Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fatinka

je super!!!

Dominika je krásná a super holka co fotí do časáků a k tomu skvěle tančí!!!nechápu proč ji nadáváte měly by jste se zamyslet nad tou závistí pochybuju že vám něco udělala!
  • -

Nejsem její zastánce ani odpůrce ale vy děláte,jako když si tenhle profil udělala ona sama..Neřikám že to je osobnost,ale ona přece nemůže za to,že ji tu někdo udělal profil a je teď v TOP10 když ji tu právě odpůrci dělaj návštěvnost..Tak se trošku zamyslete..:)
  • Si hezka a sexy
  • janulcicinka

třeba je v poho

ale tak ta holka muže bejt v pohodě:)
  • Me se dominika na pohled jako nelibi ale zase neni oskliva ale je mi docela sympaticka ale nechapu proc tu lezou lidi kteri ji nemaji radi kdyz je to stranka pro ty kteri se o ni zajimaji a ne pro ty kteri ji nenavidi!!!
  • A zpívá jak Dylini Mindz
    Hlavně ze je růžová a vobarvena na blond
  • Ahoj Domčo všechny tvoje písně jsou nádherné a není to jen jedna jak všichni říkaj pink rap jsou to všechny písničky, všechny písničky byly a jsou moc dobry I LOVE DOMINIKA MYSLIVCOVÁ :)
    *3* *3* *3* *4* *1*
  • To je moje velká kamarádka, známe se z Ostravy, už delší dobu. Vždycky jí všude fandím a držím palečky, Domí jsi nejlepší!!!
    • kristynaslavikova
      taky si myslím že je nejlepší a jsem její velký fanoušek ti co tady píšou že je trapná atd... není vůbec pravda!!!!! *3*
  • domnika

Však si dem taky založit osobnosti.cz ne..? :D

Jo si taky založím osobnosti ne? :D :D :D :D a vy taky všichni jsme osobnosti jak ona...! :D :D Tak proč bychom nemohly? :D dem dem..!
  • Dominika

Ahoj Dominiko!Jseš moc prima mám rád Tvé fotky,mělas kuráž a to Ti ty pi-tomci tady závidí,nenech se otrávit a bravo od Tvého fanouška *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit