Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • domi jsi hezká a krásně zpíváš *4* *4*
  • Abych pravdu rekla,Dominika dela vse pro peníze,at uz vlezu kamkoli tak pulka naroda ji zboznuje a druha pulka nenavidi..nedivim se prtz Dominika si o to říká,jak se chova,kouknete na fb a clovek si fakt pocte, bud je tak blba nebo to jen hraje byt naivni blondýnou,ona nezna praci,makat neumi a porad se finti před zrcadlem ve fitku a všude mozne.. vytahuje se nad vsemi,jeji nakupy,vylety atd ona na to ma,posadila bych ji za kasu na 12h denne a dala bych ji 12tis.,to bych ji pak chtěla videt,aby si ještě u te kasy nezlomila ty jeji ruzove nehty!!!Je to fiflenka a nevi o zivote vůbec nic..co taky muze v 19ti vedet,je to ještě decko,ktery uz nevi jak se v CR a na FB zviditelnit!!! Je to dilinka!!!
  • http://www.extra.cz/ve-varech-se-zoufale-celebrity-servaly-o-listky-na-prestizni-mejdan-poradatele-kvuli-party-otravuji-uz-i-totalni-nuly tak to bylo jasne ze se tam ta lacina husicka vecpe :D
  • Pro ASG-Absolutně nechápu,co si to vůbec dovoluješ!Mluvit o dospělém člověku jako o malém a hloupém dítěti!Uvědom si,že nejsem Tvůj spolužák ze třídya ani někdo v Tvém věku.Z puberty jsem vyrostl již dávno,dospělý jsem již pár leta už ledacos o životě vím a věř mi nebo ne,umím prokouknout lidi-a u slečny Dominiky je jasné,že je namyšlená a že si myslí,kdoví jaká hvězda není-nevím,ale asi si neposlouchal Show Jana Krause,kde se všemožně vytahovala,že umí radit,ale vůbec to neumí.Jinak Ti přeji aby jsi též z puberty(popřípadně dětské naivity)vyrostl,dostal rozum a začal žít v reálném světě-a to teď nemluvím jen o Tobě,ale o ostatních,co mají slečnu Dominiku za vzor,i když nic nedokázala.Teď se mi možná vysměješ.ale za pár let mě i děvčatům,které urážíš jen za objektivní pravdu,co tu píší,poděkuješ.Ale to chce čas aby jsi Ty i další jedinci dospěli a začali logicky uvažovat.Teď jste ještě malé,naivní a drzé děti,co nemají rozum a neumí se chovat.Ale věřím tomu,že z toho Ty i ostatní vyrostete a ten rozum dostanete.A pak si budete říkat,jak jste byly hloupý a naivní.
    • Pro Lukasska: A promluvil vševědoucí! Tak to bych se měl nad sebou zamyslet a vzít si jeho slova k srdci a snad i poděkovat...takže dovol mi...ale pozor, co to má ten vševědoucí na hlavě pod tím kloboukem? Nejsou to...no ano jsou...to jsou OSLÍ UŠI *1*
      • A ty máš uši dementa asg tak pomlč-Lukass má pravdu.
  • LOL!!:D

*7* heh,no do týhle holky bych rozhodně neřekla,že jí je 14 let!!!!! *15* každopádně ty fotoromány? fakt děsný ... :D *13*
  • Dominičko jsi ta nej užasnější divka skterou bych chtěl prožít naplno cely svuj život moc tě miluji ma lasečko tvuj rytiř Přemysl.Kamrád. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Nevíte někdo o uniklém domácím videu s Domčou a jistým chlípným obézním strýcem Tonym ?

• ajusinkal

Hnus!

OMG ona není žádná osobnosti!Beztak si to libko založila sama!Je jí 14 a nechápu co na ní všichni vidí!Viděli jste ji bez make upu?Ne?To bystew vaši slečnu dokonalou totiž nepoznali! *5*
  • Debilové se k sobě vždycky hodí, láska je láska!!!! Že Mikino a Tobiáši?
    • Můžu se zeptat? Co tím jako myslíš, že jsme debilové? Rovnou ti říkám, že nemáš pravdu
    • Kvítku kvítku ty už se prober! Nevím,kdo je u tebe deb*l. Jen proto že sme řekli svůj názor jsme debilové?Holka ty už si nafackuj.
    • A proč jsme podle tebe debilové? Kvůli tomu, že píšeme na DM svůj vlastní názor, který mimochodem sdílí daleko víc lidí, než si vůbec myslíš? Pro mě je to prostě tupka, nic víc, která umí jen špulit hubu a kroutit zadkem a to není žádné umění. A ty jí to žereš. Klidně jí třeba lež u nohou, je to tvoje věc, ale brzo si vzpomeneš na moje slova.
  • ježiš!!!

tk to se sem můžu dát taky a prohlásit se za osobnost!!!!!bože!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit