-
myslim,že jsme ti to řekli dost jasně,jackie,vypadni a přetan tu spamovat-jak řekla Jana-jsi všem pro smich,takže by bylo fajn,kdybys ses ukryla kdesi v reálnem světě,protože jsi už na netu známa,a začínáš si zadělávat na pořádnej trapas-začínáš být stejná jako Natalia Sadness-populární díky své nepopsatelné tuposti...
-
-
jooo tak si zadělávám na trapas?a naco si zaděláváte vy,když se hádáte s člověkem kvůli pravdě?co ta holka dokázala?úplný kulový!ta by neměla bejt na osobnostech!!fakt jako ne...a to že je namyšlená je pravda,jen škoda že vy naivní ste si toho nevšimli *1*
-
-
jackie, jackie, jackie...kdy ty dospěješ? přečetla sis někdy po sobě, co vlastně píšeš? a co to vlastně děláš? o jaké pravdě to vlastně mluvíš, co pravda, jaká pravda o kom, o čem? setkala ses s Dominikou někdy, mluvila si s ní? udělala ti něco? urazila tebe, tvoji mámu, přebrala ti kluka? jestli ne, tak co řešíš? to máš problém s každým člověkem, který je ti nesympatický? hážeš na něj špínu a ani ho vlastně neznáš? to dělají nevyzrálí jedinci. řešíš, že je na osobnostech a co jako? od 11let dělá něco, co plno lidí baví, líbí se jim to a proto je tady na osobnostech. a co ty? dokážeš jen kritizovat. nic víc.
-
-
to se neboj že bych si to nečetla...ne nesetkala jsem se s ní,ale viděla jsem Show Jana Krause,kde ze sebe udělala pupek světa a ohromnou hvězdu co si myslí že ví vše,i když jí pomalu nikdo nezná...dělala tam ze sebe hroooznou hvězdu,i když žádná neni a to mi na lidech vadí....kdyby něco opravdu dokázala pochopim že je na osobnostech...ale udělat si růžovej bloček umí každej blb!!i ne jen růžovej...já taky dělám spoustu věcí co mě baví,maluju,kdecos píšu-sice to nedostanu ven z mýho pokoje,aby se to dostalo do ven do světa,ale rozhodně si neudělám profil na osobnostech že dělám co mě baví ne?jen si urážej mě je to jedno,ty všechno pochopíš až dostaneš rozum...jo a jaký nevyzrálý jedinci?tak to asi mezi ně patříš taky ne?taky urážíš někoho koho neznáš... *1* *3* jenže já ze sebe nedělám hvězdu víš jako slečna růžová...jak jsem řekla,na lidech mi vadí ýe se považujou za hvězdy i když nic nedokázali a prorazili díky někomu-kdyby jí matka nenafotila je nula-to je proti ostatním celebritám stejně ale detai...nebudu rozebírat,nemá to cenu..ty to pochopíš a hádat se s dětma nebudu za to mi vy nestojíte *15* budu dělat to co mě baví,a ne to co mě sice baví,ale nic mi to nedá-jen to že je z vaší inteligence a naivity vyřechtanej *1* budu malovat,budu psát povídky a budu zpívat *1* *1* a pak ze sebe budu dělat taky ooohromnou hvězdu-toto je ironie...a chtěla bych vidět vás,co byste mi psali do diskuze *1* *1* asi to co píšu k Dominice,taky komentáře že jsem dokázala h*vno,věřim tomu že byste to psali... *1* *1* ale nebojte,tak ubohá abych si myslela že jsem něco víc nejsem. *3*
-
-
ale myslíš, ale jsi
-
-
to teda nemyslim a ani jsem nic takovýho nenapsala...to že si myslim že jsem hvězda,na to jsi přišel kde?chorej mozečku?hodně moc zamilovanej do Dominičky a zaslepenej jí natolik,že ponižuješ druhý co jsou upřímný? *1*myslim si že kdyby tě viděla tak nad tebou ohrne nos,nebo uteče popř.tě pošle někam,ale ty to nechápeš stejně tak jako drtivá většina dalších jedinců *1*
-
-
-
-
-
-
??????
mohl by mi někdo říct,kdo to je a co tady dělá?Nikdy jsem ji neviděla
V BRAVO GIRL SOUTĚŽ NEJ DÍVKU
V TELEVIZI
V NĚJAKÝM ROZHOVORU
A DENNÍKÁCH,NOVINÁCH KROMĚ BRAVO GIRL
NA TITULCE NĚJAKÝHO ČASÁKU...
Co potom tady dělá?A co je?Vůbec ji neznám tak nechápu že je tam kde je i Miley Cyrus.. -
Heh ja neviem ako vy ale me pride domca sko super
-
Tak tomu říkám skokanka *3* Je to prostě holka šikovná, umí dát o sobě vědět, však v minulých týdnech se představila veřejnosti v několika rolích (v televizi, zpěv). Má talent a ještě o ní dost uslyšíme *4*
-
-
tomuhle co předvádí říkáš talent?OMG jdi se léčit tohleto neni vůbec talentovaný...slyšela jsem to její krákorání,věř mi tahalo to za uši,ta holka neumí zpívat
-
-
Hele.. tak tebe bych chtěla vidět někde na jevišti, aby to tvoje krákorání neslišeli i neslyšící =)
-
-
no rozhodně zpívám líp než Myslivec holka,probuď se;)
-
-
-
Má talent dokonce i na to, aby nadzvedla ze židle tebe a Lukasse a některé další.Úplně vás dokáže popudit, rozhodit až se vám z toho vaří krev. Co ta toho umí a pak že tu nepatří *1* *1*
-
-
možná nadzvedla z toho důvodu,že sem nepatří!!!nic neumí prosimtebe...jen trdla jako jsi ty se jí zastanou a fanděj jí
-
-
-
-
Já jí nemám moc v oblibje. Na můj názor si pořídila čivava aby vypadala jako Paris Hilton.:D
-
Nevíte někdo co dělá Dominiky táta za práci ?
-
-
nevim ale vim ze je HOdně BOHATÝÝÝ *6*
-
-
Když ji nemáte rádi , tak proč jste jí hledali?