Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda=o)

Ahojík! No sice je pravda, že na osobnostech nemá co dělat, zas taková osobnost to vážně není! *3* Ale zase je to moooc milá slečinka a nadávat by jste jí nemuseli *13*
  • Tejul
    Kouknete reknu vam to asi takhle vy vsichni mate radi domcu asi jen kvuli vzhledu protoze mit ji za vzor neni sice spatna vec ale neni za co ji mit za vzor protoze to ze je jeji Mamka fotografka a to ze tanci v akcentu neni to aby proste mela byt nejak obdivovana Domca sice pekna je ale normalne kazdodenne na ulici potkavam o dost hezci holky nez je dominika nemuzu rict kolik protoze vim ze bych se jich nedopocitala Ja jsem taky kdysi v akcentu tancila a to z hodne velkymi uspechy taky bych se tim mohla vychloubat jak moc dobra tanecnice jsem ale kazdy slavny clovek dre na svem uspechu a dotahne to daleko jenze ona jen rekla mamce "mami vyfot,zarid,udelej" a mamka skace jak si ona piska .....Uprimne jestli ma ona na neco talent tak se divim protoze tohle co ona by zvladla i moje mala segra ktere je teprve 5 !!!!Co se tyce jejiho liceni tak to zvladne kazda slecna co se normalne lici a nepotrebuje zadne rady....S tim jako JAK NA KLUKY si poradi taky opet kazda jakakoliv slecna a projde si tim sama bez rad protoze radit si myslim v dnesni dobe je trochu zastarale protoze jak vidim ty desetilety prcky ocicmavat se kdesi na zastavkach si myslim ze s timhle si poradi i jakakoliv desetileta holka ....!!!! *3* ciste muj nazor
    • přesně tak stejný názor mám i já:) to co dokáže ona,dokáže každej.stejně jako si založit blog....
  • jackie, zapomnělas mi odepsat. *3*
    • proč bych se s takovýma lidma měla bavit a odepisovat?jste trapní a ubozí,ale jako detail(myslim tim tebe a Asg).až dostanete rozum tak se teprv můžem bavit.ale zatim ho nemáte a nestojíte mi za hádky,je to tu s váma nudný *1* *1* čao *1*
  • Isabell, už jsi mi chyběla *4* Říkal jsem si, co je s tebou. Rád tě vidím. Máš se? Jak se těšíš na Vánoce?
    • IsabellSwanCullen
      Ty jsi mi taky moc chyběl:)* *3* Mám se celkem blbě *3* a jak ty?
      jen tak mezi námi, co máš zase za problém? Chceš mě zase přesvědčovat, že jsem jackie? už si nejsem pomalu jistá, kdo vlastně jsem *3*
      Ano, jsem po dlouhý době zase tady. Jenom jsem se chtěla podívat, jestli řešíte něco jinýho, nebo se tu hádáte pořád na stejný téma a koukám, že se tu nic nezměnilo *3* a já se už nehodlám do toho montovat. Když jsem sem tenkrát napsala, přesvědčovali jste mě mě, že jsem někdo jiný, pamatuješ? *3* takže už se s tebou budu bavit jenom třeba o počasí:)
      Přeju ti pěkný Vánoce *3*
      Mimochodem, Míšo dobře ty:D
      • To je mi líto, že se máš blbě *9* Přemýšlím, jak bych ti vylepšil náladu *3* Tak třeba vtipem? Víš, jaký je rozdíl mezi Jackii a mlhou? Žádný, když odsud zmizí, vypadá to na příjemný den *1* *1*
        S tebou si rád povykládám i o počasí:-) Snad už se přestane objevovat mlha a bude pěkně *3*
        Pěkný Vánoce i tobě *4*
        • Hmmm fakt dobrej vtip, moje nálada se určitě zlepšila asi o 250%:D jak dlouho si ho vymýšlel?
          • *3* když se ti tak líbil, tak přidám ještě jeden...Přijde Jackii domů ze školy a otec jí vzkazuje: „Byl za mnou dnes jeden mladík a prosil o tvoji ruku.”
            „A souhlasil jsi, tati?”
            „Ten chlapík mi byl moc sympatický, tak jsem mu to radši vymluvil!” Hezkou neděli Isabell *4*
            • LoLO to neměl být vtip,ale pouhá pravda!
            • och bože,ten míšin ftip byl tak ntrapnej,že sem se malem rozbrečela....:D jak dlouho jsi ho vymýšlela,pipi?
            • Jaj Asg tleská ti poslední řada,to byl vtip jak něco.Jak trapný jsi.A víš jaký je rozdíl mezi tebou a debilem?Žádný protože máte stejný myšlení a když píšete tak stejné kraviny.A jste ubohý.
      • Isabel díky moc:D To víš do nich se musí člověk opřít aby si děcka nevyskakovali. *1*
        • Tady to někdo nepochopil, to nebyla pochvala, Míšo *1* *1* *1* *1*
          • Tady to někdo nepochopil Asg s tebou se někdo nebaví. *1*
            • Jenom někdo? Já myslel nikdo, uff *4*
  • achooj dominičko,ja tě upa mocinky lowiiiskuju...upa mrthe bych se s tebou chtělá setkat,určitě bys mě tky měla mrtě ráda,byli bysme upá bestovní friendky :D wit lowe Lofy
    • a je to tady,ozvala se naivní lesbička. *1*myslím si že ona by se nechtěla setkat s tebou...
      • A slova "mrtě" a "upa"? Tak tý je tak 10 možná 13 *1* *1* *1*
        • asi tak mno...myslej si kdoví jak cool to neni a je to trapný *1*spíš sou jak mladý lesby *1* proč jak když už asi ne? *1*
          • už podruhý jsi řekla slovo le*ba :D aby si pak ostatní nemysleli něco o tobě :D
            • Tak už se nebav a nehádej Jackii
            • hele ASG,já ti nevim...o isbell jsme si to taky mysleli,a nakonec... jo,a LUKASS opravdu existuje!!! vid že jo,Jacky *14* *14* *14*
            • Lola....Míša je Jackii, vím to naprosto jistě, už jsem si to ověřil několika způsoby. Jen ona stále odolává, je blbý to přiznat, ale to od ní ani nečekám. O to větší je sranda, když si čteš jak reaguje sama na sebe, když napíše Jackii a pak jako Míša o Jackii a opačně. Prostě bžunda a zároveň trapárna největší, ale aspoň nás tu pěkně baví *1*
            • a co kdyby si začali myslet něco o tobě že všechno takhle pitomě okomentuješ? *1*
  • ghééj děcka ja nevim co tu phurt řešíte :D tagže abych to shrnula: mame tu hysterickou,namyšlenou a neuvěřitelně tupou Jackie,dále tu je stopadesát dalšich lidí,kteří zřejmě némáj nic jinýho na práci,než Jackii sr-t,(mimochodem je nejlegračnějshí,jak to Jackii vubec nedochází,a dál píše svooje mnáázory)-mimochodem nechápu,proč se tu vshichni navzáem obvinujete,ze má někdo víc profilů,aby to vypadalo,že s váma někdo souhlasí...nemužu si pomoct,ale myslim že normálního člověka by ani nenapadlo zakládat si více profilů....
  • lucik-hilton

Nemá co tady dělat já taky jsem fotomodelka a tanečnice!!!

No...je topravda že by tady neměla co dělat!!!já taky fotím do časopisů a tancuju v taneční skupině LIMIT.D.C Havířov!!!!A taky sem fotomodelka a nejsem na osobnostech prostě ona ničeho nadosáhla *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: Nemá co tady dělat já taky jsem fotomodelka a tanečnice!!!

ty jo :D vzdyt ti není ani 12 let :D
  • Zlatý/á Jackie 28, pro tvoji informaci, nejsem žádná blbka a abych se popsala,jmenuji se Edita-dál neřeknu, mám modrý oči, tancuju Zumbu, baví mě matematika, ráda se maluju, někdy plavu, chodím do termálních lázní, je mi skoro 15 let, mám blonďaté vlasy, sedmnáctiletou sestru Alici, mám Německou dogu Gerri, svého kluka-jméno neřeknu, ale je dost sexy, mám svůj pokoj sladěný do růžova a tam vyvěšené plakáty Justina Biebera a One Direction a to je tak všechno co bych ti řekla, Dominika fakt nejsem a teď si přehodnoť jak asi žiju, a taky jak asi se podobám Domči Myslivcové. Víc ti prozrazovat nebudu
    • jackie28
      A koho to Kvítku zajímá?Mě teda vůbec ne...Mimochodem jestli sis nevšimla,Jackie je dívčí jméno a jsem holka.Bohužel to tvému hloupému mozečku nedošlo.Lituju tě holka.Hele jestli natážíš na to že závidim,tak ti to řeknu takhle-nemám vůbec co závidět dilince. *1* Jentak mezi náma přes osobnosti se každej může vytahovat jak úžasnej není,takže nevěřím.Tomu že jsi vymletá blondýna,tomu jedinému věřím zbytku ne. *1*
    • Tý vole, to je fakt síla. No comment, Edito(nebo jestli ti vadí, že ti neříkám Kvítku Pamelo, tak si běž stěžovat třeba do blázince, ale promiň když bych ti říkal Kvítku, příde mi, že je to blbí tak říkat holce, která je blbá svejma vlastníma komentářema...tak bych nazýval možná nějakou svoji holku, i když teď už radši ne...)
  • lucik-hilton

Moe teta se j smála

Ty voleeee.....já sem se dívala na videoklip merry christmas..a jak tam tančila moje teta to vidělala a řekla co to je za trpnou kozu lololololo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • lucik-hilton

Je ok

za můj 1 příspěvěk se omlouvám!!je ok holka a vy jenom žírlí te mocinky je hezkáýáááá *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit