-
Skvělá zpráva! Slyšel jsem, že Dominika skončila v anketě Skokan roku 2011 ve vyhledávání na Googlu na 4. místě! Pořadí bylo...1. Adele, 2. Amy Winehouse, 3. Steve Jobs, 4. Dominika Myslivcová... Tak a teď se zase může závistivcům začít vařit krev v těle *1* Schválně, kdo se ozve první *1*
-
Děkuji ti:) *3* *4*
-
jackie také ti přeji vše nej, nej, nej do Nového roku, hodně štěstí, zdraví, pohody *3*
-
já to nějak nehodlám řešit ať si pindá co chce,mě je to jedno...jestli jsem jí něčim tak naštvala že si potřebovala vylít vztek tak ať si pindá co chce....asi z toho měla i radost že něco plácla co? *1* blbka...dozví se od kámojdy že mám střevní chřipku a hned mi tu strojí funus...ale vsadím se,že asi nebyla jediná,kdo tu měl radost že?u takovýho Asg bych se nedivila,kdyby radost měl
-
Hurá,Jackie,ty žiješ!!! Bejt tebou bych Míše něco řekla,když tady o tobě píše takový nesmysly...
-
ahoj nepřišla jsem se sem hádat.. užijte si parádně Silvestra a přeji Vám všem do nového roku 2012 jen to nejlepší,hodně štěstí,zdraví a lásky...prostě ať je ten příští rok lepší než ten letošní *2* a už zase mizim bye
-
no celá žhavá si přeju bejt hvězda *1* aby mě paparazzi a já nevim co pronásledovali na každym kroku...to si nechte!jsem ráda za svůj normální a ničím nenarušovanej život... *2*
-
Chjo asg zase něco plácnul *1* Hudy ty jeho kecy neber vážně je to...já nevim už jak jeho inteligenci nazvat *1* ááá už to mám má slepičí mozek *1* takže jeho kecy zanechat bez komentáře *1*
-
Ahoj, jen přátelská rada...když mám něčeho plné zuby, tak si vezmu obvykle párátko a je po problému. Když už, tak že bych tady viděl tvůj podpis pod tvým profilem, to nevidím. A na závěr dotaz - potřeboval bych vědět, od čeho tu tyto stránky tedy jsou? Abych se toho držel a vyvaroval se chyb. Nikde jsem o tom nenašel zmínku, takže prostě píšu, co se mi zlíbí. A proč ne, že? A vulgarity nepoužívám, tak proč mě mažeš??? Díky. Mě to baví si tady psát a o tom to je ne? Vždyť to číst nemusíš *3*
-
Je to tady bžunda, co? Taky se mi tu líbí, jen ta "cenzura" *1*
-
*1* *1* *1* už jen popcorn a číst dál a dál..toe lepší jak kino *1* Dominika na to kolik má let pochopitelně přehání s tím vším co se okolo ní děje,ale co je to její život,ona sama pozná jak bude vypadat za 10.let s tím jejím make-upem *1* Ale k těm vašem komentářům nezbívá nic jinýho než se jen smááát *1*
-
Mám vašeho hádání, osočování a provokování opravdu plné zuby. Nikdo nemáte odvahu se podepsat pod svým profilem, ale anonymně napadat, urážet a podobné věci, to umíte! Od téhle chvíle smažu okamžitě všechno, co bude jen zavánět náznakem čehokoliv podobného, co tu bylo dosud, proto jsem smazala celý strom. Pokud se chcete hádat a urážet, jděte si na vaše stránky nebo blogy, tyto stránky tu od toho nejsou!
hudy -
Co je ti po tom že se jackie zastávám?to takhle obvinuješ každého že je jackie,když se jí jen někdo zastane a nebo je při ní?Jsi po*uk a jdi se léčit na psychiatrii,potřebuješ to jako sůl.. *1*
-
Co se ti nelíbí na tom že se Jackie zastávám?To hned mám být jako ona?Cha jak jsi naivní blbečku postižený!!Nevím proč by si Jackie na někoho hrála...OMG to dělaj pětiletý děcka a ne skoro dospělý...Prober se
-
Jsi kr*tén labilní fakt že jo ,jdi se léčit k psychiatrovi snad ti pomůže,jestli není pozdě.A jestli jo,zavřou tě do blázince a bude tu od tebe pokoj *1* Žádná Jackie nejsem,prober se...To je jak u debilů na dvorečku!
-
Dal jsem si prášek a mělas pravdu, je mi líp, Jackii. Já vím, jsi Michaela, Michaela, Michaela jasně Jackii už si to budu pamatovat. A já jsem Elvis Presley a protože jsem to tady napsal, tak to musí být pravda, fakt mi věřte. Sice mám stejný styl psaní jako ten debílek asg a stejné chyby, ale jsem to já Elvis *1*
-
Tak už se nebav a nehádej Jackii
-
Míša...a proč na to reaguješ ty a čertíš se, když tvrdíš, že nejsi Jackii *1* Opět se potvrdilo, že je to Jackii, převlečená za nick Míša. To už nezakryješ ničím. Zase ses chytla, díky *1* *1*
-
Ježiš asg ty jsi tak vylízanej až to pěkný není!!!Jdi si na zahradu vykopat jámu a nech se praštit od někoho po hlavě lopatou!!!Mimochodem to pochopí i blbej,že Jackie měla přísnou výchovu a slovo blbě tam býti nemělo...To že si bereš její rodiče do huby je pravda a to že jí urážíš a nadáváš též!!Jdi se probrat z toho tvýho snu Asg a nevotravuj lidi!A nebo přestaň brát halucinogenní prášky ty trdlo.Ale poradim ti Asg nech se praštit po hlavě lopatou to bude jistějšíalespoň tu nebudeš otravovat a psát tu ty svoje hemzy,co nikoho nezajímají.
-
Ku*va ty debílku postiženej nejsem Jackie!!!Prober se a dej si prášek proti halucinacím blbečku!