Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • najkrajsie zeny sveta 1.dominika myslivcova 2.katerina kristelova 3.khloe kardashian
  • bubacisko

Domissska:-)

Ahojky domi.. *14* *4* mas moc pekne fotky na libku aj..tady.. *14* *4*
  • bože,slyšeli jste už o tom???? je mi to celkem lito,přestože jsem nikdy dominiku moc nemusela....
  • -xoxo-

HAHA

Ti,co píšou že je fajn je jeden a ten samej člověk.Víte doufám co to je IP ne?

TsSs..x)NaAa TsOoOoo Si To HraJeSsSs..?UzZz FaKt To PrEhAnIiIs..!!!Si MySlIs Ze Te BuDu ObDiWoWaT nE..?KdYz Si UpLnA nUlA...Ty WoE dAs SeM pAr FoTeK uDeLaS dEbIlNi KoMiX a My Se Z tOhO mAmE zBlAzNit..?Vy TyWoE sTe UpE bLbY zE sTe Ji Na To NaLeTeLi..ZaViDiTe Ji..?Tak Si TaKy UdELeJtE fAnClUb..A bUdEtE nA jEjI uRoVnI..!dOkOnCe ByStE mOhLy BeJt i Na MoJi UrOWNi..!MnU uZ dAl PsAt NeBuDu
  • si děláte prdel

ach jo nevedela jsem že tu muze bejt každej občan na tyhle planete...pak ale nevim proc tahle stranka se jmenuje OSOBNOSTI neuveritelný... *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • *14* *14* *14* *14* ahoj dominiko si velmi krasna a hezky spivaš miluju tva videa a si sama sebou a to semi na tobě nejvic libi a ahoj *14* *14* *14* *14* *14*
  • Dominika byla nedávno oslovena managerským týmem Roberta Pattinsona ke spolupráci. Měla by se objevit po jeho boku v připravovaném filmu a proslýchá se, že zájem vzešel od samotného Roba a že tu nemusí jít jen o profesní zájem *14* To jsou věci!
    • No, to možná i ano, ale jde čistě o PROFESIONÁLNÍ zájem, jelikož Rob chodí s Kirsten. *3*
    • oh... jako že by v tom filmu HRÁLA???!! jednak nevim, jak by se o ní R.P. dozvěděl, a i kdyby, myslím si, že dominika není tak krásná, vyjímečná nebo dokonce talentovaná, že by někdo tak slavnej chtěl si jí vzít do filmu. Akorát by dělala vostudu :D ještě by si pak lidi mysleli,že všechny češky jsou takový :D to by teda byla úžasná reprezentace našeho národa :D doufám, že je to opravdu jen drb...
    • Drby!Robert neni tak pitomej aby si do filmu vzal takovouhle pipinu!
  • Dominika je úžasná.Miluju jí. *14* *14*
    • To má být vtip? :D Do tý růžový silikonový obludy? Panebože. :) Možná na sebe patlá tuny make-upu, aby byla hrozně dokonalá, ale někdy mám dojem, že má pudr i v mozku ;) Ach jo. :D Ta tvoje úžasná Dominika se asi někomu líbit může, ale to, jak se chová je snad víc než odstrašující, ne? Však ona by tě ta zamilovanost po víkendu strávenym s tou primadonou přešla ^_^
  • zdenicko,to je videt,jak dominiku nenavidis,kdys o ni mas i blog :D vis jak se rika tomuhle chovani?ZÁVIST,holčičko :D
    • nevim teda s kým mám souhlasit :-) sice tu holku neznáme třeba může být fajn,jenže si sama udělala profil na osobnostech a dělá ze sebe celebritu :-( tak nevím nevím no....
      • a to jde si tady udělat profil? určitě nee, to by ho tu už Jackie-zdenička měla. A já ho chci takýýýý *1*
        • achjooo asg ty jsi naivní...myslíš si že se považuju za celebritu jako se považuje Dominika a udělala si profil?ne fakt tak trapná nejsem. *15*
          • jako kdyby to tu šlo a jakože jde...ale já takový trapárny nedělám..se neboj
            • Asg miláčku Jackie není ubohá ani blbá...Jako promiň ale taky jsem od Dominiky zaslechla že si o sobě dooost myslí(je vidět žes nepozoroval show Jana Krause,kde to nakousla).Takhle se chovaj ubožáci.A ty jseš další!!Přestaň sem psát ty tvoje žblepty o Jackii,nikoho to tvoje ponižování nezajímá.
            • A jak víš, co si myslí? Čteš jí myšlenky, říkala ti to? Takže ubohá a blbá si podle toho ty. Takhle přesně, jako ty tady, se chovají ubozí lidé.
            • jackie28
              a jako proč bych si ten profil dělala?blbá a ubohá jako slečna Dominika co si o sobě myslí kdoví jak slavná není,nejsem!
            • kdyby ti to už teď nebylo blbý, tak už bys ho tu měla *3*
    • Hej lidi,nechápu co pořád na tý Jackii máte,vždyť má pravdu!Ta holka není vůbec žádná osobnost,ale jen NULA,co se proslavila jen díky svý mamince.Kdyby jí maminka nenafotila fotky,tak je nic!-To je ale stejně. *15*A že by Jackie závidělato mi nepřijde.To takhle obviňujete každýho,kdo nemá někoho rádže jen závidí?Jestli ano,jste ubohý.Tak jí nemá ráda a napíše sem svůj názor,tak jí ho nechte ne?Spousta lidí Myslivcovou nemá ráda,a hádáte se s nima?Ne!!Jen po Jackii se vozíte.Mimochodem,já jí taky nemám ráda a upřímně se těšim,až mi sem budete psát jak moc jí taky závidím. *15*
      • jojo,přesně jak jsi řekla,spousta lidí Dominiku nesnáší,a nikdo se s nimi nehádá.ale s Jackinkou se všichni hádaj...páni,čímpak to asi bude?možná tím,že Jackie je protivná a ke všemu tupá holčička,která všem leze na nervy.Jackie!přestan,pro tvy dobro!!!všem jsi pro smích...a navíc je vyloženě trapné chlubit se svými školními výsledky na internetové diskuzi. a mimichodem:když jsou tady podle tebe samí idioti,proč ztrácíš čas tím,že se před nimi obhajuješ a povyšuješ se nad ně?? ale ale,Jackinko,to ty přeci nemáš za potřebí :D
        • LOLA...máš ode mě bod, přesně jsi to vystihla. už jsem to tu psal, že je tady Jackie všem pro smích a obdobné to bude mít asi i ve škole. přesně ten zakomplexovaný typ podle toho, jak se tady vyjadřuje. je mi jí líto *13*
          • jediní co jsou tu zakomplexovaní jste vy..já tu jen píšu svůj názor,tak mi ho krucinál neberte ne?tady mi to opravdu přijde jako totalitní stát tohleto,ne demokratický!tady se opravdu musí držet huba a krok a nemít svůj názor na nikoho-jen ten v nejlepším světle(to je to samý u politiky,jak Kalousek neunes pravdu co mu nějakej klučina řekl do očí a tak mu vrazil facku),tohleto je obdobný,akorát tu nikdo nikoho nefackuje !myslíte si,že každý musí splývat s davem a mít rád třeba Myslivcovou?bože každej někoho nesnáší!a to že si sem napíšu pravdu že jsem prospěla s vyznamenáník co je na tom blbýho?když si myslíte že jsem blbá tak se ohradit musim-to jako sorry *1* vám by se taky nelíbilo,kdyby vám psali že jste blbý a zakomplexovaný.můžu říct jediný-nejsem ani jedno ani druhý!!zamyslete se trošku než něco napíšete,vy taky nemusíte mít rádi spoustu lidí,a věřim,že stejně jako já byste se bránily,kdyby vás někdo urážel že jste blbý a zamindrákovaný i když to tak není!
            • to byl zase náročný koment, co? a ty myšlenky. to máš ze školy, ne? o jakém totalitním státě to mluvíš, jako osobnosti.cz jsou nějaký stát *1* a zamysli, kdo tady začal s urážením. Dominiku urážíš od začátku a dělá ti to dobře. když se někdo obuje do tebe, je zle? co to tady je za stát, nesmím bránit někoho, kdo se nebrání, když na něj nějaká potrhlá Jackii neustále plive.
            • Taky mi to přijde že mají komplexy.Pak se vyžívají v tom,že když si někdo v něčem věří,že mu jen srážejí sebevědomí,aby si propříště člověk nesměl věřit v ničem.V tom,že nejsme demokratický stát,ale jen totalitní,kde se nesmí napsat ani říct vlastní názor v tom s tebou souhlasím.Akorát bych tohleto nazvala jinak: Totalitní anarchie.Jinak máš pravdu.To by Kalousek přece nedal facku klukovi,co mu řekl do očí že je zloděj-a je to pravda,nevědí,koho by okrádali(z toho vyplývá,že pro pravdu se každý zlobí).A to,že když tě někdo uráží,to je správně,když se bráníš-jediný kdo tě opravdu zná a může tě posoudit,jsi jen ty sama a jen ty sama víš,jaká jsi,jestli máš komplexy nebo ne atd..Okolí to už v tom nehraje takovou roli(leda jen lidico tě opravdu znají naživo).Tihleti,když tě soudí jen podle fotky a neviděli tě v reálu,nemluvili s tebou,ti mi přijdou jako ubožáci.A teď by se mohli ohradit,že ty zase neznáš Dominiku a že sem píšeš o ní takové věci.Když se tak na tu Dominiku podívám,tak s tebou Jackie musim souhlasit-kdyby si nepřišla jako hvězda a nebyla namyšlená,tak jakto,že si udělala profil na osobnostech?Proč měla namyšlené,povrchní,hloupé a arogantní chování u Krause a dělala tam,jaký pupek světa není?A jak umí radit,i když nemá nic prožitého a nic o životě neví?Myslím si,že z toho soudit lze,jelikož to byl rozhovor jakožto takový a ne to,co se ukáže v diskuzi.Takže až budete Jackii znát osobně,tak jí suďteale když jí neznáte,radím vám,ani se nevyjadřujte s řečmi typu-jsi hloupoučká husa co je jen zakomplexovaná a kdesi cosi,jí jen závidíš že je hezká a ty hnus...Booože,když někdo někoho nemá rád,není důkaz toho,že závidí.Já jackii chápu,že jí nemá ráda,já jí taky nemám ráda a ne jen kvůli tomu,že mi Dominika přijde namyšlená,ale taky kvůli tomuže se cpe na osobnosti,i když žádná hvězda neni.
      • Míša:Nojo....ten blog je na prd...ale v reále ji neznáme....
      • Mimochodem si myslím,že každý z vás někoho nemá rád,je to lidský ne?Mám já snad diktovat koho všeho nemám ráda?Kromě Myslivcový nemusim Efrona,Pattinsona,Cyrus,Gagu,Cruise,Paris Hilton...Je jich poměrně dost.No jenže tihleti lidi jsou alespoň osobnosti a o nich by se dalo říct,že je většina lidí nemá ráda ze závisti.Ale dá se napsat lidem že závidí Myslivcové?To dokáže jen blázen,protože to není osobnost!Celá vaše Dominika.Je to jen rozmazlená a namyšlená holka,co si jen na hvězdu hraje,ale ve skutečnosti hvězda neni!Co je na tom,že má blog?To má většina lidí.Že má fotky z doopravdického ateliéru-to může mít též každý,když má známé fotografy a nebo si k nějakému fotografovy zajde..popřípadně si v Photoshopu upraví fotku-variant je několik.A že má retušované fotky?To zvládne dnes každý.Že si myslí,že ví jak na kluky a chce radit?Jako promiňte mi to,ale jak sbalit kluka to ví každá holka,a když neví tak si nějak poradí.Nalíčit se to taky dokáže každá.Nechápu,proč Dominika vůbec ten blog má,když je k ničemu a nic zajímavýho tam nemá.Tak se sklidněte konečně.
    • jackie28
      já že o ní mám blog?nio twl ty jsi snad slepá,ne?žádnej blog o ní nevedu a nemám jí co závidět frajerko!!jsem spokojená sama se sebou a se svým životem též tak nevim co jí závidět!jí snad mám závidět její naivní a blbej mozek nebo co?to bych si dala *1*
      • jackie28
        víš co holka?radši tě nebudu komentovat *1* nemá to cenu
  • Domca je proste, uzasna muj zivotni vzor! Chtela bych byt krasna jako ona uz jsem si koupila i ten super pripravek na hubnuti co ho, tak vychvaluje. Nakonec bich jeste neco rada vzkazala jejim hejterum - Jdete uz s tim vsim nekam a jdete se zahrabat!!! Domca je krasna a popularni vy ji jen zavydite!!! ;-)
    • Krásná?Viděla jsem hezčí!A nemusej patlat na sebe tunu makeupu páč jsou krásný od přírody. Přípravek na hubnutí?Na zkažení žaludku je to skvělej pomocník asi tak na stejný úrovni jako diety,není nad to si zacvičit a upravit jídelníček,jíst 5 krát denně a hodně pít(ne alkohol). Další věc-nauč se správně český jazyk-závidíte je měkké i a ne tvrdé y,ale to by člověk na úrovni měl vědět. Jo a zahrabat se nepůjdu,na to mám ještě dost času,navíc toto je diskuze takže si tu každej může psát co chce. Já souhlasím s lidma co jí nemusí-maj pravdu,není na ní nic úžasnýho je to jen namyšlená potvora,co przní malý děti a posmívá se ostatním jací jsou i když za to nemůžou a sebe má za velkou stár i když umí kulový. Takže smát se ti musim holka. Řekla bych,že jí závidíte vy fandové co jí lezete do zadku,že chcete být jako ona,i když nevim proč,když nemá rozum a zase tak dokonalá a úžasná není-i když si to ona o sobě naivně myslí. Lidi proberte se,tohle není žádný idol,ze kterýho by si lidi měli brát příklad. Akorát jen kazí mladý lidi-spíš děcka a ty se pak chovaj stejně arogantně k ostatním jako ona,protože Dominička řekla že je to cool a supertrendy si utahovat s ostatních.Jsem zvědavá,kdy přijde s myšlenkou-šikanujte svý rodiče,když vám něco nebudou chtít koupit s tím,že na to nejsou finance a šikanujte i učitele,když vám budou říkat,že když se budete oblíkat vyzývavě a malovat se, tak vás přepadnou úchylové a pedofilové-děcka dyť to není vůůůbec pravda:fakt bych se nedivila tomu,kdyby tohle z pusy vypustila. Jestli nevěříte,tak si čas od času pusťte televizi a nebo přečtěte noviny,ono je málo případů,že někoho unesou,znásilní a nebo zabijí že? Když si troufnou na normální slečnu co se nemaluje a neobléká vyzývavě,tak co pak vy,co Dominiku následujete?Je to smutný jakým směrem se tato doba ubírá. Do pekel nic víc k tomu nemůžu říct.
      • BULDOG
        Ano přesně,nevím co na ní vidíte,je to arogantní nána.Chová se jako kdyby jí patřil svět ale nepatří je sice hezká nemůžu říct že je hnusná nejsem tak zlá,ale nevím jak a co si o sobě myslí Lussietta a jakcie28 souhlasím na 100%
        • Dobrý večer , můžu s vámi pouze souhlasit. Nevím co na ni dnešní slečny a dívky vidi. Dnes jsem ji uviděla v televizi v pořadu na vlastní oči Josefa Klímy a myslí,m sí , že ta to nemá v hlavě kapec v pořádku. Podlem mne by si ji neměly brát dnešní slečny za vzor, jelikož to je hrůza jak se vyjadřuje. Na to, že jí je 20 let tak mi tak nepříjde sotva co promluví. Podle mne je to spíše tragédie, a divím se, že má ješte zdravé nohy co se týče obuvy.

Podle mne je ona rozmazlené dítě . kterému bylo vše dáno už od malička a teď bude kazit další slečny či děti. já byt její rodič tak ji vyliskám i teď za to jak je arogantní nána až to Bolí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit