Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nej

Přeju všechno jky k narozeninám *3*
  • shar

Re: t

Souhlasím!!! *1*
  • Nevím no..

Hej je pravda že tady nemá co dělat...Ale neznamená že jí musíme přát hnusné narozeniny....
  • vodka

vodka

neznam ale nevadi je to hezká holka!! *5*
  • m-i-l-e-y56

Re: t

krásně řečeno :)
  • sweet_terule

t

Asi nikdy nepochopím proč 15-ti letá fotomodelka, kterou proslavil její blog má profil na stejné stránce jako Audrey Hepburn a Nicol Kidman nebo Johnny Depp. Protože TO jsou osobnosti. Zná je celý svět! Místo toho je tu pitomá blondatá fotomodelka, kterou jednou za čas bleskne její matinka. Takže milá Dominiko: nejsi NIC! Vzpamatuj se! Až budeš fotit pro Chanel a chodit po mole na Týdnu mody v NY, tak budeš mít právo tu být, ale dokud máš dvě fotky v podřadném časopisu jako BRAVO, tak si piš články na svůj malej bloček a dávej si svoje fotečky na libimseti.cz, protože přesně tam patříš, ale nekaž seriozní stránky jako tyhle! *13*
  • m-i-l-e-y56

Re: Re: ???

Nwm no kdo by tady měl sklidnit hormony. Tak jsem ji nekde neviděla. Ty mi můžeš víš co. *16* *16* *16* *1*
  • Re: no táák

však to je jasné,že to tu může dát kdokoliv kohokoliv
  • Re: ...

paráda,však napiš životopis,datum narození a můžeme tě tu klidně dát *3*
  • janushkaaa

no táák

no ták lidi.. možná tu nemá co dělat ale uvažovali ste nad tim, že ji na osobnosti mohly dát nejaky její kamarádky nebo tak a ne ona sama? treba to sem nedala ani ona tak ji neuražejte. *3*
  • wenciiiiik

Re: Omg...

se ukaz :-D
  • Omg...

*1* *1* *1* spadla jsem ze židle, fajn ať je to hoka, terou max. máma vyfotí, ale nemá tady co dělat... A nebo víte co baby? Koho z vás kdy vyotil nějaký fotograf ?? Mohly bychom tu být potom všechny!!
  • Re: pro její fandy

naprosto souhlasím!nevím,ale vždyť tu slečnu skoro nikdo nezná,tak nevím,co tady dělá.Je to hezká holka,která byla na nějakých fotkách v časopisech jako je třeba Bravo Girl,ale to přece není nic.Jak je možné,že tu jsou opravdové osobnosti jako třeba Angelina Jolie,Alyssa Milano,Christina Aguilera,Avril Lavigne...ale tuhle holku přece nikdo nezná!!!
  • wenciiiiik

??

Odkud tu holku znam nekde jsem ji potkal *7*
  • :)

Přuju ti aby ses už konečně probudila. Neznáme tě. Mohla bys nám říct když si tak slavná co tady děláš? *7*
  • domča tu má co dělat!!!!

hele domča tu má co děla je modelka!!! takže tu má být a hodně lidí oní ví

přeju ti krásný narozky domíí *1*
  • lyss-claire-anna

nechci ji tady na tomtu serveru!

Lidi podívejte se!Vždyť ona je tady momentálně 25.nejnavštěvovanější osobností!!Nevím jak je to možné ale přijde mi to hodně smutný že fotomodelka(či co je) je na takovýmhle umístění.Navíc nevýrazná skoro nikdo ji nezná.A opakuju co tady skoro všichni - NEMÁ TADY CO DĚLAT.Já ji nijak nekritizuju, nezávidím ani nic podobného jenom si říkám co tady na osobnostech ksakru dělá!!! *8*
  • Re: Náhodou je to borka!!

omg no a co že se fotí do časaku..teď se foti co druha holka ...a je jich většina ještě pěknější než je ona... ×) a navíc to není žadna osobnost!!!!! ×D *8*
  • ane.tt

...

jééé,já s váma NAPROSTO souhlasím ! *1* ta holčina si opravdu hraje na celebritu,kterou není *3* já taky závodně tančim,přehlídky jsem už taky šla a taky jsem fotila a i s tou telkou mám co dočinění(tim se nechci chlubit) a dělám si snad tady profil? nebo kdokoliv jinej,co má podobný zkušenosti?až jí uvidím v telce,nebo na mole a v nějakejch prestižních časácích,tak pak bude mít právo si tu vytvořit profil a být mezi lidma,co něco znamenaj a který lidi obdivujou *3* já si bohatě vystačim s řasenkou,tužkou a leskem a make-up jsem neměla v životě na xichtě *13*a jsem si víc než jistá,že až jí bude tak 18 a bude furt fotit,tak s tim díru do světa neudělá,protože je mnohem víc krásnějších modelek...
  • Re: hm... muj názor 2.

Naprosto jsi to vystihla. Máš pravdu. Nikdo ji nezná. Znají ji jenom holky které se s ní baví, chodí s ní na školu, nebo o ní slyšely a chtějí se s ní bavit protože je oblíbená, ale když se zeptáte člověka, dejme tomu v Karlových Varech, Praze, nebo stačí Olomouci, kdo to je, tak nebudou vědět. Ona není nijak mediálně známá až na to, že byla párkrát údajně v nějakých časopisech na plakátě a to jenom proto, že je její matka fotografka. Ona není takový ten typ co vás osloví, když ji potkáte. Řeknete si, že je to holka co se dělá zajímavou tím, že chodí na veřejnosti jenom v bolerku a nepochopila, že se pod to bere tričko, to chápou i normální modelky a na veřejnost by takhle nešly, jenom při focení. Takže je-li něčím známá, je to tím, že je její matka fotografka a díky tomu je taky oblíbená. Nevím, znám spousty holek s hezkou tváří, postavou a skvělých vystupováním a nejsou známé, protože jejich rodiče taky nejsou známí a přitom by byly schopny oslovit víc lidí, než tohle dítě co si vytvoří profil na osobnostech.cz, nebo si ho tam nechá udělat nějakou kámoškou a hraje si na celebritu. Jo a ještě něco chci dodat....VZKAZ PRO DOMINIKU!!!!!!! *3* Tohle není LIBKO!! Slavné osobnosti tady taky mají fotky ze svého soukromí, ale ty nefotili oni sami, ale byly foceny na nějakých večírcích nebo je nafotili paparazzi, když někde jsou, ale dávat si tady fotky když jsi venku s kamarády, to o něčem svědčí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit