Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Vy co jí tak obdivujete a toužíte být krásné (ačkoli jste svým způsobem krásné) poradím vám :) Zmalujte si oči černými stíny, dejte si sukni ze které vám poleze prdel, tričko co nejupnutější a co nejkratší, nějakou růžovou kabelečku a růžovo rtěnečku, obarvěte se na blond a hurá na E55 protože ve 14 letech takto vypadat? Bože bože
  • Re: mno..

Hej lidi podivejte se na jeji blog..www.didlinka-d.blog.cz....to je pekna traparna..mno ale udelejte si svuj nazor...nicmene sem si rekla ze ji na jeji "blogisek" napisu nejaky pekny komentar...at se nad sebou holka zamysli...chcu videt jestli ho zverejni ;)..kdyz ne...je to jasne :D
  • mno..

mno...kdyz se na ni podivate treba na fotce kde je na te zlute ctyrkolce nebo na jakekoliv jine fotce ji do obliceje tak de poznta ze ma strasne hranaty oblicej...mela by si nejak jinak ucesat vlasy...jo a PS. k te fotce s tou motokarou...tam se asi zapomela namalovat protoze tam vypada s prominutim opravdu nevydarene....tot muj nazor *4*
  • prosím čtěte

K této dívce, mohu dodat jen jediné! Nebudu zde psát, jak je krásná a podobné řeči, kvůli kterých se pak jiné holky nutí k věcem, které by normálně nedělaly, kdyby neznaly toto děvče!.. Dominika, je klasická hezká holka, s pěknou vypracovanou postavou..nic víc a nic míň!..Je tuctová, ale hezká, to musí, každý, ač-li nerad přiznat!.. NIkdy nebyl žádný zpěvák, zpěvačka, herec herečka, mým vzorem! Proč vy všechny chcete vypadat jako tato dívka? Jste všechny krásné a každá z vás je v podstaťě jakousi tou osobností, českého národa! Ať už jste osobnost, celé republiky, nebo okresu, města, ulice, vesnice, paneláku, své party...tak jste osobnosti a to byste si měli uvědomit! Každý jí má rád, protože si toto děvče! Chce dosáhnout jakého si žiovtního cíle..Má svůj sen a začíná si ho sama plnit!..Nikdy se Vás žádný sen nesplní, musíte si ho splnit sami! Musíte tomuto činu nějak pomoci! Viděla jsem v časopise luxusní barák v alpách a řekla jsem si ,,jéé tam bych chtěla bydlet´´ ale potom mi došlo, a řekla jsem si: ,,co bych pro to udělala abych se tam dostala?´´..udělám pro to cokoliv, abych tam mohla bydlet, toto samé je i s dominikou! Řekla si, že chce žačít v kariéře modelky...a jde si za tímto cílem!...Vy ostaní, si ale řeknete, chtěla bych být modelkou, chtěla bych být manažérkou, inženýrkou atd...ale nic pro to neuděláte! Každý musí uznat, že tato dívka, je na pohled sympatická a na rozdíl od Vás něco v životě dokázala :-*
  • Nechápu

hele já ji taky enznám a sem tady na ní náhodou ale jako neznátejí tak proč ji soudíte????jen proto že je blondýnka????říkáte že ji neznáte a nebudete o ní říkat jaká je to kráva ale stejně to řeknete tak si můžete vynechat ty keci okolo.Pravda je že neni tak slavná aby tady byla ale to z ní tu krávu nedělá.a vy z toho naděláte že tu má profil no a co?
  • ????

Mno takže už podle komentářů se dá poznat že se dělíte na dvě části za prvé část která ji obdivuje kvůli vzhledu a fotkám a druhá (do té zapadám i já) si myslí že tu nemá co dělat kdyz je jen hezka a objevila se párkrat v ňákym stupidnim časáku......
    Takže by se ten co ji sem dal měl zamyslet nad tim v čem se stala slavnou (pokud se sem nedala sama *1* )
  • je jí dobře??,

mno dominiiko .....tebe snad není dobře....neřeknu krásná tanečnce, roztleskavacka ,fotomodelka,barbie,a holka co ma mamku foto....ale to je vše...až budeš vyznamná modelka ..tak mi dej vědět a já změním názor...ale jinak si sqela holcina ale zaysli se co tady dělášššššššššššš..... ... *3* *7* *8* *15* *5*
  • muhi

Trapný

není tak dobrá na to aby tu měla profil *9* *9* *9*
  • lidus_hk

Re: .

asi tak mno *1*
  • ajusinkal

kozy

na tý nový fotce v plavkách jí asi mamka musela hodně upravit prsa
  • Re: nwm

souhlasim s tebou *1*
  • nwm

No nevím, taky ji neznám, ale že se přihlasila na osobnosti je fakt hodně. Viděla jsem ji akorát dvakrát v bravíčku a to je vše. V Bravo girl může být každá holka, která tam pošle fotku a oni ji vyberou. Nevím tedy proč ze sebe dělá nějakou osobnost, když skoro nic ještě nedokázala. Nezavidím ji ani nepomlouvám - je to můj názor. Možná když neměla nabarvené vlasy, vypadala jako každá normální holka, to je že má hlavu na blond je něco víc? Vzpamatujte se a zaměřte se na svůj styl, na sebe *3* Vždyt každá holka je hezká a nemusí být tak umělá.
  • Re: Re: ???

jo může tam bejt fakt každéj ..my všichni sme podle mě lepší osobnosti než ona!!!!znám ji z tanečních soutěží a toto vůbec žádla celebrita není!!!a navíc se neumí chovat *8*
  • mc_mcimci

cotoxD

Ježiš!! To si ze mě dělá pr... *1* *1*
    To už je vážně moc! To by mě zajímalo čím je slavná , tím že si udělala růžovej blog a dala si tam svý fotky? =D oh no sorry ale tohle je na mé přemýšlení až příliš :D *15*
  • Re: demence

sice ji to založila máma ale kdyby měla dominička trochu rozumu, cožu ní nehrozí tak by mámě řekla že nechce.ale to by na u ní bylo už asi moc.tak se uklidni. *1* *13* *5*
  • Re: error

Taky si myslim *1* *5*
  • Re: Re: ???

byla tam ale fotky j tam poslala máma.jako kdyžse to tak veme tak tam může bejt každej když tam pošle fotku a vyberou ho.tak jedninej kdo tady má co zklidňovat hormon seš ty. *3* *5* *13*
  • Re: no

dóóbře :D
  • Ehm...

Ehm.. já to shrnu...hele Dominiko, všimla sis že tahle stránka se jmenuje OSOBNOSTI?...tos trochu nedala ne? *9*
  • Re: ???

ale ona byla v BRAVO GIRL časáku tak sklidni hormony OK???????? *7* *7* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit