Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všem co tady projevili svůj názor, ať už jakýkoliv, a pomáhají tím DM k větší popularitě....krásné Vánoce:-)
    • Akorát že ji tady nikdo k popularitě nepomáhá. Když sem lidi napíšou,co si myslí, tak to není žádná pomoc. I když vlastně pomoc to je, hlavně pro ty lidi, co mají chuť ji následovat, tak si to potom rychle rozmyslí.:-) Taky ti přejeme Asg krásné Vánoce, třeba pod stromeček dostaneš rozum a nadhled. *3*
      • Miki nereaguj na něj je to i*iot a nestojí za to...Jinak přeji taky pěkný Vánoce všem a i tobě Asg a souhlasim s Mikinou,doufejme že ten rozum pod stromeček dostaneš,třeba se Ježíšek nad tebou slituje *1* *3*
        • Jackie, tobě taky krásné Vánoce a hodně zdraví a štěstí do nového roku. *3*
          • dekuju mockrat miki
  • Dominika chystá velkou narozeninovou párty a všechny vás zve, tak doufám, že přijdete a konečně opravdu naživo zjistíte, jaká doopravdy je. Já se na vás taky těším *3*
    • proč by tam někdo chodil?to jen ty prdlý fandové,normální člověk co má rozum se na ní vyprdne...a i kdyby tam někdo šel,jentak na ní názor nezmění,dyť je tupá jak poleno a ještě namyšlená *1* na fb si třeba dala fotku kde je vyfocená v růžovym oblečku v lese...za pár dní si přišla s tim že si dělala srandu,že v růžovym do lesa nešla....omg to já tak někdo bude věřit *1* *1* *1* ale nejvíc mě dostala s tim popiskem že si myslíme že sme chytrý,ale že chytrá je ona-tak mi to teda vyznělo *1* *1* mimochodem asg zalez a neprovokuj
      • Tak ted jsi jackie opravdu prokazala svou pravou inteligenci, ale kazdemu neni zhury dano a v apatyce nekoupi. Nic si z toho nedelej, kazdej jsme nejakej *3*
        • milej zlatej ne*er se do mě laskavě...jedinej tupec jsi tu ty....já narozdíl od tebe a Dominiky používám mozek...no jo ne každému je dán rozum a inteligence,ne každý myslí mozkem že Asg?ty myslíš tak maximálně rozkrokem a ne hlavou kamaráde.... *1* každopádně málo Dominice lezeš do zadku snaž se víc-ale stejně ti nedá *1* *1* *1*
          • Jo to bezpochyby mozek používáš, vytáhneš ho ze šuplíku a pícháš do něj tužkou. Tak nějak bych to viděl a to že ti nebyl dán rozum a inteligence, z toho si nic nedělej, takových je víc, fakt v tom nejsi sama. Jackie, ono se dá rozkrokem myslet? Jak si na to přišla, ty to máš nějak vyzkoušené? Nebo si tu myšlenku vyplodila používáním svého mozku? *1*
            • ty jsi trapnej pra*urák víš o tom? *1* *1* *1* narozdíl od tebe a Dominiky rozum používám a dost často...to že jsi naivní telátko za to ti fakt nikdo nemůže. *1* a to s tim mozkem,to bych spíš řekla o tobě na tebe by to sedělo perfektně *1* *1* jestli si myslíš že já si z těch tvejch blbejch keců něco dělám,tak jseš na omylu,jen se směju protože dementnější než ty neni ani ta Dominika-a to je co říct *1* *1* *1* a ano ty rozkrokem myslíš-se tady uděláváš nad jejíma fotkama a doufáš,že ti jednoho krásnýho dne dá. *1* ale máš smůlu kamaráde o takový jako jsi ty by určo neopřela ani kolo-vsadim se,že jsi zamindrákovanej blboun,kterej si zvyšuje sebevědomí tím,že se naváží do jiných.a nebo by opřela,přeci jen ste stejně dementní *1* každopádně jestli si myslíš že mám třeba mindráky já-už jsem si to ráčila od tebe přečíst,tak fakt nemám,jsem sama se sebou spokojená a aspoň nejsem dementní jako Myslivcová. *1*
  • škoda..

Myslím si, že dřív bývala mnohem hezčí. V obličeji to byla vážně moc krásná holka, to musím uznat. Postavu má pěknou pořád, ale líčí se moc silně, alespoň na těch fotkách už je to přehnané, vypadá tam jako vosková figurína, ne jako živá, krásná a mladá holka. Řekla bych, že ani ty dlouhé vlasy nejsou její, ale že je má prodloužené. Prostě tyhle nové fotky se mi nelíbí, dřív se mi líbila mnohem víc...
  • Tkaže mne sa Dominika Myslivcová moc pači a aj mne sa pači ružová farba predsa sa jej nemože pačit naprkald ::modrá farba, Domnika je velmo pekná modelka ,,, pekne spieva a pekne .. Tancuje a to sa mi pači ,, a nechapem prečo sa niekomu nepáči jej životopis ked ho má pekný ale tak vi viete no ja možem ,, len toto powedat na Moniku že je skvlá a pekná a už nekukam nič na nete len jej fotky a tak isto aj na fb ma pekne fotky si moc pekná Dominika tak ahoj Tamarka :**** mám ta moc rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Hlavně že pořádně ani nevíš, jak se jmenuje, ty "Moniko" :D :D :D
      • ty..ty..ty..... Kristýno :-)
        • Ano? :)
  • mám dost!

:D mám dost teda!!!Tanečnice??,cha!!!jenom tanči v taneční skupině a to je vše!Fotomodelka???její matka je fotografka,takže jí dělá fotky bežte na FP a uvidíte že je tam 1000000000000 slečen a kluku,kteří se taky fotí..Takže není sama..Tak se uklidněte žadná celebrita to není se tam mužete zaregistrovat.BTW ona se tam zaregistrovala taky *1* *1* *1* *1*
    • Re: mám dost!

asi tak *3*
  • bohudik

Wow

Nádherná fotka na postýlce hned bych přilehl *14*
  • Jááj! xD Jackie28 tady pořád otravuje! *1* *1* *1* *1* Tak to je hustý... Ona tady tráví snad deset minut denně, aby mohla každému, kdo o Dominice řekne něco hezkého napsat, že se šííííleně plete, protože nic nedokázala. Děvče, ty jdi občas ven, jinak dopadneš jako Dominika! Budeš stejně nemožná a trapná a to přece nechceš, ne? Přece se nechceš proslavit jako vyloženej prudič fotomodelek! *2* *2* *2* *2* *2*
    Toť vše! *5*
    • nebo jse já ven chodim narozdíl od Dominiky *1* *8*
      • Takže ty jsi Jackii - šup a je to venku, celou dobu jsem si to myslel *1*
        • Lukass to bylo na mě! mimochodem když už se holčička po mě tak vozí ráda bych řekla podstatnou věc-ven chodim jak s kámošema a když nemaj čas tak s přítelem!a že bych chtěla skončit jako Dominika co je hloupá až to bolí?to fakt ne,díky *1* jako ona bych bejt fakt nechtěla *1*A Asg Lukass fakt nejsem,nejsem schizofrenik jako ty co se schovává za jiný profily!viz mellounek a april *1* ty jsi jasnější než bouřka v létě tak se tu neschovávej *1* mimochodem jentak mezi náma,každýho tu štve jak se po všech vozíte,každej si to vezme i jako narážku na sebe,ne jen já s tim chozenim ven atd...takže se prober! *12*
  • ??????

Vůbec vás nechápu..Znáte Domču osobně???99%lidí co sem píše zřejmě ne takže nechápu jak jí můžete nadávat do krav atd,, když ani nevíte jaká je..Domča je skvěla holčina a moc ji za to miluju..Je hodná a na osobnosti.cz jí udělal profil někdo jinej ne ona sama..Takže ji laskavě přestaňte nadávat pokud jí neznáte!!!!Chtěla bych vidět vás...Nechápu jak někdo může beht tak závistivej...Z vaší strany je to jenom ZÁVIST ZÁVIST A ZASE JENOM ZÁVIST!Běžte se zahrabat......Dominička je mooc super holka....MT *14*
    • Re: ??????

No ale tady de právě o to že jí tu nikdo nezná *1* možná proto tu nemá co dělat...Já osobně jí určitě nezávidím ptž stále nechápu co! *7*
  • děkuju *12* *15*
  • Tejul
    Jo tak ASG asi neda pokoj ze PS: prosimte znas ty tu Domcu vubec??? *3*
    Jako ptam se ted vazne jestli si ji nekdy potkal a normalne jste se spolu bavili???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit