-
Domin iko!
Dominiko prober se! *1* -
to mikina, jackie: Ještě si neodpustím jednu věc. Pochopil jsem, proč jste tak agresivní vůči Dominice. To vyplývá z vašich osobních negativních zkušeností, které jste obě popsaly. Teď ale vy děláte v přeneseném smyslu to samé Dominice. Nadáváte ji, pojmenováváte různými ošklivými výrazy a kdybyste mohli, tak ji rozřežete bundu, schováte boty jen aby trpěla. Mě se moc líbí věta: "Co sám nerad, nečiň jinému." Kdyby se ji každý řídil, to by byl život hned příjemnější. Co říkáte holky? *4*
-
-
asg když nic nechápeš nepiš!k nám se chovali jiní hrubě a neměli k tomu důvod.my že tu napíšem pravdu tak jí hned šikanujem?jako sorry,ale tohle se šikanou ani s našima osobníma problémama nemá co do činění.jako promiň,ale Dominika si za tohle může svým způsobem sama.kdyby nepředváděla namyšlenou husu,tak bych o ní neřekla ani popel!ale když se takhle chová tak jako sorry,ale ne nebudu k ní milá.já namyšlený lidi,co si dělaj srandu z druhých a poňoukaj k tomu jiné zkrátka nemám ráda.až Dominika ukáže,že není taková,na kterou si hraje a jak se prezentuje,mileráda změnim názor.ale jelikož s timhle nic nedělá,tak promiň,ale názor nezměnim!a už se s tebou o tomhle nehodlám dohadovat.myslim že toto je diskuze a každý si sem může psát co chce a jak chce!a ne nezávidim jí,ona si v životě dělá jen nepřátele a ona to pak bude mít těžké.já si z lidí nepřátele nedělám a jsem v cajku,už to není to co bývalo,kdy mě neměli rádi jen kvůli tomu,že chtěli mít známky jako já a chovali se ke mě jak k hadru(jedna z těch mrch co mě šikanovala mi to teď sama přiznala a důvod je ten že v tom byla závist).a jestli se chceš opakovat že jí závidíme slávu atd..taky nezávidim.víš co?piš si co chceš mě to srdečně nezajímá. *4*
-
-
Máš pravdu Jackie, my Dominiku nešikanujeme, jen jsme sem napsali pravdu. Když se chová arogantně a fotí fotoromány, ve kterých se chová povýšeně ke své spolužačce, tak co si o ní lidi mají myslet?? Když sem někdo napíše, že Myslivcová je nafoukaná, tak to není žádná šikana. Šikana většinou probíhá v osobním kontaktu a je buď fyzická nebo psychická. My tady jen říkáme pravdu, reagujeme na to, co vidíme. Až se Myslivcová přestane chovat jak arogantní slepice, tak taky ráda změním názor a budu o ní mluvit dobře. Zatím mě o tom nepřesvědčila. Nikdo ji nemá rád a může si za to sama. Mají jí rádi akorát lidi, kteří jsou stejní jako ona.
-
-
Asg mýlíš se. Já vůbec nemám chuť jí řezat bundu nebo schovávat boty, to bych nikdy nikomu neudělala,ani Dominice!!!! Protože jak jsi správně řekl, nedělej jinému to, co se ti samotnému nelíbí. Tohle je svatá pravda a já v sobě žádnou zášť nemám, protože nemám chuť se někomu mstít. Koneckonců moje šikana nebyla tak tvrdá jako u Jackie, u mě se jednalo o pouhé 4 roky na základce a bylo to spíš takový vysmívání se, i když nechápu čemu. Na střední bylo všechno OK.
Chceš vědět pravdu, proč Myslivcovou nemám ráda? Že ona tím svým povrchním životním stylem blázní malý holky, je jí jedno, že se mladá holka vyfikne jak ona do minisukýnky a potom ji někdo znásilní, protože ruku na srdce, pokud se holka oblíká dost vyzývavě, je šance na znásilnění daleko větší, než když jde ven v kalhotách a mikině. To mi na ní vadí. Je mi srdečně jedno, jak skončí ona,ale vadí mi, že to tak jakoby nepřímo podbízí malým holkám, který ještě nemají tolik rozumu. Kdyby to nechtěla podbízet a vydělávat na tom, tak to nedělá. A ona se na tomhle snaží ještě vydělávat a buduje si na tom svojí slávu!! Je mi jedno, jestli je slavná nebo ne, nejsem závistivý člověk, ale vadí mi, když na netu vidím holky zmalovaný jak flundry a vedle toho ukazují fotku Dominiky. Jasně, co na tom,že se holka oblíkne po vzoru Dominiky a venku ji někdo přepadne. Takhle asi Myslivcová smýšlí, kdyby jí to nebylo jedno a kdyby byla aspoň krapet inteligentní, tak se bude oblíkat normálně a bude svým fanynkám do hlavy vštěpovat taky trochu střídmosti v oblékání, trochu rozumu a slušnosti. Jenomže to zas není v dnešní době cooool a ona by nic nevydělala, protože by to nikoho nezajímalo. No, je to velice těžké....těch jejích fanynek,co se v ní vzhlédly, je mi strašně líto. Ale fakt hodně moc. Je to velice smutné, když se někdo snaží vydělávat i za tu cenu, že přispěje k něčemu špatnému, co druhému může totálně zničit život.
-
-
Moc semi libiš Dominiko tvoje pisničky jsou super ne jako od Lucie Bile. *4* *5* *4* *4* *4*
-
-
Domiko ty bys měla byt zvolena za zlatou slavici v tomto roce. *4* *4* *4* *5* *5* *5*
-
-
to mě poser
Hej co?? Tohle je moc i na mě osobnosti :D:D ty?? zdaleka ne.. kolik fotek si nafotila?? tak až budeš v časákách na úrovni a ne v bravíčkách pro děti tak se regni na osobnosti, ale ne ted když máš 3 a půl fotky a niic:D:D jaaj.. pozor :D:D *1* volám záchranku -
-
Re: to mě poser
Tak si ji zavolej hned, protože než ty se probereš, bude hrát v Nemocnici na kraji města po 30 ti letech http://img.osobnosti.cz/smiles/18.g if, nebo v novém natáčení majora Zemana v televizi, ale ty budeš pořád jen prdět doma do peřin.
-
-
heej jackie ty si asi myslis ze kdyz si zalozis profil pod jmenem lukass,aby to vypadalo,ze s tebou aspon nekdo souhlasí,ze ti na to nekdo skoci???
-
-
Já se slečnou Jackie souhlasím ve všem, co o tý NULE napsala. Taky si snad myslíš, že jsem slečna Jackie, akorát s novým profilem? Tak to se šeredně mýlíš.
-
tak to si frajerko myslíš blbě...takovej profil jsem si já neudělala...takže si jdi stěžovat jinam...
-
-
No jo nechápou že jsou i jiný lidi co mají stejný názor na Dominiku jako ty.. *15* Jsou pitomý,ale snad se jim pak rozsvítí v kebulkách dutých *1* *1*
-
-
-
ja
no boze jedny ju tady znaji druhy nee tak je to kazdeho osobny nazor ze aka je...tak co ju nenechate byt ma vlastny zivot aj ona aj vy ja ju neobranuju lebo ju neznam a nevim co je pravda a co ne ale jej taky neni prijemne kdyz pisete o nej blbosti!! -
jackie :D ty jses asi pekne namyslená holka vid????? nedivim se že tu spousta lidi pise,že si trapná
-
-
Heled každej kdo mě zná tak ví že namyšlená nejsem.To je Dominika *1* Ale co se tady budu hádat s blbcema,co to nechápou že?Za to mi vy absolutně nestojíte..Až se spálíte tak mě to zajímat nebude...Vaše blbost..Bye
-
-
bože jackie sklapni na chvíli XD
-
-
Proč by měla sklapnout?Kolik ti je ty jeden trumbero?Rozumem bych tipoval na 10.A otvíráš si hubu na starší?Aještě dívku?Vy dneění kluci jste ubohost opravdu.Spíš byste měli držet vy mrňata hubu a krok se staršíma,co něco o životě vědí.A ne s hloupou blonckou,co neví nic!!A ještě se jí zastávat. *7*
-
-
Něco o životě vědí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Á pán je zkušenej, znalec a životem protřelej *1* *1* *1* Pozor budoucí prezident-Lukass na hrad *1* *1* *1* -
-
A asg do Bohnic nebo do kanálu *1*
-
-
-
sklapni ty ubožačko a přestaň se vydávat za kluka..je to trapný...
-
-
o čem to mluvíš??? :D že jsem jako holka jo?? :D
-
-
Mno blik....Jen kluk blbec by se zastával Myslivcový!!!A psal druhejm,aby sklapli když píšou pouhou pravdu.Prostě máš to marný holčičko,nás starší neoblbneš že se budeš schovávat za klučičí profily,tuhletu hru na dementy známe *1* A ještě děláte blbý...je to dětinské a trapné.
-
-
-
-
Jo a jedinej,kdo tu píše žeje Jackie trapná a namyšlená jste vy fanoušci Dominičky Myslivcový,co ani nedokáže unést kritiku a vy též ne *1* Tahleta holka fakt nic nedokázala a vy ji obdivujete?Nevyčítám vám to,ale vy se spálíte...Ale co to vysvětlovat malejm holkám,co nemají nic v životě zažitého a lezou jen do zadku holce,co si též nic neprožila... *1* a ještě chce radit jak na kluky...boože..Jak ona může vědět jak na kluky,když nic prožitýho pořádně ještě nemá...Debilita prvního stupně *1*
-
-
A jako na co bych měla být namyšlená?Jak tě něco takovýho vůbec napadlo?říkám vo sobě že jsem hezká a chytrá-prostě dokonalost sama?NE!!!Tak nechápu,kde jsi to vzala.Já nejsem hezká,nejsem chytrá a já to vim.tak ja bych mohla být namyšlená?Prosimtebe prober se.Tohle opravdu umí napsat jen blbec.
-
-
no pááááni jackie ty máš zrejme o sobe hezke mineni :D sama o sobe pises,ze jsi hloupa a oskliva,tak se nediv,ze ti to pisou i ostatni :D :D :D :D
-
-
Jestli neumíš číst tak slečna napsala že není hezká a ani chytrá.To že by o sobě psala,že je hloupá a ošklivá-na to jsem nenarazil.ale víš co ti řeknu?Hloupá a ošklivá je Dominika.O slečně Jackii si myslím přesný opak-je hezká,chytrá a vy jí to závidíte.Bože můj vy jste jasný.Závidíte jí,že je chytřejší jak vy!!To už je vidět.Alespoň slečna nefotí trapné fotky,na kterých by pozovala jak nějaká d*vka z baru.A nemaluje se jako št*tka-mimochodem,škoda že v diskuzi zakázali sprostá slova,hned bych je napsal.Tahle to člověk musí vyhvězdičkovávat.A slečně nikdo nepíše,že je hloupá a ošklivá-jenom ty!!a jsi tak ubohá že se schováváš za jiné profily.
-
a prosimtebe já si to aspoň dovedu přiznat že nejsem ideál dokonalosti a krásy narozdíl od někoho kdo si myslí,že je pupek světa *1*
-
-
-
-
-
-
...
ja myslim ze ona udela cokoli jenom aby se o ni mluvilo a aby byla v podvedomi mnoha lidi at uz nenavidena nabo milovana. -
-
Re: ...
podle toho, co tu píšeš, jí určite znáš co?...prej udělá cokoliv aby se o ní mluvilo...ale asi sis nevšimla že o ní mluvíš i ty sama!..až jí poznáš tak si říkej co chceš...;-)
-
-
hele vy kritikove jak by vam bylo kdyby tohle nekdo psal vam nelibi nelozit a kdo to nepochopil at se stara o svoje JE MI ZVAZ ZLE KRITIKOVE
*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *3* -
-
Mě je upřímně zle z ní jak se chová a jak kazí děcka...A to nemluvě o těch stupidních článcích co píše,větší ubohosti jsem fakt nečetla,jak ponižuje brunety a zrzky a sebe vyvyšuje jak já nevím co...Si myslí že snad blondýny jsou nadřazený nebo co?A nebo jak sráží holky co mají nějaké to kilo navíc a nebo nejsou zrovna typ barbie jako ona? Pak se ty děcka nemají takhle chovat k ostatním a ponižovat je. Všichni jsme si rovni,jen slečna Myslivcová si myslí že je něco víc. *6*
-
-
Ano,je to sice blondýna ale každý člověk je si rovný jak si říkala,nemuže být něco víc blondyna a co zrzky sou krasne i brunety,nevím co proti nim má ale mysli si že je proste ani nevím co ale podle mě by se měla starat o sebe a její velký zadek,no kdo je trošku tlusty tak se do něho nemá co navážet"není to její problém,...Myslí si že je nějaká superstar jako by bez ní svět vybuchnul kdyby byla bruneta nebo zrzka tak uráží blondýnky ale jenom cosi pomyslí naše česká Barbie..."z Ostravy. Ona by si zasloužila skončit protože bez ní nechci bejt zlá ale svět se bez ní obejde :( nechci aby umřela ale aby se zpamatovala
-
-
-
Dominiko ty jsi nejkrasnější holka aspěvačka. *5* *4* *4* *4* *4*
-
-
viděla jsem hezčí a tohle rozhodně zpěvačka není...kdy vy ubožáci zapojíte mozek?
-