-
hm... muj názor 2.
Možná že sem malinko staromódní ale osobnost by měla být trochu o něčem jinám než je Dominika. Když řeknete jméno např. Angelina Joli do davu dejme tomu 100 náhodně vybraných lidí nenajde se v něm ani jeden člověk kterej by nevěděl o kom se mluví ale když řeknete jméno Dominika Myslivcová tak si někdo muže tak nanejvýš říct: "Dominika.... celkem pěkný jmnéno..." Ale ani jeden nebude vědět o koho jde. A to by vědět měli kdyby to byla osobnost, celebrita.
Někdo tady píše kdoví čeho v životě nedosáhla... Umí tancovat. Jó to je hezký.... Mam plno známejch který jezdí na mistrovství... v tanci, plavání, tenisu.... Sou to lidi který když byli malý tak je rodiče přihlásili na nějakej kroužek a i přes jejich brečení že tam chodit nejsou je rodiče neodhlásili a tak sou v tom co dělaj dobrý. Kdo má dobrýho učitele muže se to naučit a bejt v tom dobrej ikdyž nemá talent, nebude třeba TAK dobrej jako člověk co na to ten talent má nebo do toho bude muset dát víc úsilí aby byl dobrej jako človek co má talent, ale neni nemožný aby to taky nedokázal. Co se talentu na focení týká - je blbost. Sou lidi fotogenický a lidi nefotogenický ale lidi co maj talent na to se nechat vyfotit neexistujou. I bezdomovec vyfocenej profíkem bude vypadat na fotce dobře.
No a Dominika je sice s vrstvou make-upu pěkná holka - bez něj tuctovka (což je vlastně fuk, málokterý lidi vypadaj bez líčidel dokonale:D) ale to "NĚCO" prostě nemá a nikdy mít nebude protože se to nedá naučit:D -
-
Re: hm... muj názor 2.
Naprosto jsi to vystihla. Máš pravdu. Nikdo ji nezná. Znají ji jenom holky které se s ní baví, chodí s ní na školu, nebo o ní slyšely a chtějí se s ní bavit protože je oblíbená, ale když se zeptáte člověka, dejme tomu v Karlových Varech, Praze, nebo stačí Olomouci, kdo to je, tak nebudou vědět. Ona není nijak mediálně známá až na to, že byla párkrát údajně v nějakých časopisech na plakátě a to jenom proto, že je její matka fotografka. Ona není takový ten typ co vás osloví, když ji potkáte. Řeknete si, že je to holka co se dělá zajímavou tím, že chodí na veřejnosti jenom v bolerku a nepochopila, že se pod to bere tričko, to chápou i normální modelky a na veřejnost by takhle nešly, jenom při focení. Takže je-li něčím známá, je to tím, že je její matka fotografka a díky tomu je taky oblíbená. Nevím, znám spousty holek s hezkou tváří, postavou a skvělých vystupováním a nejsou známé, protože jejich rodiče taky nejsou známí a přitom by byly schopny oslovit víc lidí, než tohle dítě co si vytvoří profil na osobnostech.cz, nebo si ho tam nechá udělat nějakou kámoškou a hraje si na celebritu. Jo a ještě něco chci dodat....VZKAZ PRO DOMINIKU!!!!!!! *3* Tohle není LIBKO!! Slavné osobnosti tady taky mají fotky ze svého soukromí, ale ty nefotili oni sami, ale byly foceny na nějakých večírcích nebo je nafotili paparazzi, když někde jsou, ale dávat si tady fotky když jsi venku s kamarády, to o něčem svědčí!
-
-
nechci ji tady na tomtu serveru!
Lidi podívejte se!Vždyť ona je tady momentálně 25.nejnavštěvovanější osobností!!Nevím jak je to možné ale přijde mi to hodně smutný že fotomodelka(či co je) je na takovýmhle umístění.Navíc nevýrazná skoro nikdo ji nezná.A opakuju co tady skoro všichni - NEMÁ TADY CO DĚLAT.Já ji nijak nekritizuju, nezávidím ani nic podobného jenom si říkám co tady na osobnostech ksakru dělá!!! *8* -
=)
Nesnažím se tvrdit, že Dominika není hezká ... ona hezká je, ale taky je naprosto tuctová a takových holek jako je ona potkáte každý den pět. Tohle a modelka? Modelky sice mají perfektní postavu a obličej, stejně jako ona, ale tak tuctový ... a proč je na každý fotce s někým jiným? Myslí si, že pravá celebrita zná celej svět, nebo jak? *7* -
-
Re: =)
jako taky moc Dominiku nemusim *1* ale z tebe mam doost vytlem *1* *1* *1* *1* jako ja se muzu taky vyfotit s par lidma a to znamena hned,ze si hraju na nekoho,kdo zna celej svet? *1* *1* *1* *1* *1* -
...
Nema perfektni postavu...meri asi 150 cm..ale oblicejik ma pekny..mela sem tu "cest se s ni potkat":D a je malicka,postavu ma jeste jako dite a tenkrat nemela vubec hezky zuby..a koukala se na vsechny jako by byli mene nez ona..OSTRAVSKA CELEBRITA *15* -
Re: =)
ona není hubená jen zatahuje pořád břicho..kámoška ji zná *13*
-
-
Dominika se snáží plést dětem mozky,myslí že všichni jí mají klečet u kolenou-_-?
No musím se přiznat Děti věřte mi já vím jaké je to když máte rádi nějákou slavnou osobu ale tak vážně to brát nesmíte ona je hezká ale přemyšlíte někdy o tom co se stane kdybyste byly jako ona poplete Vás děla s Vás její otroky prosím vzpominejte v dobrém na to že Vám chci pomoct vím že si myslíte že dominika je užasná ale nemůžete to tak brát není hodná ona je hezka ale víte co a jak z vás chce udělat DĚTI vy to nechápete? Neni taková za jakou jí berete vemte si tento koment pěkně do srdce a zamyslete se ♪_♪ -
-
jsem sice děcko , ale máš pravdu
-
-
je trapná...
....a můžou za to její rodiče !!! Že už v 10 letech vysedávala u netu ! Já jsem o šest let starší než ona a k netu jsem se dostala až tak v 18 a nelituju toho ! V 10 letech u toho vysedávat už to o něčem svědčí ! o tom že byla unuděná a neměla co dělat !! -
je to tak
koukala jsem na fotky Dominiky a vedle byla moje mamča,tak jsem jí řekla typni si kolik té holce je let a ona 18-19?když jsem ji řekla že 15 tak se zhrozila a řekla že kdybych se oblíkla do te mini sukýnky a růžového bolérka a šla takhle ven že radši spolkne klíče než by mě takhle pustila že by se propadla hanbou a nechápe jak jí to může její máma dovolit *13* -
-
Re: je to tak
máma jí fotí! -
Re: je to tak
jj přesně tak, jeden kamarád taky řekl že vypadá na 18-19
-
-
Zdravíčko :D
Slečna kdesi pravila, že snese kritiku, když má "hlavu a patu". Rozhodně ji nechci poze kritizovat, ale názor na ní v sobě držím už dost dlouho a ráda bych se někam vypsala. Slečna má moc hezké fotky, taky jistě spoustu přátel (možná falešných, možná ne), taky se mi moc líbí její videa. A to je jen tak pro začátek. Domče se jistě dá závidět její krása, to ano, na 15 let je fakt pěkná, ale to je asi vše. Řekněte mi, proč by měla být tady? Co z ní dělá "osobnost"? No. Modelek je na světě spousta, holek, co mají rády růžovou, dělají blogy, vide a fotky taky, tak mi řekněte, co je na DOminice tak úspěšného? Holčiny, četly jste ty její namyšlené fotoromány? Když už to řeknu hnusně, tak je opravdu trapné, jak se nezabývá ničím jiným, než sebou a svou Shelly ;)) Jasně, na tohle mi můžete říct "tak si to nemáš číst", ale k čemu by to potom na tom webu bylo? :) Nevím, DOminiku vlastně nemůžu soudit, a ani bych to nedělala, holka je pěkná, ale ty fotoromány a pár videí .. No. Už je mi lépe, děkuji za pozornost, čau ;) -
-
Re: Zdravíčko :D
Jo přesně tak, to je správný názor. Vždyť ej to obyčejná tuctová holak, která má bohatý rodiče - mámu fotografku. Nic víc. A osobnost? Vůbec :D -
Re: Zdravíčko :D
no kdyz to tak vezmes tak ej tu spousta jinych modelek ale Dominika i navrhuje :D a ty fotoromany k tem se vyjadrovat raci nebudu mas na to svuj nazor ale proste si je necti a kdyz rikas proc to na tom webu je? tak si cti neco jineho treba i nejakou knizku :D *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
-
-
nelíbí se mi
KDO POMLOUVÁ ZÁVIDÍ?TO SNAD NEMŮŽE BÝT NÁZOR DOSPĚLÉHO ČLOVĚKA.JÁ MÁM 8 LETOU DCERU A VÍM ŽE JÍ HOLKY NEMAJÍ CO ZÁVIDĚT,JÁ BYCH NIKDY NEDOVOLILA SVÉ DCEŘI ABY VE ČTRNÁCTI NEBO PATNÁCTI LETECH VYPADALA TAKTO,ABY NOSILA USTŘIHNUTOU SUKNI POD ZADKEM A FOTILA SE S ROZEPNUTOU KOŠILÍ VŽYD JE TO NEVHODNÉ.SAMOZDŘEJMĚ TI CO JI OBDIVUJÍ (OSOBNĚ NECHÁPU ZA CO)JI BUDOU STÁLE HÁJIT A OSTATNÍ BUDOU STÁLE NADÁVAT.VYKAŠLETE SE UŽ NA TO NEMÁ TO SMYSL *4* -
-
Re: nelíbí se mi
Má pravdu víš! *1* *1* SOrry,ale ted si pomatený fakt ty!Protože ono reagovala na ten první příspěvek a ne na tvého smajla,ale jinak fajn *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: nelíbí se mi
Jako by neuměla kliknout na tlačítko Odpovědět na příspěvek, ale to se někdy těm slabším stává. *5* -
-
Re: Re: Re: nelíbí se mi
Tak tohle už je fakt moc *1* *1* *1* Víš ona to tak udělala,ale ty jsi napsal první reakci na ten první příspěvek,takže je přece logické,že nebude zobrazený před tebou!Podívej se pod jméno,že tam má 2 Re!!Kdyby odpovídala na ten tvůj,měla by jedno! *1* *1* Už fakt smích tobě.A to vypadáš na docela rozumného člověka *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: nelíbí se mi
to by měla právě jen 1 re -
Re: Re: Re: Re: nelíbí se mi
Holka, Ty máš solidně dost, v čem jedeš? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nelíbí se mi
*1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Re: nelíbí se mi
*5* -
-
Re: Re: nelíbí se mi
Nejinteligentnější názor co sem tady četla souhlasím!
-
-
-
nechápu :-)
Tak to je já nechápu !!Chápu to ,že je krásná fotomodelka,vynikající tanečnice a modelka,jen díky tomu,že jí od mala k tomu táhne mamka fotografka,ale nechápu proč je CELEBRITA..ZA CO?Za to,že v životě se dokázala dostat do nějakého videoklipu zpěvačky Sandry,kde ani moc nejde vidět,nebo do časopisu,kde se může dostat plno holek?Podle mě toho může dokázat spoustu lidí..a spoustu lidí tady tohle dělá taky:-)Je to uplně normální holka,jen vy z ní děláte to co není :-)a nikdy nebude.Až Dominika něco dokáže,myslím opravdu dokáže:) Pak ji možná budu obdivovat taky...JINAK NE!!! *9* -
ehm...
jakO znám 1 kluka co sní chodil!dominika si hraje na to co není je divná *1* *1*