Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja teda nevim co je vyspeliho na tom,ze nekoho urazi....a pak se nema divit ze ma dominika takovou navstevnost,kdyz sem furt leze *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1(*mimochodem:ja nejsem dominičina fanynka) tesim se az odepises,jackie *2* neuveritelne me bavi se s tebou hadat,holčičko..... *1* *1* *1* *1* *1*
    • IsabellSwanCullen
      Á že by Domča osobně???!!! *1* *16* *16* *16*
      • Mám stejnej názor jackie *3* a to že jsi napsala mým jménem příspěvek mi neva,mám stejnej názor.. IsabellSwan Jo taky si myslím,že za to kdo?? to píše Dominika osobně...Holt jí vadí kritika,tak je možné že se schovává za debilní profily.
    • prejco je vyspělýho na tom že někoho uráží?vyspělý jsou ty fakta vo myslivcový *1* mno nás to taky baví se s tebou hádat kravičko věř tomu nebo ne;)a nelezem sem furt jasné? *1* jo a ohledně tý holčičky...kolik je tobě frajerko?nejspíš jedna naivní desetiletá debilka jsi co? *1* pak někomu piš holčičko..zamysli se nad sebou *16*
      • jackie28
        myslela jsem tim nás co Dominiku nemusíme...ne jen sebe,ale i jiný lidi...prober se a začni žít *3*
  • Emilidzex
    Proč musíš být růžová? vždyť růžová je pro pidi děcka , mě na základce říkali že jsem bárbína a jak jsem jim ukázala ten tvůj pink rap tak tě všichni začali nenávidět a mě nechali na pokoji , fakt sry ale nejsi ani trošku můj vzor
  • Je strašně hezká!!! A vy lidi si uvědomte že není tak blbá jak vypadá !
    • ne vůbec neni blbá *1* *1* *1* nech se vyšetřit, je vidět že jsi stejná blbka jako ona. a hezká? leda ve snu znám hezčí!
  • chudak gleee....
  • sorry lidi,ale o co se tu snazite??? jackie je nejspis uplna chudinka vypatlana,ale u ni se to da celkem pochopit,je ji 17,nejspis s ni triska puberta a nevi si rady sama se sebou,kdyz si zvysuje sebevedomi tim,ze ponizuje a nadava na vsechno kolem sebe.lituju te,s pesimistickou povahou se spatne zije... a vy ostatní,napriklad asg nebo Jana,jste vypadali jako celkem normalni a inteligentní lidé,kteří jen napsali svůj názor. ovsem po tom,co jste to tu zaspamovali milionama komentu,uz tak inteligentne nevypadáte,a normalní nejste uz tuplem,protože kazdy NORMALNI dospeli clovek ma na praci jine veci,a jine starosti,nez vy omezenci,ktery jenom hoříte touhou napsat svuj nazor na nejakou ubozacku myslivcovou a jine. a mimochodem, co mate s Jackií porad za problem? jako nerikam kdyby jste ji osobne znali,ale nevite preci,jaka je ve skutecnosti... ja jsem svuj nazor na vas i na Jackii napsala,ale tot vse,nebudu sem lozit jeste padesatkrat,abych si precetla vase nazory na mě-nezajmaji me.

PS: for JANA-nech Jackii na pokoji, ona je mala a ma cas z toho vyrust a srovnat si nejake zivotni hodnoty,ale ty uz bys mela mit davno v tomhle jasno,a uvedomit si,ze cas se da stravit prijemejsim zpusobem,nez se hadat s Jackii a delat ze sebe pipinku :D
    • jackie28
      jojo gang-drahoušku abych pravdu řekla,chudinka vypatlaná opravdu nejsem jen píšu objektivní pravdu!!ale hhádat se opravdu nehodlám už nemám takovýho času jako dřív *1* a ještě něco nenadávám na vše kolem sebe,jen na lidi,co dokázali prd a jsou na osobnostech...jo kdyby se tady partička lidí se mnou nehádala kvůli tomu,že jsem si na myslivcovou udělala názor jakej jsem si udělala,fajn ok,beru to a nehádám se..ale když mi někdo začne psát jak tupá a vypatlaná jsem,tak se ohradit musim *15* nedělej že ty by ses neohradila *3* jako sama dobře vim jaká jsem,a lidi kolem mě,co mě znají to vědí též,a nestěžují si že jsem tupá jak vy píšete.jsou rádi,že si na každého udělám svůj názor..a upřímnej názor..víš mě se nelíbí lži a přetvářky,radši budu upřímná a budu psát a říkat co si opravdu myslim *3*
      • jackie, tak tobě se nelíbí lži? tak proč tady píšeš o Dominice takových věcí, když ji neznáš? vidíš, vidíš...zase ten svůj projev nezvládáš *9*
        • jackie28
          protože z Dominiky soudim,že je taková jako si myslim...
          • vidíš, vidíš, jenom soudíš a myslíš a to si říkáš rozumná velká holka, premiantka třídy, která chce dělat maturitu? Takhle se chová naprosto jiný typ lidí, ale tam by s určitě patřit nechtěla. Domluv si setkání s Dominikou, poznej jaká je a pak piš svou pravdu. Jinak nepíšeš ni víc, než nesmysly vycucané z prstu a Dominiku tím poškozuješ. Škodí ona tobě?
            • to mi sice neškodí,ale kouknu a vidim!!nic jinýho než namyšlenou holku nevidim,tak mi prosim neber můj názor ju?:D
    • jojojojo, tak konečně se našel někdo, kdo mi vysvětlil, kdo a co je to normální dospělý člověk-to je ten co má na práci jiné věci... tak takové borce mám nejraději, ty kteří se snaží ostatním ukázat, že jsou nejchytřejší a vševědoucí, hlavy pomazané. co to je "být normální"? a nejlepší je, když napíšeš..."co mate s Jackii za problem, nevite preci jaka je ve skutecnosti", ale hlavne, ze o ni pises, ze je "nejspis uplna chudinka vypatlana a ubozacka myslivcova". ty některou z nich znáš? Chytni se za nos *3*
      • Tejul
        Hmm asi tak , s timhle komentem souhlasim
  • bohudik

Wow

Vypadá ta Dominička fakt dobře,bravo!!!Kdo má tu kuráž nebát se a jít do toho tak mladý(á)a těch náhledů na osobnostech hmm jen tak dál držím palce,Tvůj fanoušek!!
  • Jako sorry Jackie,ale o co ti furt jde??? Už je to fakt ubohý jak Dom. furt shazuješ. Mimochodem,z tvych komentu je desne videt,co tě žere.Prej:blog má každej,tak proč by zrovna ONA měla být na osobnostech?
    Tak já ti řekn proč.Protože zatímco TY máš nějakej trapnej nepopulární blog,o kterym nikdy nikdo neslyšel,tak Dominičin blog je slavnej a chodi na něj spousta lidí.Panečku,to je ale depka,co??? :D Joo a že se tu oháníš zrovna Miley Cyrus,jakože ona aspon neco dokázala?? Jasně,proslavila se Hannah Montanou,jenže kdopak s ní byl na konkurzu?? Její slavnej tatíček,tak to by muselo bejt,aby aby tu roli nedostala.Zatímco Dominika se proslavila sama,začala od nuly... A to byla dobře o takovejch pět let mladší než ty,tak si to přeber,třeba ti dojde,že si profil na osobnostech zaslouží......
    ps:tebe žere,že tady není profil o tobě,co?? :D tak si to přiznej a přestan tu otravovat...........
    • Jako sorry, ale ty musíš být asi hodně vypatlanej člověk =) řešíš tady Miley Cyrus. Tyhle slavný lidi alespoň něco dokázali. Šli si za svým snem =)Tak nezáviď, zvedni tu svoji riť a taky si něco splň =) protože jinak tě ta žárlivost jednou zabije =)A to, že se proslavila Hannah Montanou, kdyby nebyla tak dobrá, tak by se na ní jistě další producenti atd vykašlali. Asi musí být NĚKDO, když je neustále v kolotoči filmů, koncertů a kolem toho všeho =) A laskavě ty neurážej tady ty lidi, co komentují. A že Miley začala od nuly? Každej tak musí začít =) tak klídek. ri.vei.9@seznam.cz
      • melounku nejsem vypatlaná ale jen upřímná-hodně lidí to tu nechápe a pak jsou tu ti,co mi daj za pravdu *1* A ne nezávidim slavná bych bejt nechtěla-jako maluju,zpívám-ale pro sebe pro radost neptřebuju se ukazovat *1* ,dělám šperky,mám blog...tvl já dělám takovejch věcí...tak na co bych měla žárlit a závidět?že se mezi lidma najdou takový trubky jako je Myslivec a dělaj ze sebe blbečky?opravdu mi stojí za to dělat ze sebe trotla typu Myslivec?NE!Proč?A proč si třeba brát takovou nulu jako vzor?nechápu váš způsob myšlení,tohle neni hvězda ale rozmazlenej fracek,co si naporoučí takovejch blbin a matka skáče jak fracek píská a pak si hraje na oooohromnou hvězdu...je to nula,váš problém že nechápete..mimochodem to neni vzor pro malý holky!!neni z čeho si brát vzor,leda že by děťátka jednou chtěli bejt v bordelu
      • žárlivost??? :D přečti si pár jackiiných komentářů a pak ti dojde,kdo tady žárlí :D.....a než něco napíšeš,tak se trochu zamysli-napsala jsem,že DOMINIKA začala od nuly,a ne Miley.Mimochodem jsem nenapsala nic o tom,že začít od nuly je něco špatnýho...ale ten člověk si prostě musí víc máknout,což se cení...a Dominika si určitě mákla,ne?? jo a jak si přišla na to,že závidim a nejdu si za svým snem??? No jo,ještě že mě znáš vid,že mě můžeš soudit :D Jsem na dobrý cestě si svůj sen splnit.a co ty........Jackie a meloune.....????
  • hmm

no,tak ty nové fotky mluví za vše,promin ale kdyby ti bylo alespon 18 tak mlčím ale v 15-ti se fotit jak na nějaky livechat,mě by mamka za to zliskala kdyby mě viděla na takových fotkách *9*
    • Re: hmm

*1* tak ty ses hodne na hlawu,jestli newis v dnesni dobe to je upa normalni *1* a tak to Dominice aspon nezavid *3*
    • Re: hmm

Ellen...tk tebe bo ste obe s mamkou zastarale
      • Re: Re: hmm

nejsme zastaralé ale slušně vychované a nechováme se jak dě*ky
        • Re: Re: Re: hmm

To, že se vyfotí v oblečení, které zvýrazňuje její krásnou postavu ještě neznamená, že se chová jako děvka. Žiješ v 21.st bože. Dneska už se nikdo nebojí si vzít minisukni, krátký top nebo nevím, co tě tak pohoršilo.
  • 1994 ne 1993

Ona se narodila roku 1994 ne 1993, to by totiž nebyla v juniorech a ona je
  • Dominičko jsi nej hezčí divka ktera se u mi oblekat a velmi tito sluši mě se velmi moc libyš jsi promě andilek.Tvuj skalnaty fanoušek Přemek. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit