ses dozvedela,ze je jackie krasna a chytra?? hmm hmm,kdyz uz lhat,jackie\michalko,tak aspon poradne,ano? :D
-
No,každý sem jde,podívá se,kdo to vlastně je,podívá se na diskuzi,vidí,že se tam všichni hádají,jde pryč a nakonec tu pořád chodí *1*
-
k tobě se klidně taky můžu vyjádřit, ale tohle bylo k Jackii a tebe jsem se na nic neptal. jo vlastně sorry, vždyť to jsi taky ty, já zapomněl, ty tvoje všechny profily Jackii *3*
-
A jak víš, co si myslí? Čteš jí myšlenky, říkala ti to? Takže ubohá a blbá si podle toho ty. Takhle přesně, jako ty tady, se chovají ubozí lidé.
-
Holá fakta říkáš? A jak to můžeš tvrdit, když ses s Dominikou nikdy nesetkala? O poděkování nestojím, proto to nedělám. Já jen nesnáším, když se někdo do někoho obouvá, aniž by s ním měl negativní OSOBNÍ zkušenost. Stejně tak bych stál za tebou, kdyby to bylo opačně a rozcupoval bych ty, kteří by do tebe takto šili a špinili tě.
-
Že jo, já si taky říkám, to máte pravdu, že to Lukassovi jednou docvakne.
-
Jenom někdo? Já myslel nikdo, uff *4*
-
Tak už jsem si pustil pysk a zase vylezl z pod země. Pak jsem šel za tátou a ukazoval mu tvůj komentář, jestli neví, co to je za slovo s tou hvězdičkou, že jsem takové nikde neviděl. A on mi říkal, že tě rád pozná a sejít se prý můžete u nějakého plotu, že ti něco ukáže *1* *1* *1*
-
Lukass, to bylo fakt o Jackii? No teda, ještě, že si mi to vysvětlil *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
jaj ne tak zase tak nevinnou bych Dominiku neviděla...to co se tu o ní píše jsou holá fakta a tebe kdyby viděla,tak se lekne a uteče,popř.nad tebou ohrne nos...si myslíš že když se jí budeš zastávat,že ti za to i poděkuje?bože jak jsi naivní.